SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
fm 2013 adamlar futbolcu takip ediyor gerçeklik payı varmış

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
benim taktik 4-1-2-1-2 :D iki sezon sonra takımda genelde gençler vardı. gençlerbirliği ile bir maçım vardı %81 topla oynama,25 şut sadece 1 gol :D

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
fm 2013 adamlar futbolcu takip ediyor gerçeklik payı varmış

yakınlarda kurt zouma diye genç bir defansla ilgili bizimkilerin ilgisinin olduğuna dair bir haber almıştım. oyunda çok iyi bir defans oyuncusuydu o. kayserideki mouche 2011 de deli gibi gol atıyordu sezonda 30 maç 30 gol gibi bir oran yakalamıştı bende. keşke fener alsa dedim. kayseri aldı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hilesiz oynar ve ciddiye alırsan evet eğlenceli ama sabırlı da olman gerek :) mesela çoğu oynayan reali barçayı alıyor hemen bir sürü para verip transfer peşinde koşuyor :) bizde salih uçanı 60 milyona satmaya çalışıyoruz :P
shalke ile uefa almaya çalıştığım düşmekten kurtarmaya çalıştığım zamanları hiç unutmam :D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
biz ögrenciyken 1 pcde 8 takımla oynayıp birbirimize oyuncu satıyoduk kavga çıkıyordu pazarlıklar felan eski günler aklıma geldi :D:D

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben öyle olunca çıldırıyorum resmen :) selçuk şahin son dakikada hata yaptı gol yedim anlaşmayı feshettim hemen :)

m.city il oynuyorum ş.l. 2 tur maçı. 3 dakika uzatma oldu 90+5 de sow attı :D 1-0 almıştım maçı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dinamo diye bir takımda bir eleman vardı genç 17 yaşında mıydı neydi orta saha ismini hatırlamıyorum ama alan halil bilmem neydi sanırım ismi. o fena değil. ömer toprak fena değil. samet yeşil de öyle. anıl koç diye bir eleman aldım yurtdışından 3 sene sonra bayerne 21 milyona sattım :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=65297]mutahhar[/MENTION]

Uzatmalar da gol yedikten sonra nasil zevk alayim oyundan :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
FM 2013 alayim dedim, sonra nedense vazgectim. *nedeni pahali olmasi caktirmayin* :mrgreen:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION]

Steam'de bu aralar baya ucuzluk oluyor, bekler bir ara fiyati düsünce alirim. Alan Wake'i de üc dolara satin almistim :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION]

Korsan icin kullandigin terimi begendim :)

Baslarda ne demek istedigini anlamamistim, ama biraz kafayi kullaninca isin icinden ciktim.

Steam üzerinden demosunu indirip oynamam lazim, eger hosuma gitmezse bosuna para vermemis olurum.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[h=1] Fenerbahçe'de rota yabancı hoca
Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşen Fenerbahçe, rotayı yabancı hocalara çevirdi. Sarı lacivertli yönetimin hedefinde Van Marwijk ve Lucescu var.
[/h]
Teknik direktör konusunda son 2 günü sessiz geçiren Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Mustafa Denizli isimlerinden sonra bu hafta yabancı teknik adamlar ile görüşme yapılacak.
Ersun Yanal'ın başkan Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı ismi olduğu, yönetimden bazı isimlerin ise özellikle medya üzerindeki etkisini ve tecrübesini öne sürerek Mustafa Denizli ismi üzerinde durdukları öğrenildi.
Yabancı teknik adam konusunda ise Bert Van Marwijk ve Mircea Lucescu isimleri ön plana çıkarken başkan Yıldırım'ın yabancı teknik adam görüşmelerinde rotayı hafta başı itibariyle çizmesi bekleniyor.
Diğer yandan milli takımlarda altyapı çalışmalarının başında olan Ersun Yanal'ın şimdiden bazı yerli genç oyuncularla görüşme yaptığı ve Fenerbahçe teknik direktörü olduğu takdirde yurt içinden ve yurtdışından bazı genç oyuncuları kadroya katmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.
Mustafa Denizli’nin ise yardımcı hocaları konusunda bir çalışma yaptığı ancak Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı ile de görüşeceği belirtiliyor.

NTV Spor

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe'de rota yabancı hoca
Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşen Fenerbahçe, rotayı yabancı hocalara çevirdi. Sarı lacivertli yönetimin hedefinde Van Marwijk ve Lucescu var.

Teknik direktör konusunda son 2 günü sessiz geçiren Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Mustafa Denizli isimlerinden sonra bu hafta yabancı teknik adamlar ile görüşme yapılacak.
Ersun Yanal'ın başkan Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı ismi olduğu, yönetimden bazı isimlerin ise özellikle medya üzerindeki etkisini ve tecrübesini öne sürerek Mustafa Denizli ismi üzerinde durdukları öğrenildi.
Yabancı teknik adam konusunda ise Bert Van Marwijk ve Mircea Lucescu isimleri ön plana çıkarken başkan Yıldırım'ın yabancı teknik adam görüşmelerinde rotayı hafta başı itibariyle çizmesi bekleniyor.
Diğer yandan milli takımlarda altyapı çalışmalarının başında olan Ersun Yanal'ın şimdiden bazı yerli genç oyuncularla görüşme yaptığı ve Fenerbahçe teknik direktörü olduğu takdirde yurt içinden ve yurtdışından bazı genç oyuncuları kadroya katmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.
Mustafa Denizli’nin ise yardımcı hocaları konusunda bir çalışma yaptığı ancak Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı ile de görüşeceği belirtiliyor.

NTV Spor
Lucescu fenerbahçe ile çalışmak isterim demişti inşallah gelme şansı olur iyi olur shaktar'da yararlanırız

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben Denizli'den yanayım, adam futbolu biliyo :) [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
anlıyorda lucescu gelirse eğer shaktar ile anlaşmalar olur genç oyuncular getiririz lucescu 3 büyüklerde tek şampiyon yapmadıgım fenerbahçe kaldı demişti onlarıda yapıcam demişti gel lucescu gel :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
günaydınlar :)
vakit bulup uğrayamıyorum artık :mellow: