ShiftDelete Yarışma Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulama gözlemlerimiz sonucunda sıfırlanmadığını gördük. Sebebiyle ilgileniyoruz şu an.

Birkaç gözlemden sonra bu örnekte olduğu gibi söylediklerimin tamamının doğru olduğunu göreceksiniz.

"The Top Fans tab auto-populates on a weekly basis."

Türkçesi Top Fans sekmesi haftalık bazda hesaplama yapar.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
çok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum
genelde olaylar buradaki gibi gelişiyor
sdn herzaman haklıdır
boşuna yormayın kendinizi
diyeceksiniz ki o zaman niye takip ediyorsun
hani kızlar serseri erkekleri severya biz de öyleyiz anlaşılan :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hem buradaki yorumları, hem de SDN'nin Face sayfasındaki ilgili konudaki yorumları dikkatle okudum. Dilek Soyarslan başta olmak üzere diğer mağdur katılımcıların sorduğu sorulara bir türlü net cevap verip, çözüm sunamamışsınız. Ayrıca konuyu fake hesaba getirerek dallandırmanıza gerek yoktu, çünkü ödül verdiklerinizden bir kullanıcının facebook ismi ; Hunili Adam :D

Arkadaşın sunduğu net bilgilere göre ortada bir adaletsizlik olmuş. Bazen hata yaptık, özür dileriz diyebilmek bu kadar zor olmamalı. Normalde başka sosyal ortamlarda bu gibi durumlarda "biz yaptık böyle oldu" diktatoryası normal görülebilir, ama SDN gibi kaliteli bir platformda bu gibi durumlar çok sırıtıyor.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
:D yarışmaları kotu diye neden takip etmeyelim yahu. Ortami vs oldukca iyi buranin. Bende yarismalara katilan biri degilim pek. Bi kez katildim yilbasinda onda da kazandim zaten :D
sadece yarışmalar için söylmedim
burada uslup biraz kaba
sonuçta parayı bizim üzerimizden kazanıyorlar
bu hava kime anlamıyorum
kullanıcılar olmazsa para da olmaz bence bunu tam anlayamıyorlar
kullanıcı haksız bile olsa adam gibi cevap vermek zorundalar diye düşünüyorum.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Demek ki neymiş bazen yolsuzluk bazen hile hurda işe yararmış :) bir Sonraki yarışmayı merakla bekliyorum. Şimdiden başlayalım facebook hesabı açmaya :F

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem buradaki yorumları, hem de SDN'nin Face sayfasındaki ilgili konudaki yorumları dikkatle okudum. Dilek Soyarslan başta olmak üzere diğer mağdur katılımcıların sorduğu sorulara bir türlü net cevap verip, çözüm sunamamışsınız. Ayrıca konuyu fake hesaba getirerek dallandırmanıza gerek yoktu, çünkü ödül verdiklerinizden bir kullanıcının facebook ismi ; Hunili Adam :D

Arkadaşın sunduğu net bilgilere göre ortada bir adaletsizlik olmuş. Bazen hata yaptık, özür dileriz diyebilmek bu kadar zor olmamalı. Normalde başka sosyal ortamlarda bu gibi durumlarda "biz yaptık böyle oldu" diktatoryası normal görülebilir, ama SDN gibi kaliteli bir platformda bu gibi durumlar çok sırıtıyor.

Desteğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ShiftDeleteNet gerçekten birçok siteden çok daha kaliteli, bizim siteye herhangi bir sözümüz yok. Fakat her nedense söylediklerimiz kulak arkası ediliyor. Kendilerinden bu kadar emin iseler oturup benim veya listedeki herhangi bir kullanıcınını 10 Mart - 24 Mart arası yorumlarını saysınlar. Bir saatlerini almaz. Eğer kazananlar listesindeki ile aynı çıkarsa ben daha hiçbir şey söylemiyorum. Yüz kere yazdım, liste her hafta Salı günü yani 7 günde bir sıfırlanır, fakat hala sıfırlanmadığını ve puanların üzerine eklendiği söylüyorlar. Yani açıklanan listenini iki haftalık olduğunda ısrar ediyorlar. Ve her seferinde aynı örneği veriyorum. İlk hafta 177 yorumum varken ve ikinci haftada her habere yorum yapmışken benim toplam yorum sayım nasıl olur da 153 olur? Bu soruya verilecek cevap herşey çözecek ama bir türlü bu cevabı alamadım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Açıkçası dsoyarslan 'ın Bu İnce Detayların Hepsine Hakim Olması Etkilemedi Değil Beni :) Yarışma veya Ödül Dağıtımı Bir Teknoloji Sitesi için Keyfi Keder Bir Şeydir Bu Konuda Bir Zorunluluğu Yok . Bizde de Kesin Akrabasına Vermiştir Ödülleri Mantığını Her Zaman Güderiz .
Ama Bir Haksızlık Olduğunu Düşünen ve Bu Konuyu Araştırıp Sunan Üyenin bu İtirazı Görmezden Gelinmemeli .
Shiftdelete.NET 'te hile Olacağını Hiç Düşünmüyorum Hatta Bundan Kesinlikle Eminim . Gerçi Hakkı'yı Pek Sevmem Ama Çok Eskide Kaldı Tartışmamız. Ona Rağmen Gönül Rahatlığı ile Kefil Olabilirim

