SDN Hakkında Eleştiriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
arkadaşın birinin her yorumunda sazan kelimesi geçiyor uyarı ve mesaj silme yok ben koyun yazıyorum anında mesajım siliniyor hangi moderatör veya yetkili ise sazan hayvanken koyun hayvan olmuyor mu niye batıyor ?

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
3-4 sazan var belli başlı konulara direk atlayıp o öyle değil böyle diyorlar sonra arkadaşı geliyor aynen öyle diyor birbirlerinin sırtlarını sıvazlayıp kendilerini haklı sanıyorlar, onlar kendilerini iyi biliyor ben başka bişi demiyorum :) (Şimdi bu mesajda silinip düzeltilir ben yazdım ya sazan diye)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bana alenen ve özelden yazdığın hakaretlerden sonra bir de utanmadan burada şikayetçi mi oluyorsun? Dua et, forumun ceza sistemi zayıf ki, sen hâlâ burada yazabiliyorsun..

Sazan kelimesinden rahatsız olup, sazan diyen kişileri belirtirken sazan demen de pek komik durdu.. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Bana alenen ve özelden yazdığın hakaretlerden sonra bir de utanmadan burada şikayetçi mi oluyorsun? Dua et, forumun ceza sistemi zayıf ki, sen hâlâ burada yazabiliyorsun..

Sazan kelimesinden rahatsız olup, sazan diyen kişileri belirtirken sazan demen de pek komik durdu.. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?..
sazan.avi yapan var? özel mesajlarda raporlanabiliyor raporla.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
İnsanları tahrik et sonra da zeytinyağı gibi üste çık en güzeli :)
Sazan dememin sebebi koyun deyince yazımın kaldırılması ben de rahatsız olsam da sazan lafını kullanıyorum :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Burası tartışma yeri değil. Site hakkinda eleştiri konusu.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Eleştirimi en başta yazdım koyun lafına ceza yiyorum sazan lafına bir yaptırım yok neye göre ceza veriliyor hayvanın suda karada yaşamasına göre mi ? neyse başka bişi demiyorum herkese iyi forumlar bundan sonra daha az giricem buraya en temiz çözümü bu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Biz de öyle yapıyoruz.. Bak suçlu olduğu halde sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi konuşuyor.. Bu da forumun bir zayıflığıdır.. Zamanında kesmezsen cezasını böyle olur. Tahrik ediyormuşum.. Süper modlar, adminler işini yapsaydı, raporladığım özel mesajları yüzüne vururdu burada.. Neyse ki fazla sabırlıyım..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Biz de öyle yapıyoruz.. Bak suçlu olduğu halde sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi konuşuyor.. Bu da forumun bir zayıflığıdır.. Zamanında kesmezsen cezasını böyle olur. Tahrik ediyormuşum.. Süper modlar, adminler işini yapsaydı, raporladığım özel mesajları yüzüne vururdu burada.. Neyse ki fazla sabırlıyım..
avukatın varsa onunla konuş sorunu o çözebilir bilişim suçuna giriyor çünkü.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
avukatın varsa onunla konuş sorunu o çözebilir bilişim suçuna giriyor çünkü.
Avukatımız var da çoluk çocukla uğraşamam.. Benim tepkim bu çocuğa değil ki.. Sabaha kadar konuşsun dursun.. Elinde yetkisi olanlara benim tepkim.. Böyle çoluğu çocuğu, karşımızda konuşturuyorlar saygısızca..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu sitenin eleştiriye tahammülü yok yav. ne site ne de moderator eleştirilebilir bu forumda. onlarca üye banlandı bu uğurda, bütün dostluklar bitirildi. böyle tatsız tuzsuz, kimsenin kimseyi tanımadığı para odaklı bir site oldu. biz de eski dostluklardan kalma kalıntılarız işte.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Avukatımız var da çoluk çocukla uğraşamam.. Benim tepkim bu çocuğa değil ki.. Sabaha kadar konuşsun dursun.. Elinde yetkisi olanlara benim tepkim.. Böyle çoluğu çocuğu, karşımızda konuşturuyorlar saygısızca..
acıma avukatına havale et acırsan hiç bitmezler.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İnsanları tahrik et sonra da zeytinyağı gibi üste çık en güzeli :)
Sazan dememin sebebi koyun deyince yazımın kaldırılması ben de rahatsız olsam da sazan lafını kullanıyorum :)
Meyve veren ağaç taşlanır , boşverin siz gören görüyor kimin amacının ne olduğunu
Öte yandan bence bu konular bu sayfada yapılmamalı , konu dağılıyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
bu sitenin eleştiriye tahammülü yok yav. ne site ne de moderator eleştirilebilir bu forumda. onlarca üye banlandı bu uğurda, bütün dostluklar bitirildi. böyle tatsız tuzsuz, kimsenin kimseyi tanımadığı para odaklı bir site oldu. biz de eski dostluklardan kalma kalıntılarız işte.

SDN Hakkında Eleştiriler konusu altına "bu sitenin eleştiriye tahammülü yok yav" demek...

