Selam sdnforum

hepsiteknik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar uydu konusunda aklınaza ne gelirse yardımcı olmaya hazırım..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hoş geldin.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
sağolun arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar uydu konusunda aklınaza ne gelirse yardımcı olmaya hazırım..

teh ankarada olsanız bi problem vardı bizim uydu alıcı gibi bişey lcd'nin kumandası buna ters düşüyor gibi bişey lcdnin kumandasından ayar yaparken sanırım bu alıcının ayarları bozuluyor, mesela kanal sırası bozuldu karmaş kumaş oldu sırala felan var ama onlarlada düzeltemedim.. ne yapabilirim acaba ?

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hoş geldin dostum.forum kurallarını okudun değil mi. :D :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91

İst Neresindesin bi sıkıntımız yok ama olursa en ezından sana danışıp hareket ederiz saygılar hayırlı işler.

hepsiteknik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekrar hoşbulduk arkadaşlar özledim burayı işlerin yoğunluğundan dolayı yoktum bir süredir ama uydu bölümde yeni sezonla birlikte yeni bilgilerle sizlerle olacam bazı konularda yardım isteyen arkadaşlar istanbuldayım ama her ilden tanıdık bir uyducu arkadaşımız var neredeyse birbirimize faydalı olabilirsek ne mutlu istanbuldan bana ulaşmaka isteyen arkadaşlar bu adresten ulaşabilir yanlış anlaşılmassa *********

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
İyigeceler arkadaşım. Buradan yazınca cevap verecek misin ?