iPhone SE 2020 Kutu İçeriği Bize Neler Sunmakta

Kağan20D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar, aklıma takılan bir konu vardı ve sizinle paylaşıp bilgi almak istedim.
Yaklaşık 3 yıldır bir iPhone almak için para biriktiriyorum ve şu anda elimde bir miktar para var, birazda babamın yardımıyla iPhone SE 2020 alacağım inşallah. Neyse şimdi asıl konuya geçeyim.
Çoğumuzun bildiği gibi Apple artık yeni cihazlarının kutularından şarj adaptörü ve kulaklık bulundurmuyor. Geçtiğimiz günlerde Hakkı Alkan abinin iPhone SE 2020 ön inceleme videosunu izledim ve o videoda iPhone SE kutusundan şarj adaptörü ve kulaklıkçıktığını gördüm.
resim_2021-02-14_190943.png

Aklım karıştı ve Apple'ın resmi sitesine girdim. Bu seferde karşıma "Çevreyle ilgili hedeflerimize ulaşma çabalarımızın bir parçası olarak, iPhone SE, güç adaptörü veya EarPods ile sunulmuyor." yazısı çıktı.
A2.PNG

Yani size sormak istediğim ben Apple'ın resmi sitesinden değilde Trendyol, HepsiBurada, N11 gibi alışveriş sitelerinden iPhone SE 2020 alsam kutu içerisinden şarj adaptörü ve kulaklık çıkar mı?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bazılarında yazıyor aksesuarsız diye. Ya da resimlerde görünüyor.
Çıkmama ihtimali yüksek diyelim ama çıkadabilir.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Hakkı Alkan'ın videosunun çekildiği zaman kutu içeriğinde bir değişiklik yoktu. O yüzden videoda da var. E-ticaret sitelerinde de "aksesuarsız" ve "aksesuarlı" seçeneği var, seçim yapabilirsiniz.

Kağan20D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hakkı Alkan'ın videosunun çekildiği zaman kutu içeriğinde bir değişiklik yoktu. O yüzden videoda da var. E-ticaret sitelerinde de "aksesuarsız" ve "aksesuarlı" seçeneği var, seçim yapabilirsiniz.
Öyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler.

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
biraz şansınıza bağlı apple store dışında sizin saydığınız mağazalarda bazen eski stoklu ürünler olabiliyor.Eğer apple ın yeni kutularına denk gelmezseniz adaptör ve kulaklık çıkabilir öyle denk gelenlerin olduğunu duymuştum.Ama size denk gelir mi bilemem. Bu arada apple o kararı alalı artık baya oldu.Adı çok tanınmış satış platformlarında ya da çok büyük bayilerde denk gelmeniz zor olacaktır. Ama çok yüksek satış yapmayan küçük bayilerde kalmış olabiliyor.Stokları hızlı tükenmediği için

Bu arada se 2020 kararınızı etkileyim istemem ama bazı açıklamalarda yapıyım telefon ile ilgili olarak.Eğer oyun oynayan ve çok sık telefon kullanan birisi iseniz bataryası sizi memnun etmeyecektir.Aynı zamanda se 2020 ne yazık ki wifi konusunda da sıkıntılı bir cihaz bundan daha önce çıkan iphone lar bile o konuda daha çok performanslı olabiliyor.

eğer oyun oynayan,telefonu çok aktif kullanan birisi değilseniz batarya sizin için sıkıntı olmaz, internet performansı da bana yeter derseniz diğer özelliklerinin iyi olması ve fiyat avantajı nedeniyle alabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
37
Hepsiburada'dan ss:
Screenshot_20210214-193341_Hepsiburada.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

(Ortada aksesuarlarlı kutu seçeneği var)

Kağan20D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
biraz şansınıza bağlı apple store dışında sizin saydığınız mağazalarda bazen eski stoklu ürünler olabiliyor.Eğer apple ın yeni kutularına denk gelmezseniz adaptör ve kulaklık çıkabilir öyle denk gelenlerin olduğunu duymuştum.Ama size denk gelir mi bilemem. Bu arada apple o kararı alalı artık baya oldu.Adı çok tanınmış satış platformlarında ya da çok büyük bayilerde denk gelmeniz zor olacaktır. Ama çok yüksek satış yapmayan küçük bayilerde kalmış olabiliyor.Stokları hızlı tükenmediği için

Bu arada se 2020 kararınızı etkileyim istemem ama bazı açıklamalarda yapıyım telefon ile ilgili olarak.Eğer oyun oynayan ve çok sık telefon kullanan birisi iseniz bataryası sizi memnun etmeyecektir.Aynı zamanda se 2020 ne yazık ki wifi konusunda da sıkıntılı bir cihaz bundan daha önce çıkan iphone lar bile o konuda daha çok performanslı olabiliyor.

