SDN Moderatorleri tema konusunda yardım istiyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
SDN Forumda temayı değiştiremiyorum. Yani SDN- Mavi akışkan temayı bulamıyorum eski haline getiremiyorum. Aynı değiştirdiğim yere gidiyorum fakat o seçenekler gelmiyor. Sdn temasıı eski hline nasıl getirebilirim? Biçim seçte hiç bir seçenek çıkmıyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Muhtemelen mobilden bahsediyor arkadaş [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] Çünkü bu sorun mobilde var. [MENTION=103039]Zee[/MENTION] şu saldırı olayından sonra oldu henüz düzeltilemedi ama [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] diyelim. :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Serhat, geçen pcden girmesine rağmen mobil temada sıkışan bir üye vardı.
O soruna benzettim :)
Benden bahsediyorsunuz sanırım,evet orada mobil tema değiştirme yazısı var ama tıkladığınızda açılan dropdrown menüde tema isimleri yok,olmamasına rağmen o olmayan menülere ısrarla basıp kaydedip,temayı düzelttim.Ayrıca ben çerezleri silerek düzeltememiştim,çerezler silinince tema değiştirme link'i de mobil temada olmayınca öylece kala kalmıştım,saolun sizin verdiğiniz linkten yukarıdakilerini yaparak düzeltmiştim.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Senin derdinin dermanı [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben telefona format atmadım tarayıcı da değiştirmedim yine de mobilden masaüstü sürüm açılmıyor.

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk kullanabilirsin.Android'de ücretli olsa bile malum Türkler'in kaçak .apk'leri :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bunun için bir şey yapılmayacak mı acaba? Heralde böyle kalcak sonsuza kadar?
Boşuna kendini yorma. SDN'de bir şey değiştiği zaman bir daha geri dönüş yapılmıyor. Bu geçmişte de böyleydi ne yazık ki şu anda da böyle. Her şey sizler için denilir ama sadece görünen tarafta öyledir.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bilgisayarda mobile geçtiğim zaman geri şekline dönmüyor fakat tarayıcıyı temizleyince düzeliyor. Bir de mobilde olmuyor normal görünüme geçmek önceden oluyordu.

windturks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
İlk öncelikle kolay gelsin. SDN Forum da gezerken yanlışlıkla mobil temaya geçiş yaptım. Daha sonrada normal temaya geçiş yapmaya çalıştığımda olmadı. Orjinal stil butonuna tıkladığımda sayfa yenilendi fakat düzelmedi.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhabalar,
İlk öncelikle kolay gelsin. SDN Forum da gezerken yanlışlıkla mobil temaya geçiş yaptım. Daha sonrada normal temaya geçiş yapmaya çalıştığımda olmadı. Orjinal stil butonuna tıkladığımda sayfa yenilendi fakat düzelmedi.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

Bende de ayni sorun var ya bug gibi bişey

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar,

Bilgisayardaki çözüm: Tarayıcı verilerini temizleyin. Ama Mobilde çözüm yok.

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
shiftdelete.net uygulaması var ve Tapatalk'ta var daha ne istiyorsunki :) ?

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pc de halledildiyse mobil dede sorun opmaz.pc de acinca sorun yasayanlar bu konudaki ilk mesajima baksin.eger tel den girince oto mobil tema oluyorsa mobil tarayıcı ayarlarina bakin

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet secenek cikmiyir ama boş kutu cikiyir onu tıklayın kaydedin olmaSa tekrar tekrar sonunda duselir ;)

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.