yassine diye bi eleman var lyon da onu al. ibrahim affelay 8-9 milyon gibi geliyor
benim taktik 4-1-2-1-2iki sezon sonra takımda genelde gençler vardı. gençlerbirliği ile bir maçım vardı %81 topla oynama,25 şut sadece 1 gol
![]()
fm 2013 adamlar futbolcu takip ediyor gerçeklik payı varmış
shalke ile uefa almaya çalıştığım düşmekten kurtarmaya çalıştığım zamanları hiç unutmamhilesiz oynar ve ciddiye alırsan evet eğlenceli ama sabırlı da olman gerekmesela çoğu oynayan reali barçayı alıyor hemen bir sürü para verip transfer peşinde koşuyor
bizde salih uçanı 60 milyona satmaya çalışıyoruz
![]()
biz ögrenciyken 1 pcde 8 takımla oynayıp birbirimize oyuncu satıyoduk kavga çıkıyordu pazarlıklar felan eski günler aklıma geldi![]()
tavsiyem rastgele takım öneren butona bas. hilesiz oyna uzatmalarda gol yiyip berabere kalzevklidir
ben öyle olunca çıldırıyorum resmenselçuk şahin son dakikada hata yaptı gol yedim anlaşmayı feshettim hemen
![]()
[COLOR=silver dedi ki:- - - Mesaj Güncellendi - - -[/COLOR]
maxim tsigalko![]()
bu ne demek maximtsigalko![]()
FM 2013 alayim dedim, sonra nedense vazgectim. *nedeni pahali olmasi caktirmayin* :mrgreen:
ben tepetakla etmekten yanayım@25 PARS 1907
Steam'de bu aralar baya ucuzluk oluyor, bekler bir ara fiyati düsünce alirim. Alan Wake'i de üc dolara satin almistim![]()
dene bakalım@25 PARS 1907
Korsan icin kullandigin terimi begendim
Baslarda ne demek istedigini anlamamistim, ama biraz kafayi kullaninca isin icinden ciktim.
Steam üzerinden demosunu indirip oynamam lazim, eger hosuma gitmezse bosuna para vermemis olurum.
Lucescu fenerbahçe ile çalışmak isterim demişti inşallah gelme şansı olur iyi olur shaktar'da yararlanırızFenerbahçe'de rota yabancı hoca
Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşen Fenerbahçe, rotayı yabancı hocalara çevirdi. Sarı lacivertli yönetimin hedefinde Van Marwijk ve Lucescu var.
Teknik direktör konusunda son 2 günü sessiz geçiren Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Mustafa Denizli isimlerinden sonra bu hafta yabancı teknik adamlar ile görüşme yapılacak.
Ersun Yanal'ın başkan Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı ismi olduğu, yönetimden bazı isimlerin ise özellikle medya üzerindeki etkisini ve tecrübesini öne sürerek Mustafa Denizli ismi üzerinde durdukları öğrenildi.
Yabancı teknik adam konusunda ise Bert Van Marwijk ve Mircea Lucescu isimleri ön plana çıkarken başkan Yıldırım'ın yabancı teknik adam görüşmelerinde rotayı hafta başı itibariyle çizmesi bekleniyor.
Diğer yandan milli takımlarda altyapı çalışmalarının başında olan Ersun Yanal'ın şimdiden bazı yerli genç oyuncularla görüşme yaptığı ve Fenerbahçe teknik direktörü olduğu takdirde yurt içinden ve yurtdışından bazı genç oyuncuları kadroya katmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.
Mustafa Denizlinin ise yardımcı hocaları konusunda bir çalışma yaptığı ancak Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı ile de görüşeceği belirtiliyor.
NTV Spor
Selamun aleykum gunaydinlar