OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149
Forum Kuralları bir bak derim. Mesajın tamamının koyu yazılması yasak.himm bu guzel birsey bak olabilir
Forum Kuralları bir bak derim. Mesajın tamamının koyu yazılması yasak.himm bu guzel birsey bak olabilir
Gerçek kimlik bilgileri toplarnırsa kimse suistimal edemez ayrı yardım etmek isteyenlerin yarısından çoğu forumda bilinmiş kişiler suistimal edileceğini sanmıyorumSuistimal edilebilir.
İlgileniyorum.Şuan yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ?
Bilgisayarla ilgili büyükbir sıkıntım var ?
İlgileniyorum.
Ne demek Ercan kardeşimArkadaşlar bence güzel bir uygulama az önce bir sıkıntım vardı ve OnLT kardeşim bana teamviewer adlı programdan bağlanarak yardımcı oldu kendisine teşekkür ediyorum bence güveilir kişiler olduktan sonra uzaktan yardım çok iyi bir uygulama emeği geçen herkese teşekkürler
OnLT kardeşim saol
Hayırlı olsun derken?Hayırlı olsun OnLT.
Ne demek Ercan kardeşimBunun için buradayım
Hayırlı olsun derken?Yoksa Troy beni admin mi yapacak! :4::lol:
Linux için bu yardım var mı
yoksa sadece windows için mi
Ben Linux kullanmıyorum, anlamam da. Ama yardımcı olabilecek arkadaşlar arasında Linux konusunda bilgili kişiler var. Yardımcı olan çıkacaktır.Linux için bu yardım var mı
yoksa sadece windows için mi
Alternatif programlar olmalı. Linuxçular bilir böyle programları ben bilmiyorumtekrar ediyorum
iyi de teamviewer linux için bağlantı linki yok.
Profiliniz ve özel mesaj bağlantınız listeye eklenmiştir, Desteğiniz için teşekkürler...Yardım konusunda bana da görev düşerse gerekeni yaparım. Windows dahilinde her türlü sorunla ilgilenebilirim.
Yardım edilen üyelerin düşünmesi lazım bunları, yardım edilir tamam karşılık beklenmez ama şu yardımı şu arkadaş yaptı diye konuya mesaj yazarlarsa fena olmaz.Bu yardım olayı işe yarıyor 4 kişi pm yolladı yardım ettim tabi yardımı alan vınnnolsun kaçsınlar maksat yardım etmekti
![]()
Yardım edilen üyelerin düşünmesi lazım bunları, yardım edilir tamam karşılık beklenmez ama şu yardımı şu arkadaş yaptı diye konuya mesaj yazarlarsa fena olmaz.
Konuyu nasıl algıladınız bilemiyorum ama sanırım yanlış bir yargı içerisindesinizEχe.CuƬioη;1204103 dedi ki:Gereksiz, milletin derdi senimi geriyo admin denen bişey var editörler var bunu sen yokende düşünürlerdi...
Eχe.CuƬioη;1204103 dedi ki:Gereksiz, milletin derdi senimi geriyo admin denen bişey var editörler var bunu sen yokende düşünürlerdi...
Ne diyorsun sen ya? İlk mesajı okumadın mı yoksa IQ seviyen eksi seviyelerde mi?Eχe.CuƬioη;1204103 dedi ki:Gereksiz, milletin derdi senimi geriyo admin denen bişey var editörler var bunu sen yokende düşünürlerdi...
Eχe.CuƬioη;1204103 dedi ki:Gereksiz, milletin derdi senimi geriyo admin denen bişey var editörler var bunu sen yokende düşünürlerdi...