Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 264
Facebook grubuna gelin o zaman "Shiftdelete.net" buyrun gelin geyik muhabbetleri burada konuşuruz
Herkes Facebook kullanmıyor...Facebook grubuna gelin o zaman "Shiftdelete.net" buyrun gelin geyik muhabbetleri burada konuşuruz
zaten hep çaktırmadan hareket etme gibi bir yeteneğin var abi. avatarlarda hep öyle. kapalı kapalı, sırtı dönükÇaktırmadan muhabbete buradan devam edelim.
son 3-5 sayfa 2 kafadarın çene çalmasıyla doluydu.. sende haklısın hocam.Konunun kücügü büyügü olmaz, konu konudur. Herkes isini orada hallerse diger bölümlerin bir anlami kalmaz.
Ceza vermeye mi üsendiniz diye sormussunuz.. ceza versek bir türlü vermesek bir türlü. Herkesi memnun etmek mümkün degil maalesef. Ben sahsen ceza vermenin bir cözüm oldugunu düsünmüyorum.
Aranizda ne kadar istisnalar olsa da o konuyu amaci disinda kullanan bir sürü üye var.
Hayirlisi neyse o olsun diyelim.
izmarit toplayacağına sigarayı bırak o seni bırakmadan...Konuyu açması için rüşvet olarak @pesimist e Quaresma imzalı Beşiktaş forması aldım. Şu an sokaklardan izmarit topluyorum. Maddi desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar, zor durumdayım...
Dur daha ben göremiyorum
Hallolur yakında