ShiftDelete Yarışma Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Daha önce banlandıysanız zaten yeniden üye olamazsınız.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
çoklu üyelikte bipolar bozukluk olarak değerlendirilmeli...

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 sene önce banlandım tekrar üye olamaz mıyım yani

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 sene önce banlandım tekrar üye olamaz mıyım yani

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Konuya uzağım 2 gündür okuyorum yorumları sadece ve yarışmaya da katilmadim ama en son cümleniz çok garip "ofis kapalı"
Iyi de kendi evlerinden giremiyor mu bu kişiler?
Neresi garip? Arkadaş haftasonu olduğu için mi acaba dediği için ben de haftasonu ofis kapalı sonuçta dedim. Forumun yönetiminden sorumlu kişiler her daim burada ama sorun şu ki bu konun forum ile alakası yok.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bence bekleyin nasıl olsa yarışmayla ilgilenen arkadaş yeniden gelip açıklama yapacaktır.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Neresi garip? Arkadaş haftasonu olduğu için mi acaba dediği için ben de haftasonu ofis kapalı sonuçta dedim. Forumun yönetiminden sorumlu kişiler her daim burada ama sorun şu ki bu konun forum ile alakası yok.

Iyi de forumla alakasi olmasa bile 2 gündür konu başında etiketlenen hakki alkan tolga cem vs her zaman foruma bakiyorlar. Videolarda bile gösteriyor

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim şey net. Konunun forumla bir alakası olmadığı için bununla ilgili mesajlar atılması gereksiz bence. Doğrudan iletişim daha sağlıklı olurdu.

Konunun forumla alakası olmayan kısmını anlayamadım. Yarışma konusu forumda paylaşılıyor SDN tarafından, aynı şekilde sonuçlar da? Burası bir tartışma alanı, biz de yarışma hakkında düşüncelerimizi paylaşıyoruz.

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bayadır girmiyorum buraya iyikide girmiyorum dedirten bir konu. Hala şu "SDN Her zaman haklıdır" ve moderatörlerin bir şey bilmeden ama biliyormuş gibi yorumları devam ediyor. Hele tolgacem denen editörün bu konuya gelipte -Onu yapardık heralde? bunu yapardık heralde? yok adam kalmazdı yok asarız keseriz uslûbu beni benden aldı ve dayanamayıp yorum yapma ihtiyacı duydum.
NOT: Konuyla bir alakam yok. Gerekli açıklamalar yapılmış doğru ama yeterli açıklamalar yapılmamış. Bu konunun haksız da olabileceğinizi düşünerek, net bir açıklamayı hakketiğini düşünüyorum. Saygılı ve uslûbu düzgün insanlara iyi forumlar.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Tamam arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşın. Benim demek istediğim nokta bu değildi de neyse siz böyle anladınız. Bu şekilde forum üzerinden zaman alması normal.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sonuç işe çıkarlar girince kardeşlerin birbirini yemesi gibi bir durum gibi...

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bayadır girmiyorum buraya iyikide girmiyorum dedirten bir konu. Hala şu "SDN Her zaman haklıdır" ve moderatörlerin bir şey bilmeden ama biliyormuş gibi yorumları devam ediyor. Hele tolgacem denen editörün bu konuya gelipte -Onu yapardık heralde? bunu yapardık heralde? yok adam kalmazdı yok asarız keseriz uslûbu beni benden aldı ve dayanamayıp yorum yapma ihtiyacı duydum.
NOT: Konuyla bir alakam yok. Gerekli açıklamalar yapılmış doğru ama yeterli açıklamalar yapılmamış. Bu konunun haksız da olabileceğinizi düşünerek, net bir açıklamayı hakketiğini düşünüyorum. Saygılı ve uslûbu düzgün insanlara iyi forumlar.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum hem kendileri diyor ki yarışma kuralları içinde ard arda ve saçma yorumlar dikkate alınmayacaktır, yorumu yapanlar ise banlanacaktır diyorlar yarışma bitince ise ard arda yorum yapanı banlayacak olsak forumda adam kalmazdı diyolar. Bende mi sıkıntı var yoksa SDN içerisindeki ADAMlarda mı bi sıkıntı var çözemedim kaç gündür.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Gerekli açıklamaları ilgililer yaptı ancak hala tatmin olunmamış görünüyor. Herkesin beklentisi farklı, herkesi tatmin etmek zor. Facebook uygulamasının ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Ancak benim emin olduğum tek bir konu var, oda bizim yarışmalarımızda hak yenmez. Bu konuda bize zarardan çok yarar getirir, sonraki yarışmalarda daha fazla kriteri dikkate alırız.

