• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Selam sdnforum

sağolun arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar uydu konusunda aklınaza ne gelirse yardımcı olmaya hazırım..

sağolun arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar uydu konusunda aklınaza ne gelirse yardımcı olmaya hazırım..

teh ankarada olsanız bi problem vardı bizim uydu alıcı gibi bişey lcd'nin kumandası buna ters düşüyor gibi bişey lcdnin kumandasından ayar yaparken sanırım bu alıcının ayarları bozuluyor, mesela kanal sırası bozuldu karmaş kumaş oldu sırala felan var ama onlarlada düzeltemedim.. ne yapabilirim acaba ?

tekrar hoşbulduk arkadaşlar özledim burayı işlerin yoğunluğundan dolayı yoktum bir süredir ama uydu bölümde yeni sezonla birlikte yeni bilgilerle sizlerle olacam bazı konularda yardım isteyen arkadaşlar istanbuldayım ama her ilden tanıdık bir uyducu arkadaşımız var neredeyse birbirimize faydalı olabilirsek ne mutlu istanbuldan bana ulaşmaka isteyen arkadaşlar bu adresten ulaşabilir yanlış anlaşılmassa *********

İyigeceler arkadaşım. Buradan yazınca cevap verecek misin ?