- Reaksiyon puanı
- 13,243
Benide ekle. Fovari dağıtım Mint 17.3 @Halktan Biri
Favori masaüstü ortamı var mı? Ben de Linux Mint 17.3 Mate'i severdim.Benide ekle. Fovari dağıtım Mint 17.3 @Halktan Biri
Mate 17.3 onu yazmadıkFavori masaüstü ortamı var mı? Ben de Linux Mint 17.3 Mate'i severdim.![]()
Vay be. Demek aynı kafadanız. Ben bir ara Linux Mint 18.1 Mate'i denedim ama RAM kullanımı iki kat artmıştı ve bende farklı bir dağıtıma geçmiştim.Mate 17.3 onu yazmadık![]()
Tamamdır. Ekledim listeye.Benide ekle. Fovari dağıtım Mint 17.3 @Halktan Biri
LM 18.1 Mate'i denediğimde RAM kullanımının 17.3 Mate'e göre iki katına çıktığını gözlemledim. Bu sebepten vazgeçtim o dağıtımdan.şuan Linux Mint 18.3 sylvia var niye17,3?
Bence Linux Mint çok abartılıyor. Antergos'a bakıyorum şu an. En güzel dağıtımlardan bir tanesi. Her şey güncel. Şu an pek fazla bir sorunla karşılaşmadım. Depo desteği iyi. Hatta depolarda temalar falan var. AUR'u da kurulumda ekledim. Birkaç araç eklemişler Linux Mint'e. Kullananlar kolay diyor. Göz boyamadan başka bir şey değil bence.LM 18.1 Mate'i denediğimde RAM kullanımının 17.3 Mate'e göre iki katına çıktığını gözlemledim. Bu sebepten vazgeçtim o dağıtımdan.
Ekleme yaptım.Favori Dağıtım: Ubuntu , Favori Masaüstü: Budgie olarak ekleyebilirsin
NOT: O KDE ne öyle arkadaş bütün foruma hakim olmuş. Eee adam Forumun Ağası boşa değil![]()
Eee. @Forumun Ağası Finix 'in azmi ve başarısı diyelim buna.NOT: O KDE ne öyle arkadaş bütün foruma hakim olmuş. Eee adam Forumun Ağası boşa değil![]()
halen openbox diyen biri var ama yanılmıyorsam benimFavori Dağıtım: Ubuntu , Favori Masaüstü: Budgie olarak ekleyebilirsin
NOT: O KDE ne öyle arkadaş bütün foruma hakim olmuş. Eee adam Forumun Ağası boşa değil![]()
Bir beni KDE'ci yapamadı anlaşılan.Ekleme yaptım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Eee. @Forumun Ağası Finix 'in azmi ve başarısı diyelim buna.
Beni de KDE' ci yaptı.
Openbox, pencere yöneticisi değil miydi?halen openbox diyen biri var ama yanılmıyorsam benim![]()
evet openbox pencere yöneticisi masaüstü yöneticisi olarak da panteon kullanıyorumBir beni KDE'ci yapamadı anlaşılan.
Openbox, pencere yöneticisi değil miydi?![]()
KDE kullanmıyorum demeyin sakın, taciz mesajları atabilir ! Uyarayım baştanFavori Dağıtım: Ubuntu , Favori Masaüstü: Budgie olarak ekleyebilirsin
Beni de yapamadı benideeee !Bir beni KDE'ci yapamadı anlaşılan.![]()
Evet, Kubuntu Xfce demenden bu anlaşılıyorFavori dağıtımım: bilmiyorum gerçektenama masaüstü favorim xfce
Ablam bilgisayarında Mint 18.3 Xfce kullanıyor. Bir Core 2 Duo laptop. Vista zamanından kalma. Windows'tan daha çok sevdi bu sistemiXFCE isabetli bir seçim. Kolay kolay baş ağrıtmaz.
Ben rahatım o konuda:KDE kullanmıyorum demeyin sakın, taciz mesajları atabilir ! Uyarayım baştan![]()
Katılıyorum. Bütün dağıtımların kendine has bir yapısı var. Masaüstlerinin de öyle. Kimseyi şu masaüstünü mü, dağıtımımı mı, sürümü mü veya tabanı mı kullanıyorsun diye yargılamak doğru değil. Adam onu beğenmiştir veya onun bilgisayarında daha iyi çalışıyor olabilir veya o dağıtımda onun işine çok yarayan bir özellik diğerlerinde yoktur veya o dağıtıma masaüstüne alışmıştır artık. Birisi gider LTS sürüm kullanır öbürüsü gider en son sürümü yükler. Şuna bak LTS sürüm kullanıyor hala demek yanlış belki adam daha uzun süre güncelleme almak istiyor daha stabil bir sistem kullanmak istiyor olabilir. Birisi de gider çok meraklıdır BETA ve DEVELOPMENT sürümleri kullanır birşey diyemezsin.@KALEMLİK100, Herhangi bir Linux dağıtımının kötü yönlerini ve dezavantajlarını sıralamaktansa, kendi kullandığımız dağıtımın beğendiğimiz yönlerini buraya aktarmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Mesela ben Arch Linux ve Ubuntu kullanıcısı olarak bu dağıtımlardan bahsederken, diğer hiçbir dağıtım hakkında eksi yönde bir konuya girmem. Ortamı germek yerine pozitif olmayı tercih ederim.
Bir konu açmak lazım, Neden Windows kullanmamalıyız yada neden Windows kullanmıyorsunuzUzun lafın kısası arkadaşlar yeter ki siz en eski sürüm en yavaş masaüstü popülerliği en az hiç bilinmeyen de olsa Linux kullanın da ne kullanıyorsanız kullanın ama lütfen Windows kullanmayın yalvarıyorumPeki neden?
Katılıyorum canı gönülden.Bir konu açmak lazım, Neden Windows kullanmamalıyız yada neden Windows kullanmıyorsunuz![]()
Katılıyorsan bi konu açsan ya be hacı, beni de etiketlesenKatılıyorum canı gönülden.![]()
Görüyorsunuz alenen teşvik var yineKatılıyorsan bi konu açsan ya be hacı, beni de etiketlesen![]()