hesapsilinsin
Asistan
arkadaşın birinin her yorumunda sazan kelimesi geçiyor uyarı ve mesaj silme yok ben koyun yazıyorum anında mesajım siliniyor hangi moderatör veya yetkili ise sazan hayvanken koyun hayvan olmuyor mu niye batıyor ?
sazan.avi yapan var? özel mesajlarda raporlanabiliyor raporla.Bana alenen ve özelden yazdığın hakaretlerden sonra bir de utanmadan burada şikayetçi mi oluyorsun? Dua et, forumun ceza sistemi zayıf ki, sen hâlâ burada yazabiliyorsun..
Sazan kelimesinden rahatsız olup, sazan diyen kişileri belirtirken sazan demen de pek komik durdu.. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?..
Raporladım, hem de 3 kere. Süresiz atılması gerekirdi.. Atmazsan işte böyle utanmadan konuşur..sazan.avi yapan var? özel mesajlarda raporlanabiliyor raporla.
Eleştirimi en başta yazdım koyun lafına ceza yiyorum sazan lafına bir yaptırım yok neye göre ceza veriliyor hayvanın suda karada yaşamasına göre mi ? neyse başka bişi demiyorum herkese iyi forumlar bundan sonra daha az giricem buraya en temiz çözümü bu.Burası tartışma yeri değil. Site hakkinda eleştiri konusu.
Biz de öyle yapıyoruz.. Bak suçlu olduğu halde sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi konuşuyor.. Bu da forumun bir zayıflığıdır.. Zamanında kesmezsen cezasını böyle olur. Tahrik ediyormuşum.. Süper modlar, adminler işini yapsaydı, raporladığım özel mesajları yüzüne vururdu burada.. Neyse ki fazla sabırlıyım..Burası tartışma yeri değil. Site hakkinda eleştiri konusu.
avukatın varsa onunla konuş sorunu o çözebilir bilişim suçuna giriyor çünkü.Biz de öyle yapıyoruz.. Bak suçlu olduğu halde sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi konuşuyor.. Bu da forumun bir zayıflığıdır.. Zamanında kesmezsen cezasını böyle olur. Tahrik ediyormuşum.. Süper modlar, adminler işini yapsaydı, raporladığım özel mesajları yüzüne vururdu burada.. Neyse ki fazla sabırlıyım..
Avukatımız var da çoluk çocukla uğraşamam.. Benim tepkim bu çocuğa değil ki.. Sabaha kadar konuşsun dursun.. Elinde yetkisi olanlara benim tepkim.. Böyle çoluğu çocuğu, karşımızda konuşturuyorlar saygısızca..avukatın varsa onunla konuş sorunu o çözebilir bilişim suçuna giriyor çünkü.
acıma avukatına havale et acırsan hiç bitmezler.Avukatımız var da çoluk çocukla uğraşamam.. Benim tepkim bu çocuğa değil ki.. Sabaha kadar konuşsun dursun.. Elinde yetkisi olanlara benim tepkim.. Böyle çoluğu çocuğu, karşımızda konuşturuyorlar saygısızca..
Meyve veren ağaç taşlanır , boşverin siz gören görüyor kimin amacının ne olduğunuİnsanları tahrik et sonra da zeytinyağı gibi üste çık en güzeli
Sazan dememin sebebi koyun deyince yazımın kaldırılması ben de rahatsız olsam da sazan lafını kullanıyorum![]()
bu sitenin eleştiriye tahammülü yok yav. ne site ne de moderator eleştirilebilir bu forumda. onlarca üye banlandı bu uğurda, bütün dostluklar bitirildi. böyle tatsız tuzsuz, kimsenin kimseyi tanımadığı para odaklı bir site oldu. biz de eski dostluklardan kalma kalıntılarız işte.
Benim eleştirdiğim tek şey bu siyaset konusu. Bence sorunun ana kaynağı da bu.
Bu sitede siyasi içerikli bütün konu ve mesajlar silinecek.
Ya da bütün hepsi serbest olacak. Hakaret ve küfür içermedikçe tabi. Ortası olmuyor.
Orda da şöyle bir sorun çıkıyor kime göre siyasi yada neye göre siyasi yada kim yetkili ??? (18 yaşından küçük daha reşit olmayan birisinin siyasi bir konuda yetkili olması doğru mu gibi bir sürü sorun çıkıyor o yüzden yada bir moderatöre göre siyasi diğerine göre değil vs. en iyi hiç bulaşmamak göz ardı butonunu kullanmak ve muhattap olmamak keyfine bakmak) Bu arada eğer adil bir sistem olması gerekiyorsa moderatörler için de göz ardı et butonu kullanılmalı mesela ben görmek istemiyorsam o moderatörün mesajlarını buda engellenmeli.