Kazananlara tebrikler, sonraki yarşmalarda kazanamayanlara da başarılar. (Birde sonuçta bu bir oyun, bu kadar takılmamak lazım :)

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tolga beyin üslubu biraz sert olmuş kabul ediyorum ama konuyu araştırmadan cevap vermemesi gerekirdi. Ona göre biz yarışmayı kazanamadığımızdan dolayı trip yapıyoruz, yarışmada manipülasyon yapıldığını düşünüyoruz ki ikisi de değil. Bizim belirttiğimiz iki durum var ama bunlar üzerinde konuşmak yerine, "Top Fans'e biz müdahale etmiyoruz, kendi hesaplıyor, hata yok, yarışma kurallarını dilediğimizde değiştirebiliriz, sonuçlar kesindir ve kazananlar bellidir, değişmeyecektir" tarzında cevaplar geliyor.

1- Alt alta ve SPAM yorumlar ban sebebi iken şimdi her alt alta yorum yazanı banlasak adam kalmaz denmesi. Alt alta yorum pekala yazılabilir ama 1 dakikada 3-4 yorumun yazılma amacı SPAM'dan başka birşey olamaz.
2- Yarışma iki haftalık olmasına rağmen açıklanan sonuçlar sadece ikinci haftaya aittir diyoruz ve ispatını da yapıyoruz, kendilerinin de yapmalarını istiyoruz ama bir türlü kabul etmediklerini görüyoruz.

Gerekli açıklamaları ilgililer yaptı ancak hala tatmin olunmamış görünüyor. Herkesin beklentisi farklı, herkesi tatmin etmek zor. Facebook uygulamasının ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Ancak benim emin olduğum tek bir konu var, oda bizim yarışmalarımızda hak yenmez. Bu konuda bize zarardan çok yarar getirir, sonraki yarışmalarda daha fazla kriteri dikkate alırız.

Kazananlara tebrikler, sonraki yarşmalarda kazanamayanlara da başarılar. (Birde sonuçta bu bir oyun, bu kadar takılmamak lazım :)

Yapılan açıklamalar tatmin edici değil elbette.

Koşullarda belirtilen alt alta ve SPAM yorum yazılmasına yapılan açıklama 3-4 yorum olabilir, 5-6 olsa engellenir cevabı sizce tatmin edici mi? Bu kural olmasaydı bizler de 1 yorum yerine 3-5 yorum yazardık.

İkincisi benim ilk hafta 177, ikinci hafta -24 yorumunu nasıl yaptığıma dair bir açıklama gelmedi.

Bence konuyu detaylı incelemeden yorum yapmayın.

Son olarak şunları söylemek istiyorum.

ShiftDelete.Net kaliteli bir teknolojisi sitesi, gerek anasayfasıyla, gerek forumuyla, gerek incelemeleriye, çalışanları ile herşeyiyle..Sıcak ve samimi bir ortam. Zaten bu sebeple yapılan hatayı göstermeye/gidermeye çalışıyoruz. Uyduruk bir web sitesi olsa "sizden de bu beklenir" der çıkardık. Hatanın kabul edilmemesi, açıklamalarda kullanılan üslup vs bu siteye yakışmyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu milletin hiç işi yokmu yaw..boş boş işlere zaman harcıyorlar

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Top Fans sekmesini tekrar eklemişsiniz ve benim söylediğim gibi puanlar sıfırlanmamış. Tarih aralığının da hala iki haftalık olduğu konusunda ısrarınız devam ediyor mu? Yoksa o da benim söylediğim ve ekran görüntüsünde işaretlediğim gibi sadece ikinci haftaya mı ait? Ofisin kepenklerinin açılmasını bekliyoruz.

