Sevgilim Evli Çıktı !!

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
neymiş, kız arkadaşınız birşey satın aldıktan sonra "aaa kimlikteki fotoğrafta nasıl çıkmışsın bakiyim.ölümü gör bakiyim" ayağına yatıyormuşuz.
eh be kardeşim 2 senede hiç mi görmezsin kimliğini.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
@El Padrino gırgır şamata kimisi önemli kimisi değil süpriz yumurtadan çıkmış gibi bir hayatım var tesadüf doğmuş mecburen yaşıyoz misali ama hepside yaşadığım şeyler en acısı bu oldu kocası duysun numrasını öğrendiğimde facedeki bana yazdığı mesajları atıcam onada arşivdekileri cinsellikten her şeye sarmaş dolaş resimlerimizi ne olursa olsun artık umrumda değil

Heee şimdi hatırladım.Karşılıklı binalardan kesiştiğiniz, balkondan balkona muhabbet ettiğiniz bi kadın vardı.Seni eve çağırdı vs. O olayın üzerinden daha 1 yıl bile geçmedi be kardeşim.Sen sevgilin varken bekar kadın komşularınla kesişip evlerine oturmaya mı gidiyodun !? Çok ayıp ! Birde evde aynada hayalet görme, ruh görme ya da deja vu ile ilgili kendini izleme gibi türlü türlü olaylar anlatmıştın.Çok enteresan bi adamsın sen.Oturup oturup hikayeler mi kuruyon kafanda nabıyon ben çözemedim seni.Ama eğer doğruysa bu olay elbette ki çok acı bi olay.Kendine hakim ol ve yanlış yapmaktan kaçın.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=312196]edox[/MENTION] benden hoşlanan bi kız var onada anlattım çok üzüldü bana çok ilgili ben bu pislikle birlikte olduğum için arkadaştık sadece ama şimdi dahada yakın oldu onada anlatınca bana daha bi ilgili bir yerlere gidip başbaşa olcağımız bi yerde konuşalım diyor benim kimseye inancım kalmadı artık dediğini gibi bu bi tecrübe ise bu kızla en fazla 2 ay içinde evlenirim hırsımdan

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yahu neyse artik, yüklenmeyelim arkadasa. Kimsenin kalbi kirilmasin gece vakti :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] inanmazsan inanma sen kardeşim napim

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] o zaman istanbulda oturuyoduk ismini bile anmak istemediğim bir şehirde yaşıyordu aramız dahada yakınlaştı artık istediğimiz zaman en fazla 2 saatte gidip buluşup görüşüyoduk o zamanlar çokta samimi değildik o kadar bi süre sonra çok bağlandım

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sırada ne var? En son işyerini galeyana getiriyodun, biraz daha aksiyonlu,kanlı senaryolar yaz. Burayı inci sözlük sandı garibim, yazıyor da yazıyor.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Dalga geçmek için demiyorum yanlış anlama kendini burda heba ediyosun bence kitap yaz harbiden yeteneklisin ileride bi film bile olur yazdıkların yılmaz erdoğan filan gelir paraya para demessin senin yerinde olucam kitap yazarım :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
2 ay içinde evlenirim hırsımdan

Hayirli bir is olacagini sanmiyorum. Böyle durumlarda en iyi arkadas her zaman anne'dir. Otur yanina anlat derdini.

Kafaya takilacak sey degil bunlar. Her zaman ileriye dogru bakmayi bileceksin, yoksa geride kalir bir daha ilerleyemezsin.

Sana bir tek tavsiye de bulunabilirim; Kendini zor duruma sokacak bir sey yapma. Ben gurur yapip kendini hapise attiranlara enayi diyorum cünkü.

Memlekette kiz mi yok arkadas. Yok mu senin ailende kiz arama bulma timi :D

Bizimkiler hic bos durmuyor masallah. Sanada kuralim bir ekip evlenirsin yakinda.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hayvanat bahçesinde maymun dikkat çekmek için elinden gelen herşeyi yaparmiş
(şaka şaka amaç eglence olsun)
sevgilim o....p çikti diye konu açiyim bir ara bende:laugh:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=312196]edox[/MENTION] kız çokta evlenilcek doğru kız yok bulamadım henüz evlenilcek yok ama eğlenilcek kız çok oda benim tarzım değil önüme bakıcam artık hayırlısı beni şurda anlayan bi sen çıktın dostum gerisi yaramaz [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] hariç oda sağlam karakterli iyi bi insan 100 tane soyatarı arkadaşım olcağına siz ikiniz gibi dostum olsun yeter

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam şimdi biz soytarı mı olduk aşkolsun :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Harbi harbi dalga geçiyorsunuz adamla ya, birazda gerçek olma ihtimalini göz önünde bulundurup mesajlar yazın.

asrocker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seviosan git söyle bosansin kocasiyla evlenin

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Yorumları okudum gece gece yarıldım :lol:

Torn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki çok kızdın felan filan.
ya O na sordun mu? Neden böyle yapmış? En azından bir savunma hakkı tanıdın mı? Belkide sen aklını çelmişsindir? Sende şeytan kılı vardır belki?

