SDN Fenerbahçe Kulübü

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar, benimle ilgili kişisel sorunlarınız varsa ister forumdan ister özelden ister başka yerden gayet medeni bir şekilde tartışacağımızı konuşabileceğinizi bilmenizi isterim. Ama bu şekilde forum içerisinde polemiklere girmek istemiyorum, yazdıklarınıza cevap vermeye kalksam siz de kaybedersiniz bende kaybederim, karşılıklı uzayıp gider :) Benim yazdıklarımı da haykırıştı ama silindi.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] Mümkünse kapatalım konuyu, sinirler tekrar gerilmesin. Buda son mesaj olsun...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar, benimle ilgili kişisel sorunlarınız varsa ister forumdan ister özelden ister başka yerden gayet medeni bir şekilde tartışacağımızı konuşabileceğinizi bilmenizi isterim. Ama bu şekilde forum içerisinde polemiklere girmek istemiyorum, yazdıklarınıza cevap vermeye kalksam siz de kaybedersiniz bende kaybederim, karşılıklı uzayıp gider :) Benim yazdıklarımı da haykırıştı ama silindi.

zeytinyağı gibisin ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@mr_rain benim mesajlarımda herhangi bir sataşma yoktu..!!

Sadece mevcut duruma bir tepkiydi, haykırıştı benimki..

Olan olduktan sonra istediğin kadar mesajımı sil ne değişecekki..

Maksadına ulaşan ulaştı.. Tatmin olan çoktan yeniden güç topladı..

İstersen bu mesajıda sil..!!

Abi benim anlamadiğim provoke eden ortami gerenler hala elını kolunu salliyor.

Onlara karşılık veren kişilere uyari yada mesaj editleme yapilmadan ceza almasi üzücü bir durum bişi yapilacak sa eşit olunmalı.

Beyler sataşmaya mahal vermeden, sakince lütfen. Ortam yeterince gergin zaten. Uranos 3 günlüğüne banlandı

Hocam ortami germe gibi bir durum olmasini kimse istemiyor. Sadece tepkımız eşitlik.

Ersun Yanal: Fenerbahçe ile görüştük. Kendilerinden haber bekliyorum.

http://www.superfb.com/haber/62770/yanal-haber-bekliyorum/?utm_source=twittercom&utm_medium=HaberIci&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@Korpe tamam boşver abicim..

Benim tek üzüntüm, öfkem bugün bir forumdaşımın doldurmalara dayanamayıp göstermiş olduğu tepki sonrasında ceza alması...
Gerisini yorumlamaya gerek yok daha..
Bu forumda herkes herkesi görüyor, okuyor, tanıyor...

(@mr_rain kardeşim eğer kıstaslara uymadıysa bu mesajı da silersin artık benim raporlamama gerek yok..)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
@Korpe tamam boşver abicim..

Benim tek üzüntüm, öfkem bugün bir forumdaşımın doldurmalara dayanamayıp ceza alması...
Gerisini yorumlamaya gerek yok daha..
Bu forumda herkes herkesi görüyor, okuyor, tanıyor...

(@mr_rain kardeşim eğer kıstaslara uymadıysa bu mesajı da silersin artık benim raporlamama gerek yok..)

Uranos nerdeyse aleni şekilde küfür etmişti ancak inisiyatif kullanıp süresiz banlamadım. 3 gün yeterli

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu konunun buradan bir arkadaşın sorması üzerine elimde olmadan anlık bir refleksle buraya taşınmasına vesile olduğum için bütün Fenerbahçeli değerli üye arkadaşlarımdan da özür dilerim.

Ben buradaki bütün mesajlarımın silinmesini raporladım...

Taktir yönetimindir...

