erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 101
Daha önce banlandıysanız zaten yeniden üye olamazsınız.
Neresi garip? Arkadaş haftasonu olduğu için mi acaba dediği için ben de haftasonu ofis kapalı sonuçta dedim. Forumun yönetiminden sorumlu kişiler her daim burada ama sorun şu ki bu konun forum ile alakası yok.Konuya uzağım 2 gündür okuyorum yorumları sadece ve yarışmaya da katilmadim ama en son cümleniz çok garip "ofis kapalı"
Iyi de kendi evlerinden giremiyor mu bu kişiler?
Neresi garip? Arkadaş haftasonu olduğu için mi acaba dediği için ben de haftasonu ofis kapalı sonuçta dedim. Forumun yönetiminden sorumlu kişiler her daim burada ama sorun şu ki bu konun forum ile alakası yok.
Dediğim şey net. Konunun forumla bir alakası olmadığı için bununla ilgili mesajlar atılması gereksiz bence. Doğrudan iletişim daha sağlıklı olurdu.
Bayadır girmiyorum buraya iyikide girmiyorum dedirten bir konu. Hala şu "SDN Her zaman haklıdır" ve moderatörlerin bir şey bilmeden ama biliyormuş gibi yorumları devam ediyor. Hele tolgacem denen editörün bu konuya gelipte -Onu yapardık heralde? bunu yapardık heralde? yok adam kalmazdı yok asarız keseriz uslûbu beni benden aldı ve dayanamayıp yorum yapma ihtiyacı duydum.
NOT: Konuyla bir alakam yok. Gerekli açıklamalar yapılmış doğru ama yeterli açıklamalar yapılmamış. Bu konunun haksız da olabileceğinizi düşünerek, net bir açıklamayı hakketiğini düşünüyorum. Saygılı ve uslûbu düzgün insanlara iyi forumlar.
Gerekli açıklamaları ilgililer yaptı ancak hala tatmin olunmamış görünüyor. Herkesin beklentisi farklı, herkesi tatmin etmek zor. Facebook uygulamasının ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır. Ancak benim emin olduğum tek bir konu var, oda bizim yarışmalarımızda hak yenmez. Bu konuda bize zarardan çok yarar getirir, sonraki yarışmalarda daha fazla kriteri dikkate alırız.
Kazananlara tebrikler, sonraki yarşmalarda kazanamayanlara da başarılar. (Birde sonuçta bu bir oyun, bu kadar takılmamak lazım![]()
yönetim şu konuyu netleştirsede kim haklı kim haksız ortaya çıksa
Bu işin sonu nereye varacak merakla takip ediyorum![]()
Daha geçen ay yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.
Yaklaşık bir senedir faaliyet gösteren bir teknoloji sitesi var. "webt..". neredeyse her hafta çekiliş düzenliyor. Şu ana kadar da hiç sorun çıkmadı veya haksızlık yapılmadı. Bir keresinde Gta5 için toplanan pc ve 5 tane bardak vericeklerdi. Bardak verilicek kişileri seçerken ufak sayım hataları yapıldı bu yüzden tüm yarışma iptal edildi. Çıkan arkadaşlara bardakları gönderildi. Pc için ve diğer bardaklar içinse tekrar çekiliş yapıldı. Ve o akşam şöyle dediler "Yaptığımız ufak hatalardan dolayı özür dileriz. Çekiliş tekrar yapılıcak. Şuan çıkan arkadaşlarıda üzmemek adına hediyelerini göndericez"
Ve bunu yapan platform en fazla 1 senedir piyasada.. Açıkcası yapılan bu haksızlığı bırakın düzeltmeyi cevap vermeye bile çekiniyorsunuz.