SDN Kilitlenen Konular Hk.

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SDN'deki konu yoğunluğunu önlemek amacıyla kilitlenen konuların silinmesi veya en azından Çöp Kutusu gibi bir bölüm açılıp oraya taşınsa daha iyi olmaz mı ? Hem bu sayede aradığımız şeyleri daha rahat bulabiliriz.

Saygılar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Çöp kutusu gibi bir bölümümüz var zaten ama siz göremiyorsunuz sanırım :happy:
Ayrıca bu konuyu daha öncede konuşmuştuk ve kilitlenen konuların üyeleri daha bilinçlendirdiği, yaptığı ve ya yapacağı hataları en aza indirgediği konusunda hemfikir olmuştuk..
Ve ek olarak çoğu insan kilitli konularda bile istediğini bulabiliyor.

Saygılar

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yaa evet ama ben pes(ss)imist'ten şikayetçiyim :D
( Rahmetli ) Muhsin Yazıcıoğlu'nun şiirini ben tam vermiştim Troy ise haberlerde yayınlanan tek kısmını vermişti. Benimkini kilitledi yaa :) Birbirinden farklıydı sonuçta...
Unutmadım, unutmam,unutturmicim :D

Çöp kutusu fikrine gelince, çöp simgesi yer alıyor zaten. Hem hata tekrarını önler. Böyle kalsa da kendi adıma konuşayım farketmez...

Saygılar

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Çöp kutusu gibi bir bölümümüz var zaten ama siz göremiyorsunuz sanırım :happy:
Ayrıca bu konuyu daha öncede konuşmuştuk ve kilitlenen konuların üyeleri daha bilinçlendirdiği, yaptığı ve ya yapacağı hataları en aza indirgediği konusunda hemfikir olmuştuk..

Saygılar
İbret-i Alem diyosun yani :D

Bencede gerek yok pesimistin dedigi gibi aradıgım bişeyi kilitli konunun ibrinde bulmustum böyle iyi

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu demekki Komik yazılar bölümüne açmalıymışım.Malum herkez geyik yaptı.

Çöp kutusu gibi bir bölümümüz var zaten ama siz göremiyorsunuz sanırım

Saygılar

Ayrıca teşekkürler.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Siz moderatörler bilirmisiniz bir üye banlandığı zaman Hangi ruh hali içine girdiğini, bilirmisiniz bin bir türlü zahmetle bulup koyduğu konun çöpte çörümeye tek eden moderatörün, o üye üzerinde yarattığı psikolojik tahribatı.:D
Bence darbe yapıp yünetimi ele geçirelim.:D:D bu moderatörleri çöpe atalım ve sonsuza tek kitleyelim:D:D:D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Siz moderatörler bilirmisiniz bir üye banlandığı zaman Hangi ruh hali içine girdiğini, bilirmisiniz bin bir türlü zahmetle bulup koyduğu konun çöpte çörümeye tek eden moderatörün, o üye üzerinde yarattığı psikolojik tahribatı.:D
Bence darbe yapıp yünetimi ele geçirelim.:D:D bu moderatörleri çöpe atalım ve sonsuza tek kitleyelim:D:D:D

sırtında bir kaşıntı hissediyomusun, kollarının arkasına doğru..

Evet evet tam orası, kanatların çıkıyo sanırım, pesi görmesin yazdıklarını:mrgreen::mrgreen:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Açıldı mı bende bilmiyorum ama güzel fikir.Pesimist hallet şu özel üyeyi bakim:DSüper fikir isyan başlatalım:DTekrar konu açmak flood yapmak kötü laf söylemek hakkımız söke söke alırız Türkiye özgür bir ülke karşı geleni biz banlarız.

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vay vay vayy. Hainler ordusu mübarek :D Herkes benden şikayetçiymiş meğer benim haberim yokmuşşş. 2 senedir SDN'deyim ne kötülüğümü gördünüz. Şutlamaya çalışıyorsunuz beni yaaa :D Direkt söyleyin istemediğinizi paşa paşa giderim hıhhh :p

Giderkenede şu şarğıyı size armağan ederim ;

Ezdirmem sana kendimii, gövdemi yakar giderimmm. Beddua etmem üzülmeee kafama sıkar giderimmm :D:D:D

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Hişt neler oluyor burada. :twisted:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Konunun bütünlüğü dağılmasın arkadaşlar. Geyik iyidi ama yeterli sanırım :happy: