iblah60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 482
biraz geç olmuş ama geç olsun da güç olmasın 

Eklendi7 yıllık bir aradan sonra tekrardan linux kullanmaya başladım. Benide ekleyebilirsiniz.
Linux Mint 18.3 Sylvia
Masaüstü cinnamon
Sizi de listeye ekledim.Ubuntu,Kali(main)
Sizi de ekledim listeye.Elementry OS favorim![]()
Hoşgeldin @manarch, ilk iletiye ekliyorum.Fovarim Arch Linux. Foruma ilk mesajım olsun.
Benim de fovarim Arch Linux, yalnız 2012 kayıtlısın foruma ve bu senin ilk mesajın mı ?Fovarim Arch Linux. Foruma ilk mesajım olsun.
XFCE masaüstü ise ayarlarda bu ayarı açıp kapatmayı denedin mi ?Touchpad bile çalışmadı
TeşekkürlerSizi de ekledim listeye.![]()
Tabi ki denedim. Kernel değiştirdim. Belki beraberkene sıkıntı çıkarıyorlardır diye touchscreen'i devre dışı bıraktım falan ama yok.XFCE masaüstü ise ayarlarda bu ayarı açıp kapatmayı denedin mi ?
Tekrar yüklemeyi düşünürsen canlı yayın bakarız, mesela USB' den canlı masaüstüne ulaştığında kurulum yapmadan önce çalışıyorsa kurulumdan sonra da çalışabilir.Tabi ki denedim. Kernel değiştirdim. Belki beraberkene sıkıntı çıkarıyorlardır diye touchscreen'i devre dışı bıraktım falan ama yok.
Sizi de ekledim hocam.Manjaro xfce
beni de eklerseniz sevinirim.
Ekledim.Merhaba,
Benide yazın orayaaaa,
@slackware
Güncellenmiştir. Nasıl memnun musunuz dağıtımdan? Linux ekran görüntüleri bölümüne de bekleriz.
Güncellenmiştir. Nasıl memnun musunuz dağıtımdan? Linux ekran görüntüleri bölümüne de bekleriz.![]()
Gentoo demişken forumda Gentoo deneyen oldu mu acaba? Hiç Gentoo kullanan göremedim ben.![]()
Sonunda forumda Gentoo kullanan biri çıktı. Kullanımını merak ettim ben de.Gentoo kullananlar farklı varlıklar, değişik canlılar. Onlar arınmış, iç huzuru bulmuş, dağa çıkmaya hazır insanlar![]()
Sonunda forumda Gentoo kullanan biri çıktı. Kullanımını merak ettim ben de.
Lubuntu, LXDE Masaüstü Ortamı'nı kullanıyor. Biliyorsunuz, değil mi?Linux Kullanıcısı olmak istiyorum;
Favori Dağıtım: Lubuntu ve Ubuntu, Favori Masaüstü Arayüzü: GNOME.
Biliyorum fakat en çok Ubuntu kullanacağım.Lubuntu, LXDE Masaüstü Ortamı'nı kullanıyor. Biliyorsunuz, değil mi?
Ekledim.Linux Kullanıcısı olmak istiyorum;
Favori Dağıtım: Ubuntu, Favori Masaüstü Arayüzü: GNOME.
Halktan Biri bu kadar kararsız birisi diyeceksiniz ama kararımı Windows'a verdim, Linux değil.Ekledim.![]()