Reaksiyon puanı
10,327
selamun aleykum sevgili renkdaşlarım,
bi merhaba diyeyim dediydim, özledim sizleri...
iki "Aa"dan küçük olanı gönderdik, sıra büyük A'da...
onu da gönderebilirsek tam rahatlayacağız inşaallah.
adam tam bir harcama, öğütme makinesi gibi yav!
öz kardeşini yiyen adamdan gözüm korktu valla...
balans ayarları iyice bozulmuş adamın, onun bu gidişi karakolda bitmeye aday ya, kulübümüzü de toslatmaz duvara inşaallah.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bu konunun buradan bir arkadaşın sorması üzerine elimde olmadan anlık bir refleksle buraya taşınmasına vesile olduğum için bütün Fenerbahçeli değerli üye arkadaşlarımdan da özür dilerim.

Ben buradaki bütün mesajlarımın silinmesini raporladım...

Taktir yönetimindir...

Olurmu öyle şey abi
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] bizim de kardeşimizdir. sen de abimizsin .. bu olay hepimizin başına gelebilir.

Bura da ben sordum siz de destek oldunuz problem yok .

selamun aleykum sevgili renkdaşlarım,
bi merhaba diyeyim dediydim, özledim sizleri...
iki "Aa"dan küçük olanı gönderdik, sıra büyük A'da...
onu da gönderebilirsek tam rahatlayacağız inşaallah.
adam tam bir harcama, öğütme makinesi gibi yav!
öz kardeşini yiyen adamdan gözüm korktu valla...
balans ayarları iyice bozulmuş adamın, onun bu gidişi karakolda bitmeye aday ya, kulübümüzü de toslatmaz duvara inşaallah.

Aleyküm selam abilerin abisi ellerinden operim hoş geldin.

Allaha emanet olun iyi akşamlar..

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vay arkadas yine ban olmuş bu ne la buğünde ne güzel bir kimse banlanmıyor diye yazmıştım yazmaz olaydım la

mustafa denizli ile anlaştık mı

Reaksiyon puanı
10,327
AYKUT hocanın istifa etmesi ile birlikte, bir transfer yanlışı daha gerçekleşiyor..şu andaki kadrosu ile, AYKUT hocanın istediği tarzda futbolcu alındı veya alınacaktı..umut bulut ve emenike gibi, AYKUT hocanın yerine kimin geleceği belli değil, ama büyük ihtimalle ERSUN YANAL olacaktır.. hem yerli, hem takımı tanıyor..yabancı bir teknik adam takımı geriye götürür ve zaman kaybıdır..ama aziz başkan bunu ilk defa yapmıyor...önce futbolcu transferi yapıp sonra hoca transfer ediyor..bu büyük bir yanlıştır...italyanlar yapar bunu genelde, milan ve inter gibi takımlar, bir sürü yıldız futbolcu alır ve hocayı getirirler bunları yönet derler...ve genelde hüsran olur sonları...alman -ingiliz ve ispanyollar ise, hocanın istediği futbolcuları alır ona göre sistem yaparlar...

daha öncede 2003 yılında daum zamanında yapılmıstı bu hatalar, önce ümit milli takımın iskeltini olusturan tüm oyuncular alınmış, volkan servet, mahmut hanefi, tuncay, semih, selçuk şahin kemal, deniz barıs serkan balcı, gibi oyuncular transfer edilmiş, ama daum geldiğinde hepsini yedek bırakıp yerlerine başka oyuncular transfer etmiştir...bu bile transfer politikasının ne kadar yanlış olduğunu gösteriyor....2008 yılında ise, ARAGONES VE GUIZA transferlerinde olduğu gibi, elindeki futbolcu yapısına bakmadan, avrupa şampiyonu hoca ve ispanya gol kralı getirmekle iş çözüldü zannetmişti aziz başkan...ama oynatmak istediği sisteme uymadı futbolcular..josico, maldonado gibi transfer yanlışları yapıldı....