eğer oyun oynayan,telefonu çok aktif kullanan birisi değilseniz batarya sizin için sıkıntı olmaz, internet performansı da bana yeter derseniz diğer özelliklerinin iyi olması ve fiyat avantajı nedeniyle alabilirsiniz.
Aslında gönlümden iPhone Xr geçiyor ama ekonomik sıkıntılardan dolayı onu alamıyorum. Face ID vs. öyle özelliklerde benim için pek önemli değil. Genellikle telefon tarafında pek oyun oynamam arasıra Online Kafa Topu 2 girerim, düzenli oynadığım oyunda Clash of Clans eğer klan savaşı vs. başka bir etkinlik varsa 1 1.5 saat oynarım. Sosyal medyada da öyle fazla bir vakit harcamam. Bu paraya başka daha performanslı bir telefon al dersenizde öncelikle iOS kullanmak istiyorum ve bence Apple'ın telefonlarının kameraları bir ayrı güzel bu yüzden bir iPhone almak istiyorum. Telefonu kullanmadığım vakitlerde de GPS Bluetooth gibi özellikleri kapatırsam şarjının bana 1 gün yeteceğini düşünüyorum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Selamlar, aklıma takılan bir konu vardı ve sizinle paylaşıp bilgi almak istedim.
Yaklaşık 3 yıldır bir iPhone almak için para biriktiriyorum ve şu anda elimde bir miktar para var, birazda babamın yardımıyla iPhone SE 2020 alacağım inşallah. Neyse şimdi asıl konuya geçeyim.
Çoğumuzun bildiği gibi Apple artık yeni cihazlarının kutularından şarj adaptörü ve kulaklık bulundurmuyor. Geçtiğimiz günlerde Hakkı Alkan abinin iPhone SE 2020 ön inceleme videosunu izledim ve o videoda iPhone SE kutusundan şarj adaptörü ve kulaklıkçıktığını gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 139495
Aklım karıştı ve Apple'ın resmi sitesine girdim. Bu seferde karşıma "Çevreyle ilgili hedeflerimize ulaşma çabalarımızın bir parçası olarak, iPhone SE, güç adaptörü veya EarPods ile sunulmuyor." yazısı çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 139497
Yani size sormak istediğim ben Apple'ın resmi sitesinden değilde Trendyol, HepsiBurada, N11 gibi alışveriş sitelerinden iPhone SE 2020 alsam kutu içerisinden şarj adaptörü ve kulaklık çıkar mı?
Yeni stoklarda kulaklık ve şarj cihazı kutudan çıkmıyor.Kulaklık ve şarj cihazı için eski stok ürünü bulman lazım.

Reaksiyon puanı
104
Sadece şarj kablosu çıkıyor. O da 5W'lık. Bir de okursanız bilgi kağıtları,kullanım klavuzu ve apple stickerı. :)

Reaksiyon puanı
6,371
iPhone 12 serisi tanıtımı ile tüm satışta olan modellerden adaptör ve kulaklığı kaldırdılar. Eğer adaptör ve kulaklık istiyorsanız eski stok bulmanız gerek.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Se 2020 pişmanlıktır
Pişmanlık.??? kime göre neye göre? 4500 TL verip A13 bionic işlemciye,tek elle kullanım rahatlığına,touch id ye,çok iyi ses kalitesi sunan Stereo hoparlöre,çok iyi fotoğraf ve video çekebilen tek kameraya sahip olmak ne zamandan beri pişmanlık oldu?

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Pişmanlık.??? kime göre neye göre? 4500 TL verip A13 bionic işlemciye,tek elle kullanım rahatlığına,touch id ye,çok iyi ses kalitesi sunan Stereo hoparlöre,çok iyi fotoğraf ve video çekebilen tek kameraya sahip olmak ne zamandan beri pişmanlık oldu?
O zaman en iyi işlemci iphone 11 ler de kullanılan işlemcilerdi. Se 2020 hesaplı bir telefon olmasına rağmen en iyi telefonumuzda ki işlemciyi kullandık dediler. Tamam işlemci gerçekten öyle ama telefonun diğer bileşenleri farklı olduğu için tam anlamıyla a13 işlemci performansını veren bir cihaz değil. Biraz pazarlama hilesiydi açıkçası. Telefonu almışsınız beğenmişsiniz kararınıza da saygı duyarım ama se 2020 elde kalan parçaların birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan bir telefon.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
O zaman en iyi işlemci iphone 11 ler de kullanılan işlemcilerdi. Se 2020 hesaplı bir telefon olmasına rağmen en iyi telefonumuzda ki işlemciyi kullandık dediler. Tamam işlemci gerçekten öyle ama telefonun diğer bileşenleri farklı olduğu için tam anlamıyla a13 işlemci performansını veren bir cihaz değil. Biraz pazarlama hilesiydi açıkçası. Telefonu almışsınız beğenmişsiniz kararınıza da saygı duyarım ama se 2020 elde kalan parçaların birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan bir telefon.
Ben Mate 10 pro kullanıyorum.Annemde iPhone 8 var.3 yaşındaki iPhone 8 tıkır tıkır çalışıyor.Se 2020 süper cihaz demiyorum ama fiyatına göre sunduklarına bakıldığında alınabilir bir cihaz olduğunu düşünüyorum.