CenneT_fila
Asistan
rüya gibi gelip giderim kimsenn ruhu duymaz 
gözlem yapıyorum sadece bişey anlamadım hala bu forumdan xdd

Rüya mı? Çok merak ettim.rüya gibi gelip giderim kimsenn ruhu duymazgözlem yapıyorum sadece bişey anlamadım hala bu forumdan xdd
merak iyidir kardeşimRüya mı? Çok merak ettim.
KENDİM KENDİMİKim @KiramenKatibin36 'ya dinsizliğe yönlendirmişse sapığın ta kendisidir. Üzüldüm gerçekten. ?
Yalnız C bölümünden 2 tane şık seçmişsin. En çok hangi konu türleri ile ilgileniyorsan onu seç. Ayrıca ankette cevap seçmek için A, B, ve C kullanmak şart.
Yaşınız küçük olduğu için şimdilik bir şey demiyorum lakin mesajlarda üslubunuza dikkat etmezseniz kurallar gereği ceza puanı yiyeceksiniz.KENDİM KENDİMİ
Tamam Özür DilerimYaşınız küçük olduğu için şimdilik bir şey demiyorum lakin mesajlarda üslubunuza dikkat etmezseniz kurallar gereği ceza puanı yiyeceksiniz.
Sana kızgın değilim, bu senin tercihin zaten ama vesile olan kişiye kızgınım. Yanlış anlaşılmasın.Tamam Özür Dilerim
Ama Kendim Kendimi Demişim Nasıl Bir Kötü Niyet Veya Küfür Var İçinde ?
Kendin kendini için değil zaten bu söylediklerim. Mesajı düzenledim ben. Dar görüşlü demişsin onun için dedim.Tamam Özür Dilerim
Ama Kendim Kendimi Demişim Nasıl Bir Kötü Niyet Veya Küfür Var İçinde ?
OkeyKendin kendini için değil zaten bu söylediklerim. Mesajı düzenledim ben. Dar görüşlü demişsin onun için dedim.
Ben İşte Sorguladım Ve Araştırmam GerekSana kızgın değilim, bu senin tercihin zaten ama vesile olan kişiye kızgınım. Yanlış anlaşılmasın.![]()