se 2020 hakkında

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
son zamanlar çok fazla konu açtığımı biliyorum ama söz bu son olacak uzun bir süreliğine kusuruma bakmayın :)

iphone se almaya karar verdim ancak bu sefer de aksesuarlı kutu karşıma çıktı o ne demek? daha önce hiç iphone almadığımdan bilmiyorum sizce aksesuarlı kutu alınır mı?
birde ayreten hızlı şarj adaptörü almama gerek var mı günde 2 saat twitter ve redditte gezinirim

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
son zamanlar çok fazla konu açtığımı biliyorum ama söz bu son olacak uzun bir süreliğine kusuruma bakmayın :)

iphone se almaya karar verdim ancak bu sefer de aksesuarlı kutu karşıma çıktı o ne demek? daha önce hiç iphone almadığımdan bilmiyorum sizce aksesuarlı kutu alınır mı?
birde ayreten hızlı şarj adaptörü almama gerek var mı günde 2 saat twitter ve redditte gezinirim
Aksesuarlı şarj adaptörü ve kulaklık olan kutu.
Adaptörsüz olanda sadece telefon ve şarj kablosu var. Adaptör ve kulaklık yok.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Yeni serilerde kutudan şarj cihazı ve kulaklık çıkmıyor.Eski seri Se 2020 bulursan kaçırma derim.