SDN Fenerbahçe Kulübü

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Torres'i beğenen kaç kişi var ? :devil:
başarılı olacağını düşünmüyorum gelirse , arkasında süper bir top dağıtıcısı olmadığı sürece.(sanmıyorum Türkiye'ye gelsin.)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gelir morinyo(böyle yazmak güzel:D) Tek Türkiye ligi kaldı kupa almadığı kesin morinyo gelecek
mou chelsea e gitti bile :P

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Torres'i beğenen kaç kişi var ? :devil:
başarılı olacağını düşünmüyorum gelirse , arkasında süper bir top dağıtıcısı olmadığı sürece.(sanmıyorum Türkiye'ye gelsin.)

mou chelsea e gitti bile :P
çok sağlam bir kaynaktan haber aldım birazdan sizinle paylaşacağım !!!

[h=1]Kocaman istifa etti ilk aday Denizli[/h][h=2]Fenerbahçe taraftarı yönetimin patlatacağı transfer bombalarını beklerken, dün yaşanan şokla sarsıldı.Teknik direktör Aykut Kocaman, istifa etti, gündem değişti.[/h]
fft104mm2334359.jpg
Aykut Kocaman sonrası Fenerbahçe’nin yerli hoca alternatiflerinde tek isim Mustafa Denizli. İddialara göre ilk teklif yapıldı, 12 sezon sonra yollar birleşebilir.herkes tek bir soru soruyor: “Yeni teknik direktör kim olacak?” İstifa sonrası sosyal medyada birçok isim gündeme gelirken, yönetimin de alternatifleri belirlediği ortaya çıktı. Yerli teknik direktörde karar kılınırsa, resmi teklifin yapılacağı ilk isim Mustafa Denizli olacak. Geride kalan sezon ortasında başına geçtiği Çaykur Rizespor’u Süper Lig’e çıkarmayı başaran deneyimli teknik adam, birkaç gün önce Karadeniz ekibiyle yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Rize’ye istifasını veren Denizli’nin şu an için dinlendiği biliniyor. Ancak iddialara göre tecrübeli çalıştırıcıya resmi olmayan ilk teklif yapıldı bile. Ancak yönetim kurulu, yeni teknik adam konusunda ser verip sır vermedi. Resmi açıklama yapan tek isim olan başkanvekili Abdullah Kiğılı, “Yeni hocamız en kısa sürede göreve getirilecek” demekle yetindi.

2000-01’de şampiyon yapmıştı

Mustafa Denizli, 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştırmış ve Galatasaray’ın 4 yıllık şampiyonluk serisine nokta koyarak, Sarı-Lacivertli ekibi zafere ulaştırmıştı. Denizli, Fenerbahçe’yi lig şampiyonu yapan ilk Türk teknik adam olarak tarihe geçmişti. 2001-2002 sezonu ortasında Fenerbahçe ile Mustafa Denizli’nin yolları ayrılmıştı.kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Emmanuel Emenike'nin yürüyecek halde bile olmadığı ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

çok sağlam bir kaynaktan haber aldım birazdan sizinle paylaşacağım !!!

denizli gelmez

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçeli Milos Krasic, ülkesinin Novosti gazetesine açıklamalarda bulundu.

Milos Krasic: Bu sezon, sezon öncesi hazırlıklarına zamanında ve sağlıklı olarak başlamak istiyorum.En iyi Krasic’i göstermek için hazırım.

Milos Krasic: F.Bahçe’den ayrılmayı düşünmüyorum. Çok büyük bir kulüpteyim. Benden beklentilerin farkındayım ve borcumu ödemek istiyorum.

Milos Krasic: Ancak sonuç olarak Fenerbahçe ayrılmamı isterse de giderim. Bu kiralık da olabilir.

Milos Krasic: İngiltere ve İtalya’dan ilgilenen kulüpler var ama benim için Fenerbahçe her şeyden önce gelir.

Milos Krasic: Bir yere gitmiyorum. Her şey Fenerbahçe ve benim menajerlerimin elinde. Benim isteğim kulübümde kalmak.

Teknik direktör Ersun Yanal ve Fenerbahçeli işadamı Yüksel Çağlar, FB Yönetimi ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. (HÜRRİYET)

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ersun Yanal, Aziz Yıldırım ile görüşmek için İstanbula gelmiş

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ersun gelecekse aykutun ayaklarına kapanıp geri getirsinler :cursing:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Merakları gidermek adına açıklama; Ersun Yanal iyi bir Fenerbahçelidir.

Ersun Yanal'ın kişisel blog sitesine ve yazılarına buradan ulaşabilirsiniz. http://ersunyanal.wordpress.com

Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, çalıştırdığı 8 takımla oynadığı 303 maçta %46,20'lik galibiyet yüzdesi elde etti.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, kariyerindeki 303 maçta 140 Galibiyet 65 Beraberlik ve 98 mağlubiyet aldı.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ersun hoca gelirse saldıran takımı görün

favorim yılmaz vural :D

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ersun Yanal'ın kişisel blog sitesine ve yazılarına buradan ulaşabilirsiniz. http://ersunyanal.wordpress.com

Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, çalıştırdığı 8 takımla oynadığı 303 maçta %46,20'lik galibiyet yüzdesi elde etti.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, kariyerindeki 303 maçta 140 Galibiyet 65 Beraberlik ve 98 mağlubiyet aldı.

Anadolu takımlarından bunları yapabiliyorsa Fenerbahçe'de neler yapmaz.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493

hocam Aykut Kocaman da bir Fenerbahçe'liydi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
http://www.youtube.com/watch?v=HSFi-UpI5JE&feature=youtu.be

dinleyin :) şiaşirmayin.. Ersun YALAN :D

2010-2011 sezonunda yaşadığımız şampiyonlukta, UEFA Avrupa Ligi’ndeki tarihi yarı final başarımızda; 29 yılın ardından arka arkaya kazandığımız kupalarda, takımımızın başında görev yapan Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman,
yeni sezonda bizlerle birlikte olmayacaktır.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak Sayın Aykut Kocaman’a kulübümüze verdiği değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
Kendisine, ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam diliyoruz.
Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Kulübümüzde, 2001 yılından itibaren Yönetim kurulu üyeliği, asbaşkanlık görevleri yapan ancak geçtiğimiz bir yılda, izinli olduğu için Yönetim Kurulu Toplantılarına katılamayan,
Görev süresi boyunca, Kulübümüzün geçtiği zorlu süreçte ve sonrasında,
Fenerbahçe’ye sayısız hizmetlerde bulunan Sayın Ali Yıldırım,
Fenerbahçe Spor Kulübü’ndeki görevlerinden ayrılmıştır.
Ali Yıldırım’a; Kulübümüze bugüne dek verdiği değerli hizmetler ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] iyidir. sende nasıl keyifler ?.