Sadece Sistematik bir Hata Olmuştur/Olmamıştır Kısa Sürede Sonuca Kavuşur . Ama Bu İtiraz ve Sonuçlarını Merak ediyorum

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada hatanın kasten yapıldığını, birilerinin kayrıldığını ben de düşünmüyorum ama gelen cevaplar çok garip.

"Yarışmada problem yoktur."
"Sonuçlar kesindir, değiştirilmeyecektir."
"Eğer ileride yapılacak olan yarışmalarımızda bir usulsüzlük olacağını düşünüyorsanız lütfen katılmayınız."

Sorun şu, bu kadar mesaja rağmen gelmesi gereken cevap ve yapılması gereken işlem şudur.

"Konuyla ilgileniyoruz."
"Gerekli kontrolleri sağlıyoruz."
"Bir hata varsa düzeltilecektir."

Ardından kontrolleri yaparsınız, en kötü, birkaç kişinin yorumlarını sayarsınız ve karşılaştırırsınız. Ya da dersiniz ki bu kişi ilk hafta 177 yorum yapmış, toplamda nasıl 153 yoruma sahip? Yani şu durum incelenmiyor orası tuhaf.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tatmin edici bir cevap verilememiş olması düşündürücü yönetimden gelen iki üç mesaj geçiştirmek konuyu başka yöne çekmeye çalışılarak cevaplanmış şeyler adam baştan beri durum bu niye böyle diyor yönetim cevapları başka telden çalıyor

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben de merak attım, arkadaş eksi bilmem kaç yorum yapmayı nasıl başarmış :) [MENTION=2]Troy[/MENTION] bir cevap yazar herhalde ?

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradan SDN'ye meydan okuyorum.

Benim yarışma tarihleri arasında yani 10 Mart - 24 Mart arasındaki yorumlarımı ve beğenilerimi saymalarını istiyorum. Şayet sonuç 153 yorum, 147 beğeni çıkarsa adresinizi gönderin ben size aynı monitörden hediye edeceğim.

Fakat..

Sayım sonucu yorum sayım 300'den fazla ve beğeni sayım da aynı şekilde 300 küsur çıkarsa aynısını siz yapacaksınız. Madem ki bu kadar güveniyorsunuz hata olmadığına, lütfen buyrun...

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yönetimden hâla mantıklı bir açıklama gelmedi mi. Böyle kaliteli bir siteden, şeriat tarzı kurallar ve yorumlar görmek biraz düşündürücü.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Iste bu yüzden yarismaya katilmadim. Umarim cevap alabilirsin.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakkını araman çok güzel ama maalesef her yerde bi diktatörlük var.Ben bu yarışmada emeği geçen herkesi Allah'a havale ettim ve hakkımı haram ettim sen de öyle yap [MENTION=444297]dsoyarslan[/MENTION]

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu yazmak istemiyordum, hatta yazarken de hala kararsızım. Yine de yanlış anlaşılmasın, ben ödülün "tanıdığa" gitmesi gibi bir durumun olacağına ihtimal vermiyorum. Ama..

Yarışma ile ilgili bu kadar katı ve kesin davranılmasının sebebi büyük ödülü kazanan kişi olan Salih Akman'ın, SDN kurucusu Hakkı Alkan, Hakan Alkan ve Hilal Alkan ile Facebook'ta arkadaş olarak gözükmesi, aynı şekilde bu kişilerin Salih Akman ile "Akman" soyadına sahip birçok ortak arkadaşı/arkadaşı bulunması olabilir mi?

Siz profil incelemeyi seviyorsunuz, ben de öyle.

Yine de tekrar yazıyorum, burada tanıdığa, yakına veya arkadaşa ödülün kasten verildiğini savunmuyorum ama geri adım atılmamasında bunun etkisi olduğunu kanaatindeyim.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sessiz sedasız bir konu :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Daha geçen ay yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.

