- Konuyu başlatan
Saman altından yardım isteyenler va onlar yüzünden ilerlemedi, yardım aldıktan sonra kayboluyorlar buraya yazmıyorlar, onun için yardımcı olanlar da yardım edilen de buraya mesaj yazarlarsa yerimizde saymadığımızı görürüz.
Biz zaten istemeyene yardım etmiyoruz.Bu benim sistemim.Kendi işimi kendim hallederim![]()
Biliyorum.Ama yolunuz açık olsun.Biz zaten istemeyene yardım etmiyoruz.
Sevindim. Eyvallah...Biliyorum.Ama yolunuz açık olsun.
Bende gruba katıldım bilginiz olsun.
Profiliniz ve özel mesaj bağlantınız konunun ilk mesajına eklenmiştir.
İlginiz için teşekkürler
Yan sanayii hesabındamı vardıOrjinal hesabımı geri aldım, gruba dahil edermisiniz ?
Yan sanayii hesabındamı vardı![]()
forumda aynı avatarı kullanan başka biride var sanırım:clover:
Orjinal hesabımı geri aldım, gruba dahil edermisiniz ?
Yok o kişi benim (efsane destek) bu hesabımı geri alınca o hesabımı temenni olarak kapattırdım, durum budur :clover:
Konu güncel kalsın dedim. Belki yardıma ihtiyacı olan vardır.
Ayrıca bu konu neden Sabit değil?
Arkadaşlar benim ses sorunum var. Şuan bir driver yükledim. Hoparlördens es gelmiyor ama tıp tıp tıp sesler geliyor. Müzik açınca da bu tıp tıp sesler kuvvetleniyor. Yardım edecek birisi?
bence canlı destek hizmetide verebiliriz herkes cep telfonu numaralarını bırakır tai gönüllüler bırakacak.
Böylece hem avealılar arankazana kazanır hem de arkadaşlarımızın sorunları çözülür![]()
Beni yardım listesinden çıkarabilirsiniz. Buna katıldığım zaman Windows vardı makinemde. Artık olmadığından TeamViewer ile yardımcı olamayacağım.
Var da tutmadı bu konu![]()