Ek olarak her bölümde, kategoride; bölüm görevlisi hakkında eleştiriler başlığı varken. Oraya istediğin gibi mesaj atıp, istediğin gibi -hakaret etmeden, rencide etmeden- eleştiri yapabiliyorken...

GENEL AF oldu. Tüm herkesin cezaları silindi ve yeni bir sayfa açıldı.

Fakat eski sayfaları karıştırmaktan bu yeni sayfa görünmez olmuş. topalsolucan'ın mesajında görüldüğü üzere.

::::::

Ceza sistemi zayıf denilmiş.

SDN Anayasası - Cezalandırmalar Hakkında- Ceza Puanları

Bu bağlantıda gördüğünüz gibi zayıf değil.

Ama ne yapılsın, her hatada ceza puanı, uyarı puanı mı verilsin? Uçuşan üyeler konusu altına her gün "onlarca" üye mi yazılsın? Ki herkes uçuruluyor diye şikayet ederken...

Yeni forum sisteminin güzel özellikleri var. Kendi adıma yetkili olduğum gündem ve spor bölümlerinde bu özellikleri kullanıyorum.

Söz gelimi mesaj düzenleme bildirimi. Raporlanan / uygunsuz olan mesaj düzenlenip, o mesajın neden düzenlendiği üyeye bildiriliyor. Üye aynı tip mesaja devam ederse yine yeni sistemin getirdiği "konu uzaklaştırması"na başvuruluyor. Ha yine olmadı, bu sefer uyarı - ceza puanları devreye giriyor.

Tabii her mesaj için geçerli olmayabilir bu kural. Mesela reklam, küfür, hakaret vs. söz konusu olduğunda ilgili üye direkt ceza alabilir.

Yeni sistemde "göz ardı et" seçeneği de mevcut. Mesajlarını görmek istemediğiniz üyeler için o seçeneği kullanırsanız hiçbir mesajı görünmez.

@Bloother , özel mesajla rahatsız edilmiş. Büyük ihtimal mesajı raporlamıştır. Mesaj raporlarında her raporun muhatabı farklı. Kim hangi bölümde yetkili ise o raporlar ona düşüyor. Herkesin gerçek hayatta işleri mevcut, o yoğunlukta siteye yeteri kadar giremiyorlar. Ama giriş yaptıklarında raporlarla ilgileneceklerdir. Bundan şüpheniz olmasın.

Her neyse. Herkese iyi forumlar diliyorum. Sürç-ü lisan ettiysek affola. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Benim eleştirdiğim tek şey bu siyaset konusu. Bence sorunun ana kaynağı da bu.

Bu sitede siyasi içerikli bütün konu ve mesajlar silinecek.

Ya da bütün hepsi serbest olacak. Hakaret ve küfür içermedikçe tabi. Ortası olmuyor.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Benim eleştirdiğim tek şey bu siyaset konusu. Bence sorunun ana kaynağı da bu.

Bu sitede siyasi içerikli bütün konu ve mesajlar silinecek.

Ya da bütün hepsi serbest olacak. Hakaret ve küfür içermedikçe tabi. Ortası olmuyor.

Orda da şöyle bir sorun çıkıyor kime göre siyasi yada neye göre siyasi yada kim yetkili ??? (18 yaşından küçük daha reşit olmayan birisinin siyasi bir konuda yetkili olması doğru mu gibi bir sürü sorun çıkıyor o yüzden yada bir moderatöre göre siyasi diğerine göre değil vs. en iyi hiç bulaşmamak göz ardı butonunu kullanmak ve muhattap olmamak keyfine bakmak :)) Bu arada eğer adil bir sistem olması gerekiyorsa moderatörler için de göz ardı et butonu kullanılmalı mesela ben görmek istemiyorsam o moderatörün mesajlarını buda engellenmeli.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Orda da şöyle bir sorun çıkıyor kime göre siyasi yada neye göre siyasi yada kim yetkili ??? (18 yaşından küçük daha reşit olmayan birisinin siyasi bir konuda yetkili olması doğru mu gibi bir sürü sorun çıkıyor o yüzden yada bir moderatöre göre siyasi diğerine göre değil vs. en iyi hiç bulaşmamak göz ardı butonunu kullanmak ve muhattap olmamak keyfine bakmak :)) Bu arada eğer adil bir sistem olması gerekiyorsa moderatörler için de göz ardı et butonu kullanılmalı mesela ben görmek istemiyorsam o moderatörün mesajlarını buda engellenmeli.

Bende onu diyorum. Ben parti ismi ve şahıs ismi vermedigim halde geçmişte bundan dolayı ceza almışlığım var.

Yine şimdiki moderatorler iyi. Geçmişte cümlede 3-5 kelimeyi büyük harfle yazdığım için ceza veren moderatorleri gördük.

Bir arada italic yazı dan yemistim. Makaleyi kopyalarken elim italic tuşuna degmis. O zaman ki moderatör arkadaş hemen vermiş cezayı. Şimdi neyseki öyle tipler yok. Yoksa forumun %95 ban yerdi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...