Günaydın dostlar![]()
Canını sıkma abi dünya fani dünya konuları dünyada kalır gül geç.Ben ayni ya işte malum konular canımı sıksa da idare ediyoruz ..
Canını sıkma abi dünya fani dünya konuları dünyada kalır gül geç.
yahu şu bayern'in hocası boşta kalıyor önümüzdeki yıl. adam bayern'i canavara çevirdi bu yıl yav, avrupayı hatta dünyayı salladı. aziz efendi türkiyeden ufak tefek çapsız adamlarla uğraşacağına biraz daha fazla verip getirtemez mi bu adamı?
almanlar ülkemizde genelde başarılı olmuşlardır. hele ki bu adam uçurur fenerimizi be!
Aykut Kocaman, kendini takım çalıştırmaya hazır hissettiğinin mesajını verdi. - http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./133eRcK
Ankaraspor'A dönsün bari hocamız. ibb nedir ?bankasya'ya giden İBB ne güne duruyor?![]()
bankasya'ya giden İBB ne güne duruyor?![]()
@topalsolucan da gitmiş ya la ..
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] abi reus ile gotze haberi ne zamana cıkcak merak ediyorum
Adam türkiyeyi tercih etmedi milli formada daha kariyeri vardır onun gelmez gelsede fenerbahçemiz'e bağlı![]()
Cihat Arslan ile anlaştılarbankasya'ya giden İBB ne güne duruyor?![]()
Haklısın abi sırayla sırayla ecele yok ecele yokMalum konular bitsin bir kaç transfer çıkar![]()
Kendi isteğiyle ayrıldı Ömercan.
Kimsecikler kalmicak en sonunda bu yönetim sayesin de ..
@Korpe abi reus ile gotze haberi ne zamana cıkcak merak ediyorum
Adam türkiyeyi tercih etmedi milli formada daha kariyeri vardır onun gelmez gelsede fenerbahçemiz'e bağlı![]()
Aleykum selam usta hoşgeldin.selamün aleyküm hayırlı sabahlar...
reus hayatta gelmez buraya. gotze yi de bayern aldı diye biliyorum. ömer toprak la serdar taşçı yı alaydık sağlam defans olurdu. ya da kurt zouma da olur![]()
Aleykum selam usta hoşgeldin.
valla reus daha 19 yaşında kariyeri iyi yere gider gelmez gotze zaten gitti bayern'e gelmeside zor![]()
dante'yi alabilirz bayernli sevdim rasta'yıkurt zouma iyi oyuncuya benziyo denemek lazım
![]()
Lazio'lu Ciani de iyiydiselamün aleyküm hayırlı sabahlar...
reus hayatta gelmez buraya. gotze yi de bayern aldı diye biliyorum. ömer toprak la serdar taşçı yı alaydık sağlam defans olurdu. ya da kurt zouma da olur![]()
Mesala zouma'yı ferguson kesfetmiş ama menerjerlik ömrü yetmemişdante 30 yaşında niye alalım onu bizde yeterinde fosil varavrupadan bize iyi oyuncu iyi olduğu zamanda gelmez. erken yaşta keşfedip yetiştirmek gerekiyor onu da bizimkiler beceremiyor
Lazio'lu Ciani de iyiydi![]()
Alabayaşı 27'den yukarı olanları bana söylemeyin alerjim var![]()