sevgilimin geçmişini hatırlamak

batuhansn348

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gençler sevgilimle uzun süredir ilişkimiz var gayet sağlıklı ve güzel evlenme planlarımız var söz olayları falan ailemiz biliyor neyse sevgilim geçmişte bir kez ilişkiye girmiş bunu başlarda bana söylemişti sorun etmiyordum bu aralar cok kafama takılıyor hayatında 2 sevgilisi olmuş ve biriyle ilişkiye girmis bende hayatımda birçok kez ilişkiye girdim neyse bu konuda baya konuştuk ben cok takttım dedim böyle böyle geçmişi takıyorum sevgilim dedi seninde geçmişini ben biliyorum ama gelecegimize odaklanmalıyoz diye neyse sevgilim küçükken babası şiddet düşkünü hep şiddet uyguluyormuş hayatında hiç sevilmemş sevilmek icin 1 kere iliski yaşadım hata yaptım kendimi rezil duruma düşürdüm cahillik ettim dedi bana birbirimizi çok seviyoruz değer veriyoruz ama kafama takılıyor onla konuştugum zaman takılmıyor unutuyorum ama boş zamanlarımda aklıma geliyor ona karşı bir soğumam veya hislerimin azalması gibi durum yok çok aşığım ona ama neden kafama takılıyor böyle anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bide askerdeyim 3 ayım kaldı burda cok özlüyorum oda beni cok özlüyor onu göremiyorum diye mi kafaya çok şey takmaya başladım sanırım burda duygu şeyi yaşıyorum sanırım