Dlj2dz.png

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ofisin kepenkleri açık ama konuyu görmemezlikten geliyorlar sadece :)

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamanın kaldırıp tekrar eklenmesi sonucu puanların sıfırlanmaması Ferhat beyin iddiasını boşa çıkardı. Eee bu şekilde skorlar sıfırlanmıyorsa o halde listede 500-1000 yorum ve beğenilerin olması gerekirdi ilk yarışma haftasından bu yana. Öyle olmadığına göre demek ki bir noktada sıfırlanıyor. Ve bu nokta 7 gündür. Yani yarın sabah saatlerinde sıfırlanacak. Sıfırlanıp sıfırlanmadığını da şu anki liste ile yarınki listeyi karşılaştırarak görebilirsiniz. [MENTION=447313]ferhatak[/MENTION]

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yönetim şu konuyu netleştirsede kim haklı kim haksız ortaya çıksa

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yönetim şu konuyu netleştirsede kim haklı kim haksız ortaya çıksa

Ben iddia ettiğim tüm bilgileri kanıtlarıyla, ekran görüntüleriyle sunuyorum. Yarışma tarihi 10-24 Mart, açıklanan listeye ait tarih 17-24 Mart, fakat yönetim "orada yazılana aldırmayın, liste iki haftalık" diyor. Sebep?

Ben 10-24 Mart arasındaki yorum ve beğenilerimi zahmet edip sayın, eğer kazananlar tablosundaki gibi çıkarsa size aynı monitörden hediye edeceğim diyorum, ona da cevap yok.

Konuyu görmüyorlar desem buna imkan vermiyorum, en azından "konuyla ilgileniyoruz" diye bir açıklama da yok. Unutulup gitmesini bekliyorlar sanırım ama öyle unutulacak bir konu değil maalesef.

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesele Monitör yada diğer hediyeler değil mesele adaletsizlik ve haksızlık biz bunun düzelmesi için uğraşıyoruz ama yönetimden herhangi bir (net) açıklama yok. İşlerine mi gelmiyo yoksa umurlarında mı değil yoksa amaçları hediye veriyorum diyerek ( ki hiç aklıma bile gelmezdi ama o kadar şeyden sonra insanın aklına geliyo) beğeni ve yorum mu almak. Kaç gün olmasına rağmen böyle bir (kaliteli demek istiyorum ama ? ) teknoloji sitesinin net bir şekilde açıklama yapmaması da kafalarda soru işareti bırakmıyo değil. Benim açıklamam bu kadar hadi hayırlı işler...

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Bu işin sonu nereye varacak merakla takip ediyorum :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Daha geçen ay yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.

Yaklaşık bir senedir faaliyet gösteren bir teknoloji sitesi var. "webt..". neredeyse her hafta çekiliş düzenliyor. Şu ana kadar da hiç sorun çıkmadı veya haksızlık yapılmadı. Bir keresinde Gta5 için toplanan pc ve 5 tane bardak vericeklerdi. Bardak verilicek kişileri seçerken ufak sayım hataları yapıldı bu yüzden tüm yarışma iptal edildi. Çıkan arkadaşlara bardakları gönderildi. Pc için ve diğer bardaklar içinse tekrar çekiliş yapıldı. Ve o akşam şöyle dediler "Yaptığımız ufak hatalardan dolayı özür dileriz. Çekiliş tekrar yapılıcak. Şuan çıkan arkadaşlarıda üzmemek adına hediyelerini göndericez"

Ve bunu yapan platform en fazla 1 senedir piyasada.. Açıkcası yapılan bu haksızlığı bırakın düzeltmeyi cevap vermeye bile çekiniyorsunuz.

O çekilişe ben katılmadım ama birkaç çekilişe katıldım. Adamlar video yapıp sonuçları açıklıyorlar sdn ise yazılı olarak.

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha bu yarışmadaki belirsizlikleri gidermeden yarın da yeni yarışma başlatırlar. Bu derece ilgisiz olunacağını hiç düşünmezdim. Bazı üyelerin dediği gibi mi olacak yoksa? Haksızken bile sessiz kalarak SDN haklı mı olacak?

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar

Geç geri dönüş için özür dileriz. Açıkcası sosyal medya tarafındaki idarenin büyük bir kısmını Ferhat Ak adlı arkadaşımıza verdik. Biz içerik, site yönetimi ve genel idari işlere bakıyoruz.

Açıkcası bu kadar sayfa olmuş. Gerçekten bir şeylerin üstünü kapatmak istesek komple konuyu uçururuz. Ben kişisel olarak 5 - 6 aydır yarışma yaparak, ihtiyacı olan arkadaşlara bir şeyler kazandırmak istiyorum. Bu işler bizi çok yoruyor ve hiç bir kazancımız yok. Kısaca sizler için bu yarışmalar.

Gelelim bu yarışmayla ilgili konuya.