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
uzun uzun yazmaya gerek yok zaten canım acıyor 2 yıldır birlikte olduğum kız evli çıktı nasıl öğrendin diye sormayın nikah cüzdanına kadar gördüm
mükemmel bir oyuncuuymuş meğer iyi birde senarist bi insan nasıl bu kadar aşağılık adi pislik olabilir hala aklım almıyor deli gibi seviyordum çıldırma noktasındayım onun evli olduğunu öğrendiğimden hala haberi yok gelinlikle gördüm çıldırdım bu kadarda saf salak olunmazki oldum işte aşk gözümü kör etmişti artık uyandım acı bi şekilde yıkıldım bittim öldüm geceler bitmiyor benim için ne yazacağımı ne yapıcağımı bilmiyorum hala arıyor hala mesaj atıyor hiç bir şekilde cevap vermiyorum inanılmaz derecede iğrendim tiksindim ondan hiç bi şeyde demiyorum nasıl olsa rabbim ne çektiğimi nasıl bi halde beni bu hale kimin koyduğunu biliyor ilahi adalete sığınıyorum yazıklar olsun diyorum ( canı yanan sabretsin canı yakan canının yanacağı günü beklesin ) ( Hz Muhammed)​

2010 yılının sonlarına dogru taşındım bursa'ya. 2011 yılında Asya adında bir kızla tanıştım. İstanbul'da oturuyor. Biz bununla 1 sene kadar birlikte olduk. Hergün internetten görüşüp haftada 1 sefer ya o ya birbirimizin yanına geliyorduk. Abi kıza LOL bile öğretmiştim çatır çatır lol atıyoduk beraber :D Inan bana yaşamadığımız şey kalmadı fakat ( aklından geçirebileceğin her şey dahil açmıyorum konuyu ) Bana yiğeni diye tanıştırdığı çocuk kendı evladı , eniştesi diye bildiğim adam kocası çıktı. Şoka uğradım, yıkıldım. Ne yapacağımı bilemedim. Aslına bakarsan aşırı kıllanmalarım başlamıştı son zamanlarda biraz detaylı araştırınca vardım sonuca. Bunun arada beni aradığı bir ev telefon numarası vardı. Ablamlardan arıyorum derdı. Biraz araştırınca o numaranın kendı ev numarası olduğunu anladım. Istanbul 'da bir fibernet ( Reklam vermek istemedim ) firmasında çalışan arkadaşım var ona bunun IP adresini ve telefon numarasını verdim. IP ve Telefon 1'e bir uyuşuyordu. Hattın kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenince şok oldum. Eniştem diye tanıttığı adama aitti. Aslında yiğeni olarak bildiğim çocuk dışında diğer akrabalarını da hiç görmemiştim. Ben bunun eniştesini facebooktan araştırdım, adama ait bir hesap tespit ettim. Fake bir bayan hesabı actım öle çok allım güllüm bi hesap değildi. Ekledim bunu lapin gibi atladı tabi. Abi sonra bunların fotoları bir gördüm ben düğün fotolarımı dersin, yemekler sarmaş dolaş fotoğraflar , nişan fotoğrafları. O an yıkıldım zaten, çaktırmadım ama buna intaharı bile düşündüm yalan yok. Herşeyi öğrendiğim hafta sonu istanbul a gittim. Giderken yanımda ona ait ne varsa ufak bi çanta yapıp tıktım içine.Evde ne foto vardı ortalıkta ne evli olduğunu anlayabileceğim herhangi birşey.Gerçi istesemde anlayamazdım sonuçta abimle yaşıyorum diyordu. Evli olduğunu gösterecek kanıtları saklasa yeterlıydı. Geri kalanlar abisinin eşyaları ;) Okadar karmaşık bir ilişki ki bu '' resim'' leriyle abisi diye bildiğim adam aslında kocası. İsmi ile bildiğim adam ( hatlarda , internet bağlantılarında ismi geçen adam ) sözde eniştesi. Fakat 2 adamda aynı adam. Nasıl bir kurgu hala anlayamadım. Ama malız aşığız ya 1 sene sorgulamadım. Hatta düşünmemiştim bile. Yaşayabileceğim herşeyi yaşadım o gun ve onunla olduğum evden çıkarken çantayı kapının önüne boşalttım ve sözde eniştesiyle olan tüm fotoğraflarını. '' Güzel oynadın , hemde bir sene ama ben senin kadar uzun soluklu bir aktör olamadım. 1 gün tutabildim kendimi sadece. Sen benden alacağını almışsın , bende senden aldım merak etme. Hakkımı asla helal etmeyeceğim.'' dedim ve çıktım gittim. Bana çok ulaşmaya çalıştı sonra , ilk başlarda kaçamaktı sonra bağlandım sana yalanları ama tutmadı. Şuan Nişanlıyım 2.5 ay sonra düğünüm olacak. Nişanlımı ciddi anlamda seviyorum. '' Nekadar keçi inatlı bir laz kızı olsada '' Hayat devam ediyor dost. Beni o zamanlar '' Bleach '' animesi kurtarmıstı. 1.5 haftada 300 küsür serilik animeyi baştan sona izledim ve öyle unuttum bazı şeyleri . Kafamı öyle boşalttım. Sende birşeyler dene atlatacaksın. Hayat devam edecek. Allah yardımcın yolun açık olsun...