sezon ortasında teknik direktör değiştirmek gibi yanlışları da oldu başkanın, rıdvan dilmenle başlayıp zeman la devam edip, turhan sofuoğlu ile bitirdiği sezonlar vardı, lorantla başlayıp, oğuz cetinle devam edip, tamer güney le bitirdikleride oldu....ama kesin olan bir şey varsa, başkan futbol konusunda transferde yanlışlar yapıyor ve yapmayada devam ediyor...transfer işlerine futbolun içinden gelen birinin bakması daha iyi olur...yoksa yine bize hüsran yine bize hasret var.....

http://kralspor.ensonhaber.com/fenerin-transfer-politikalari-2013-05-29.html

bu bir taraftar yorumu.
adam haklı, doğru şeyler söylüyor.
büyük A bu kafayla giderse bizi yine hüsran, yine hasret bekliyor diyebiliriz.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm günaydınlar
fenerbahce_wallpaper_by_meridiann-d52kvft.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ahaha bir şok yaşayalim bu hafta bir de formaliteden transfer tamamdir :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION]

FM bu kadar eglenceli bir oyun mu? Hic oynamadigimdan soruyorum :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@25 PARS 1907

FM bu kadar eglenceli bir oyun mu? Hic oynamadigimdan soruyorum :)
hilesiz oynar ve ciddiye alırsan evet eğlenceli ama sabırlı da olman gerek :) mesela çoğu oynayan reali barçayı alıyor hemen bir sürü para verip transfer peşinde koşuyor :) bizde salih uçanı 60 milyona satmaya çalışıyoruz :P

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION]

Online hile kullanmam zaten, ama single player oldumu bazen hile kullandigim oluyor :D

ilk defa oynayacak olan biri icin kolay bir oyun mu?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@25 PARS 1907

Online hile kullanmam zaten, ama single player oldumu bazen hile kullandigim oluyor :D

ilk defa oynayacak olan biri icin kolay bir oyun mu?

Futbola biraz ilgin varsa evet kolay... ama gerçekten zevk almak istiyorsan oyunu dengeli oynaman gerek. mesela fenerbahçeyi alırsın taktiklerini falan geliştirirsin oyuncularınla aran iyi olur en az 3-4 sezon geçirir genç oyuncular bulur yetiştirip satarsan aynı şekilde başarı elde edersen sonrada avrupaya gider ve istenen bir teknik direktör olursun :) jurgen kloop bir örnektir ... oyun olmasına rağmen bu şekilde çevrim içi oynayıp teknik direktör olan bir çocuk vardı mesela

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Sarı- Lacivertliler sezonun bitmesiyle birlikte transfer politikasını belirlerken savunmaya, orta sahaya ve forvete yeni isimler almayı planlıyorlardı. Nitekim yapılan çalışmalarda da bu mevkinin en iyi isimleriyle görüşmelere başlandı. Ancak yöneticiler geride kalan sezonu gözden geçirdiklerinde sürpriz bir karar almak zorunda kaldılar. Volkan Demirel’in kendisini zorlayacak bir ismin yanında olmaması nedeniyle eski formundan çok uzak görünmesi, Mert Günok’un özellikle son milli maçlarda da görüldüğü üzere güven veren bir isim olmaması ve Serkan Kırıntılı’nın da idman kalecisi olmaktan öteye geçememesi nedeniyle yönetim kaleye de takviye yapma kararı aldı.

KESİNLİKLE YERLİ OLACAK
Alınan bu önemli karar sonrasında yönetim kolları sıvarken yeni kaleci adayının kesinlikle Türk olması konusunda fikir birliğine varıldı. Yabancı hakkını kaleden yana kullanmak istemeyen yöneticiler bunun için de milli takımın da kalesini koruyan Sinan Bolat isminde birleştiler. Tecrübeli file bekçisi için önümüzdeki hafta içerisinde görüşmelerin başlayacağı ve ilk teklifin yapılacağı öğrenildi. 

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/849366-fenerbahceden-surpriz-harekat