@dsoyarslan, açıkcası senin sorduğun soruları ben de Ferhat'a sordum ve mantıklı bir açıklaması yok. Görünen o ki bu uygulama kurulmuş ve bir şekilde hatalı sonuçlar vermiş.

Şu an yarışmayı sen kazandık dersek diğer arkadaşlara, diğer arkadaşlar kazandı dersek de sana haksızlık olur. Bunu dürüstçe söylemek ve kabul etmek gerekiyor. Hata olmuş ve ilginç bir şekilde sonuçlar hatalı.

Ferhat ile irtibattayım. Şu an ödülleri yollatmadık ve bir süre bekleteceğiz.

Benim anladığım kadarıyla uygulama her haftanın skorunu ayrı ayrı veriyor. Sen ilk hafta 174 yapmışsın, ikinci hafta ayrı bir şekilde 154.

Ya ilk hafta ile ikinci hafta sonuçlarını toplayıp, elimizle manuel bir liste oluşturacağız, ya da iki hafta kazanan 20 kişi arasında random bir çekiliş yapıp ona göre dağıtım yapacağız.

Tekrardan yaşanan aksaklık için özür dileriz. Fakat bu olayı da inanılmaz bir şekilde abartıp, işi şikayet var falan gibi mecralara taşımak da ayrı bir komedi.

Sanki para verip bir cihaz aldınız da garanti hizmetini vermedik vs vs. Çözümü beraber bulalım, konu da çok uzamasın.

İyi akşamlar.

Konuya açıklama yapıldı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam 00.50 de msj atıyor bu adamın mesai saati mi hayır o departmana mı bakıyor hayır bi kazancı mı var hayır iyi niyet vr ortada umarım kimse magdur olmadan tartisma biter...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sonuçları elle toplamak mantıklı bir çözüm gibi. Sonuçta topfans uygulaması da bu şekilde yapacaktı bir hata olmasaydı.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dosyarslan haksızlığa karşı duruşunu tebrik ediyorum. Dsoyarslan arkadaşımızı yalnız bırakmayın diyorum. SDN ofisine de geldiğiniz yeri unutmayın demek istiyorum.

SDN'in ilk hallerini bilirim. Ofise gitmişliğim tanışmışlığımda vardır Berkin ile Hakkı ile. Hepsi de çok çok iyi insanlar. Forumda zamanında büyük emeğim olduğunu da düşünüyorum. Ama anlaşmazlıklar, haksızlık ve adaletsizliğin çoğalmaya başladığı dönemlerde bende forumu terkedip gittim.

Yine eskisi gibi özelden birilerine verdiğim tavsiyeyi buradan direkt yazacağım. Top Fans gibi saçma uygulamalar yerine çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Twitch üzerinden zar atma uygulaması ile "anahtar kelime" yazılıp işin şansa bırakılması bence çok daha iyi olacaktır. En çok yorum en çok beğeni vs bunlar hem insanları yorar hem de twitch üzerinde ana sayfaya çıkıp güzel bir SDN logosu ile tanıtımda güzel olabilir forum ve site adına. Bence bunu denemelisiniz.

Saygılar
Juliusius veya JLSJLS

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Zaten sosyal medya tarafında bundan sonra yarışma yapılacaksa, bilgiye dayalı soruya cevap şeklinde olur. Yine sitedeki gibi sorulara yapılan cevaplamalarla olur.

Orada da belimizi büken Milli Piyango kuralları. Yani çekiliş yapamıyoruz. Bu yüzden pek çok soruya doğru yanıt veren kişiler arasından jüri seçmek zorunda kalıyor. Çekiliş yaptığınız an farklı giderler başlıyor.

Dediğim gibi bu işten bir çıkarımız olmadığı için, çekiliş topuna girmek istemiyoruz.

Bundan sonra yılbaşında yaptığımız gibi bilgi yarışması formunda yarışmalara devam edeceğiz.
[MENTION=444297]dsoyarslan[/MENTION], seninle konuşmak istiyorum. Sosyal medya bilgin hoşuma gitti :) Yani iyi ki hatayı buldun ve olası haksızlığın önüne geçtin.

Teşekkür ederiz.

Kısacası biz haklı çıkmaya çalışan, despot ve dediğim dedik bir platform değiliz. En azından benim olduğum yerde bunlar olmaz. Doğru olan doğrudur.

Şu konuyu da kısa bir süre içerisinde çözüme ulaştıralım. Buradaki herkesin fikri önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...