- Reaksiyon puanı
- 557
Abi ne olur mail yollamayın, bak ne olursunuz.
Abi ne olur mail yollamayın, bak ne olursunuz.
Ne maili?
inşallahDesteğinizle inşallah
Olabilir aslında.
@pesimistAna sayfa ve forumlar kutusu aynı yerlere gidiyor, forum küçücük görünüyor genişlemeli, şahsen ben yan taraftaki menüye bakmıyorum direk foruma bakmak istiyorum.
Sizden kücük bir ricam olacak arkadaslar,
Oyun, telefon, bilgisayar, tablet artik akliniza ne geliyorsa; Bu tür konular hakkinda sorulariniz varsa alakali bölümleri kullanin arkadaslar. Her seyi buradan sorup halletmeye calisinca forumun bir amaci kalmiyor.
Yasaksa gönderiyi yapan hakkında cezai işlem yapılsın o zaman biz orada teknik terimler kullanmıyoruz, anlık olarak konuşuyoruz.O konu altinda ben sahsen cok ricada bulundum kimse takmadi.
Forum kurallari der ki:
- Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
Scorpion bu konuda haklı teknik konular konusulmamalı ama yöntem yanlış.Lazz'ın dediği gibi kişilere ceza verilsin.Yasaksa gönderiyi yapan hakkında cezai işlem yapılsın o zaman biz orada teknik terimler kullanmıyoruz, anlık olarak konuşuyoruz.
Noktasına kadar katılıyorum.Forumun tek muhabbet konusunun kapatılma sebebini bir türlü mantık çerçevesine oturtamıyorum.
Konunun ismi "Söyle Rahatla" Bunun bir sınırlaması yok. Kullanıcı yardım talebinde bulunuyor. Yardım talebinde bulunan kişi, yardım istediğini söyleyerek rahatlıyor olabilir. Cevaplayan da cevabını söyleyerek rahatlıyordur. Kimisi de muhabbet ederek rahatlıyordur. Konunun amacı söyleyip rahatlamak değil mi? Forum kurallarıyla çakışmadığı müddetçe orada ne yazılırsa yazılsın, isim itibariyle amacına hizmet eder.
Şimdi gelelim asıl kapatılma nedenine: Hit kaygısı... Nasıl?
Arama motorları önce başlığa bakar. Arama sonuçlarında kullanıcıya başlıklar sunulur. Her problem için başlık açılırsa, arama sonuçlarından gelen kişi sayısı o kadar çok olur. Ama üyeler her problemini bir konu altından dile getirirse, arama motorları bu karman çorman konu altındaki hede bilgiye ulaşmakta zorlanır, aramalara yansıtamaz.
Geniş düşünürsek yönetim de haklıdır, kullanıcı da... İki ucu ..... değnek. Ama burada bir etken söz konusu ki yönetim her seferinde bunu es geçiyor: SDN Forum'u SDN Forum yapan samimi bir ortamının olmasıydı. Ve bu samimi ortam, bu gibi konularda üyelerin birbirleriyle olan muhabbetleriyle sağlanıyordu.
Tabi bu konuda yanılıyor da olabilirim. Düşüncelerim bu yönde...
Gel gelelim engellemek, kısıtlamak, daraltmak her zaman ters teper. Umarım o kilitlenen konunun, basit bir konu olmadığının, forumun ana damarlarından biri olduğunun farkında olarak akıbeti hakkında karar verilmiştir. Yoksa winter is coming...
+1. O konuyu gerçekten amacı dışında kullanmayan bir kitle vardı. [emoji106]AÇIKÇA DİYORUM Kİ SÖYLE RAHATLA GİBİ BU FORUMUN GÖZÜ NURU KONUNUN KAPATILMASI KÖTÜ OLMUŞ! Eğer illa ki ceza verecekseniz, @Lazzz Hocamın da söylediği gibi kişiye yaptırım yapın. Bu konuda konunun tekrar aktifleştirilmesini istiyorum.