Seni Türkiyenin Putini yapalım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin dün akşamki bölümünde ilginç olaylar yaşandı. Büyük bir heyecana sahne olan dizide dün akşam yine Polat Alemdar rüzgarı esti.

195279.jpg

SENİ TÜRKİYE'NİN PUTİN'İ YAPALIM

Polat Alemdar ve ekibini yıpratıcı haberler yapan büyük medya patronu Davut Tataroğlu’nu makamında ziyaret eden Polat ilginç bir teklifle karşılaştı. Tataroğlu'nun yanına Gladyo'nun başını öğrenmek için giden Polat'a, o ismi öğrenmesi halinde öleceğini söyleyen Tataroğlu, Polat'a“ Gel seni Türkiye’nin Putin’i yapalım” teklifinde bulundu.

KRALLIK MI TEKLİF EDİYORSUN

Bu ülkeye güçlü bir lider lazım diyen Tataroğlu, Polat'a bu teklifi kabul etmesi halinde Rusya Devlet Başkanı Putin gibi demir yumruklu bir lider olacağını söyledi. Bunun üzerine “ Bana krallık mı teklif ediyorsun” diyen Polat Tataroğlu’nun Osmanlı’nın devleti kurmak için Bizans ve Moğallarla işbirliği yaptığını söylemesi Polat’ı sinirlendirdi.

“Ne ben Osman Beyim, ne de bu devir o devir” diyen Polat er ya da geç Tataroğlu’na öleceğini söyleyip yanından ayrıldı.

KAYNAK

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Geçen Taraf gazetesi çok yüklenmişti ama Tarafı gösteriyor diye.Şimdi Tataroğluna öleceksin dedi...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Ateş olmayan yerden duman tütmez.
Bu adamlar ezbere seneryo yazmıyorlar.Elbet bir dayanakları var ki ona göre yazıyorlar ve uyguluyorlar.
Türkiye'nin aynası Kurtlar Vadisi'dir.Fakat bu Gladio denilen kişi bu kadar göz önünde değil.
Elbet bütün gerçekler bir gün açığa çıkıcaktır.

Filme gelince Polat postayı koydu Davut Tataroğluna.:) Bu geçen bölüm hep polat lehineydi.İler ki bölümler daha bir heyecanlı geçicek gibi görünüyor.
Hadi Hayırlısı..

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Az önce çekimleri vardı burada Polat müsteşara sıkmış İskender müsteşara Polat sıktı bir tane ben sıkmıyım şimdi dedi.Müsteşar İskenderi 2. defa aldı bu arada.Ayağında vurulmuştu müsteşar.