Amaan heryerdelerNerde benim Denizli hayırlı olsun mesajım
![]()
mustafa denizli niye geliyor gelmesin o, birde yılmaz hocayı deniyelim başkanı zopayla kovalar sinirlenirse
Amaan heryerdelerNerde benim Denizli hayırlı olsun mesajım
![]()
mustafa denizli niye geliyor gelmesin o, birde yılmaz hocayı deniyelim başkanı zopayla kovalar sinirlenirse
coşkuyla maç kazanılmaz@zoki burdaki resimde görüldüğü gibi vermiş çoşkuyu maça![]()
@Korpe Haklısın abi ama tutamıyorum işte kendimi, o konuda ilk yorumumda da söyledim, uzun zamandır susuyorum ama forumda bu şekilde konular açması ve yorumlar yapmasına dayanamadım bi yerden sonra.
Tutma, tuttukça sıra sana gelecek![]()
@zoki burdaki resimde görüldüğü gibi vermiş çoşkuyu maça![]()
coşkuyla maç kazanılmaztaktik bilgisine bakar bence.
amigo koyalım o halde takımın başına ?
klopp gibi bir adam olacak ahh ahh
@Korpe deneme tahtası olduk haklısın ama peki kim gelecek şuna eminim ki gelecek yıl da şampiyon olamazsak yeni td. direk şut ,şuçlu yeni td adam yeni gelip kafasınadaki sistemi yapacak sil baştan sistem belki pert olacak uymyacak uyarsa şampiyon olduk diyelim a. başkan 4 yıl daha bizimle
Ya biz alıştık bu tür şeylere izin veriliyor nedense
Bu olayin sonun da banlanan yada ceza uyari alan kardeslerimiz var aman dikkat et... sen bize lazimsin ..
Ya o şahıslardan birisi zamanında Din ile alakali ve Dağdaki 3-5 DOMUZ a karşi cümleleri vardi akıllara zarar ondan sonra ne olduklarini neye hizmet ettikleri daha güzel anlaşıldı bu günki muhabbetleri de cila oldu![]()
her neyse![]()
coşkuyla maç kazanılmaztaktik bilgisine bakar bence.
amigo koyalım o halde takımın başına ?
klopp gibi bir adam olacak ahh ahh
ahahah senın ıcın banlanirim abi
Gökhan gibi emre gibi olacak hırstan ölecek Gökhan gibi kalbiyle oynayacak ki bizler 90 dakika ayakta alkışlayalımillaki taktik olması lazım ama ruhsuzda olamazsın ki (gol mü yedik tamam-gol mü attık tamam) iş oyunculardada biter bence
Gökhan gibi emre gibi olacak hırstan ölecek Gökhan gibi kalbiyle oynayacak ki bizler 90 dakika ayakta alkışlayalım
nereyi çoşturdunuz ya yine
Bazıları bundan nemalanıyor ona irite oluyorum ben gonzales.
Gördüm![]()
![]()
selamün aleyküm abiler
Sebebini henüz bilmiyorum...
Ama LANET OLSUN SİYASİ HAMASETİNİ HER FIRSATTA KUSAN ÜYELERE diye haykırmak istiyorum adeta..
İnşallah cezası süresiz değildir. Böyle böyle millet galeyana gelip tutamıyor üyeler kendisini..
Asıl banlanması gerekenler kök saldı foruma... !!!
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION]Kim atıldı ?