PatavatsiZ

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=335660]PatavatsiZ[/MENTION] bir nefeste okudum hocam ya harbi sağlam olaymış..
Verilmiş sadakan varmış diyelim daha feci bitebilirdi sonu.. :)

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyice açık hava sinemasına dönmüş burası, gaza geldim, şimdi ben de yazacağım yaşadıklarımı hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağlayacaksınız. :D

kayhanm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ul*n birde hadis paylaşmış adam konuyu anlatırken. arkadaşım senin yaptığın şeyi zaten islam, hz. Muhammed (S.A.V.) yasaklamış haram kılmış. senin sevgilin olsun gez dolaş görüş (gerçeği sen bilirsin beraber ol) haram işle ondan sonra benim hakkım geçti ona. oldu canım yazıyoruz hesabıza ahirette cehennem azabı olarak ödenecek. Dini yaşamadığımız için yaşadığımız din zannnediyoruz. ondan sonrada forumlarda haram işlerimiz anlatıp hak talep ediyoruz. merak etme canım ahırette kimsenin zerre kadar hayrı ve zerre kadar şerri boş geçilmeyecek.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Abi sorma hayatımın en büyük entirikasıydı. O olaydan 6 ay sonra nişanlımla tanıştım zaten. Herşeyi unutturdu hayatıma yeniden bir anlam kattı. Mayısın ilk haftası nikahı yapıcaz nasipse. Mayısın son haftası düğünümüz olacak. Forumdan Davetiyeyi yayınlayacağım. ( Sana özel yollayacağım o ayrı :) )

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu arada @djvietnam anlattıklarınız hiç inandırıcı gelmedi bana, daha da açığı inanmadım. Kötü yazılmış bir senaryo gibiydi.

@PatavatsiZ sizinkileri ben de bir çırpıda okudum, geçmiş olsun.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@vaio 1 seneyi 10-15 satıra sığdırmaya çalıştım elimden geldiğince. Detaya girmek gerekirse daha ne çarpıklıklar var mevzuda. Bunu yazan arkadaşa inanmamak değil benim aklımdan geçenler çünkü kendim yaşadım birebir. Yıkılışımı , hayallerimin paramparça olmasını , Ul*n tası tarağı satıp istanbula taşınmayı bile düşünüyordum. Ama şükür ki badireler aile faciasına dönmeden bitti. Hala daha eminim şundan o hatun adamı bir başkasıyla aldatmaya devam ediyordur. Adam fotoğrafçıydı. İşi gereği sürekli çalışıyordu. Katalog çekimleri , public çekimler vs. ler adam her aksam 10'dan önce gelmiyodu eve ( Ben abisi olarak sanarken olay böyleydi. ) Kız zaten abim geliyor cıkmam lazım diyip çıkardı netten geldiğinde. Ertesi güne kadar msjlaşabilirdik anca. gece 12-1 den sonrada belki telefonla konusurduk. Abisinden korkuyo kız ne yapıyım derdım kendıme. Nerden bileyim abisi kocası çıksın . İnsan sevdikten sonra ciddi ciddi gerçekliğine inanıyor koşulsuz güven oluyor insanda. Bende yaşadım bunları. Ondan hor göremiyorum. Dilerim bu arkadaşta yakın zamanda atlatabilir olanları. Allah yardımcısı olsun

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz nasıl ortamlarda takılılıyorsunuz kimlerle çıkıyorsunuz akıl sır ermiyor insan hiç mi ayıkmaz bu kadar mı gözünüz kör oluyor arkadaş ?

thsndrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç çaktırma kıza.. eve çağır bağırta bağırta .... sonra bas tokatı git burdan de.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Çok sık görünen bir durum değil bu ama bundan sonra sık sık görülebilecek bir durum. Geçmiş olsun talihsizlik başka birşey değil. Kendini kötü hissetmene gerek yok o aşagılık kadın utansın bence cık karsısına herşeyi anlat tokatı patlat bir süre kafanı dinle derim. Senin kesinlikle suçun yok takmamaya çalış @djvietnam