Yaklaşık bir senedir faaliyet gösteren bir teknoloji sitesi var. "webt..". neredeyse her hafta çekiliş düzenliyor. Şu ana kadar da hiç sorun çıkmadı veya haksızlık yapılmadı. Bir keresinde Gta5 için toplanan pc ve 5 tane bardak vericeklerdi. Bardak verilicek kişileri seçerken ufak sayım hataları yapıldı bu yüzden tüm yarışma iptal edildi. Çıkan arkadaşlara bardakları gönderildi. Pc için ve diğer bardaklar içinse tekrar çekiliş yapıldı. Ve o akşam şöyle dediler "Yaptığımız ufak hatalardan dolayı özür dileriz. Çekiliş tekrar yapılıcak. Şuan çıkan arkadaşlarıda üzmemek adına hediyelerini göndericez"

Ve bunu yapan platform en fazla 1 senedir piyasada.. Açıkcası yapılan bu haksızlığı bırakın düzeltmeyi cevap vermeye bile çekiniyorsunuz.

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sessiz sedasız bir konu :)

Konunun sessiz sedasız olmasının nedeni ben değilim biliyorsunuz. Sürekli takipteyim fakat konunun unutulması bekleniyor sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha geçen ay yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.

Yaklaşık bir senedir faaliyet gösteren bir teknoloji sitesi var. "webt..". neredeyse her hafta çekiliş düzenliyor. Şu ana kadar da hiç sorun çıkmadı veya haksızlık yapılmadı. Bir keresinde Gta5 için toplanan pc ve 5 tane bardak vericeklerdi. Bardak verilicek kişileri seçerken ufak sayım hataları yapıldı bu yüzden tüm yarışma iptal edildi. Çıkan arkadaşlara bardakları gönderildi. Pc için ve diğer bardaklar içinse tekrar çekiliş yapıldı. Ve o akşam şöyle dediler "Yaptığımız ufak hatalardan dolayı özür dileriz. Çekiliş tekrar yapılıcak. Şuan çıkan arkadaşlarıda üzmemek adına hediyelerini göndericez"

Ve bunu yapan platform en fazla 1 senedir piyasada.. Açıkcası yapılan bu haksızlığı bırakın düzeltmeyi cevap vermeye bile çekiniyorsunuz.

Evet bu çekilişi biliyorum ve dediğiniz gibi iptal edildi. Hata yapmadık, sorun yok, işinize gelmiyorsa katılmayın denmedi. Ben yukarıda açıkça meydan okudum, eğer ki hata olmadığına bu derece güveniyorlarsa kabul etsinler. Halep ordaysa arşın burda.

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala bi açıklama yok acaba hafta sonu o yüzden mi yoksa o kadar hataları yüzlerine vurulduğu için mi açıklama yapılmıyo :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Gerekli açıklamalar yapılmış gerçi ama daha fazla açıklama bekliyorsanız konuyu güncel tutmak adına başka üyeliklerle konuya mesaj yazmanıza gerek yok. Yarışma ile ilgili yetkili arkadaş yeniden gelince cevap verecektir zaten. Haftasonu olduğu için ofis kapalı tabi.

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerekli açıklamalar yapılmış gerçi ama daha fazla açıklama bekliyorsanız konuyu güncel tutmak adına başka üyeliklerle konuya mesaj yazmanıza gerek yok. Yarışma ile ilgili yetkili arkadaş yeniden gelince cevap verecektir zaten. Haftasonu olduğu için ofis kapalı tabi.

Başka üyeliklerle derken sevgili mod ???

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kendimden şüphe ettim acaba başka mıyım diye :D Yoooo hiç de değilim kendimim

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Dediğim şey net. Konunun forumla bir alakası olmadığı için bununla ilgili mesajlar atılması gereksiz bence. Doğrudan iletişim daha sağlıklı olurdu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
haksızlık ? bu insani bir durum çok abartmaya gerek yok çok kasmamak gerek.
her sorun çözülür çözülemeyen sorun yoktur bir tek ölüme çözüm yok yaşadığına şükret deneyimler kazandığın için şükret...

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim şey net. Konunun forumla bir alakası olmadığı için bununla ilgili mesajlar atılması gereksiz bence. Doğrudan iletişim daha sağlıklı olurdu.

Forum sdnye ait değil mi ben yanlış foruma mı yazıyorum yoksa yada yarışmayı sdn düzenlemedi kafamda deli sorular var :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hayır multi üyelik olsa zaten banlanmıştı.

Atoubo0666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu foruma 2007 yılında üye oldum ama saolsun AliA isimli sahıs banlamıştı beni yani yeni birisi değilim sıkıntı yok.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Konuya uzağım 2 gündür okuyorum yorumları sadece ve yarışmaya da katilmadim ama en son cümleniz çok garip "ofis kapalı"
Iyi de kendi evlerinden giremiyor mu bu kişiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...