- Reaksiyon puanı
- 2,285
burn4free mi? Hiç denemedim . Benim fikrimi sorarsan CDburnerXP ile yaz :/
Reklam gibi oldu ama
Reklam gibi oldu ama
defalarca ayarladaım sadece benım yaptıgım cd acılısta okumuyor aceba ben mi yapamadım pardusu cd ye burn4free ile yazdım
selam arkadaslar. ben pardusun calısan cd surumunu indirdim cd yazdım. acılısta boot u cd olarak ayarlamam ragmen acılısta hala vındows acılıyor. sebeb ne aceba
selam arkadaslar. ben pardusun calısan cd surumunu indirdim cd yazdım. acılısta boot u cd olarak ayarlamam ragmen acılısta hala vındows acılıyor. sebeb ne aceba
ntfs bölümlere ullaşmanız için yönetici yetkileri ile kullanmanız gerekir yoksa ulaşamıyor olursunuz... ve bu arada bende Pardus 2008.2 kullanıyorum...aslında evet ben pardusu falan inceleim. özellikle live cdleri oldukça sıklıkla takip edip bakıyorum nasıl die anck bilmediğimizden bağlantı ayarlarını bile yapmak zor geliyo bazen. o yuzden kullanmıyorum. birde ntfs bölümleri gösteremedim hiç. onların içinde bir çok dosyama ulaşamıyorum linux kullanırken bnları nasıl çözeceğimi bilen biri varsa ben severim linuxu. genel kullanıcı için faydalı bilgiler verirsek daha çok insan kullanır bence. yazdıklarımı yeni pc almış kişiler mantığı ile düşünün.
Çok kullanılan dağıtımlardan Fedora hariç 40 küsür dağıtımı denedim.Fedora için de 2 haziranı bekliyorum (Fedora 11 çıkacak ta o gün).
Şu anda ise ubuntu 9.04 kullanıyorum.oyunla aram olmadığı için hiç sorun yaşamadım linuxta.Daha doğrusu yaşadığım her sorunu halledebildim.Çünkü wiki'ler,forumlar,irc kanalları vb. ile destek konusunda linuxta problem yok.
40 dan fazla dağıtım denediğine göre beğendiğin dağıtımı da bizlerle paylaşsan harika olurdu...Aslında benim avantajım bilgisayar aldığım hafta linux kurmam, windows ve linux tecrübemin beraber ilerlemesi oldu.Tabii sınırsız interneti de unutmamak lazım![]()
Şuan Mint kullanıyorum donanımımla herhangi bir sorun çıkarmadı. Gerçi bu desktopta daha sorun çıkaran linux olmadı esas sorunu laptopumla yaşadım. Şimdiye kadar sadece Pardus 2007.1, ArchLinux ve Debian+Lxde adam akıllı çalıştı. Diğerlerinde hep sorun yaşadım. (ubuntu, kubuntu mandriva..) Intel ekran kartları gerçekten çok sorun çıkartıyor.
zootechnist, Fedora 11 çıktı.
zootechnist irc kanalı demişsinhangi kanalda takiliyon sen
irc'e acemilik zamanlarında takılıyordum.şimdi daha çok bloglar ve forumlar üzerinden takip ediyorum.
zamanında pardus,ubuntu ve mandrivanın kanallarına takılıyordum.ama en çok pardus.gerçi biraz asabilerdi.ama gene de faydası olmuştu biraz.
ubuntu kanalinda takildin demek heanickin neydi senin 2005 de girermiydin irc e sen _paco_ yu tanirmisin mesela
![]()
ubuntu kanalinda takildin demek heanickin neydi senin 2005 de girermiydin irc e sen _paco_ yu tanirmisin mesela
![]()