SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

[TD="width: 304"] [h=1]Heynckes sesleri yükseldi[/h]
04 Haziran 2013 Salı * 09:12

Jupp Heynckes başta olmak üzere, yabancı teknik direktörlerle görüşmelerde bulunan Fenerbahçemizde, yerli olarak ise sadece Mustafa Denizli’nin isminin gündemde olduğu belirtildi.

[/TD]
[TD="width: 330"]
juppheynckes-04062013.jpg
superfb_v2.png

[/TD]
haber_alt_image.gif

Fenerbahçemizin yönetimi, teknik direktör arayışlarını yurt dışında sürdürüyor. Sarı lacivertlilerimizde Mustafa Denizli ile anlaşma, yabancı teknik adamlarla görüşmelerden sonra netleşecek.
Lucescu’nun sarı lacivertlilerimize gelmek istediği net bir şekilde bilinirken, sarı lacivertlilerimizin en önemli hedefinin Alman teknik adam Jupp Heynckes olduğu ifade ediliyor. Bayern Münih’ten ayrılan tecrübeli hoca, gün içerisinde düzenleyeceği basın toplantısında geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yapacak.
TRANSFER DE BEKLEMEDE
Hürriyet'in haberine göre Alman teknik adamın maliyeti çok yüksek olsa da Aziz Yıldırım’ın teknik direktör arayışlarında en büyük yardımcısı konumunda olan Rıdvan Dilmen, Heynckes ismi üzerine ısrarla duruyor. İlk gün ortaya atılan Capello ismi ise, bugünlerde fazla dile getirilmiyor. Sarı lacivertlilerimiz, askıya aldıkları transfer çalışmalarına da yeni teknik direktörleri ile anlaşıp yeniden başlamak istiyorlar.
HEYNCKES TARİHE GEÇTİ
Jupp Heynckes, Bayern Münih’e bu sezon, lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi’ni kazandırarak, Alman ve dünya futbol tarihine geçti. Fenerbahçemiz, onu emeklilik kararından caydırmaya çalışıyor.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Günaydın dostlar :)

günaydın abimm

[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] hoş geldin kardeşim.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Marş çok güzelmiş ya. Her sayfada çalsa keşke :)
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

Ben futbol sohbetini özledim ama :D Ligler açılana kadar tek eğlencemiz transfer söylentileri ve yeni sezon formaları.. :D

Bu arada bir alıntı yapamadım ya benim gibi editör olmaz olsun :P

Reaksiyon puanı
10,327
yahu şu bayern'in hocası boşta kalıyor önümüzdeki yıl. adam bayern'i canavara çevirdi bu yıl yav, avrupayı hatta dünyayı salladı. aziz efendi türkiyeden ufak tefek çapsız adamlarla uğraşacağına biraz daha fazla verip getirtemez mi bu adamı?

almanlar ülkemizde genelde başarılı olmuşlardır. hele ki bu adam uçurur fenerimizi be!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@REDFOKS

Marş çok güzelmiş ya. Her sayfada çalsa keşke :)
@Korpe

Ben futbol sohbetini özledim ama :D Ligler açılana kadar tek eğlencemiz transfer söylentileri ve yeni sezon formaları.. :D

Bu arada bir alıntı yapamadım ya benim gibi editör olmaz olsun :P

Hahaha :) bence forma sirf lacivert olsun ya :) cirtlak bişi olmaz umarım adidas çok saçma tasarımlar yapiyor.

Transfer konusun da malum konular yuzunden bişiler olmuyor
[MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION] ın dediği gibi umarım gümbürtüye gelmez aziz efendi çaktirmadan bişiler yapmaz

Alper'in transferi için Eskişehirspor'a 1 milyon euro daha vermemiz gündemde. - http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./133dvhX

Canını sıkma abi dünya fani dünya konuları dünyada kalır gül geç.

hayırlısı kardeşlik :=)

yahu şu bayern'in hocası boşta kalıyor önümüzdeki yıl. adam bayern'i canavara çevirdi bu yıl yav, avrupayı hatta dünyayı salladı. aziz efendi türkiyeden ufak tefek çapsız adamlarla uğraşacağına biraz daha fazla verip getirtemez mi bu adamı?

almanlar ülkemizde genelde başarılı olmuşlardır. hele ki bu adam uçurur fenerimizi be!

İnşallah sağlam biri gelir. abi

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] abi bugun yokmu transfer haberleri ? :D babel geliyordu en son :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] abi reus ile gotze haberi ne zamana cıkcak merak ediyorum :)
Adam türkiyeyi tercih etmedi milli formada daha kariyeri vardır onun gelmez gelsede fenerbahçemiz'e bağlı :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] da gitmiş ya la ..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] abi reus ile gotze haberi ne zamana cıkcak merak ediyorum :)
Adam türkiyeyi tercih etmedi milli formada daha kariyeri vardır onun gelmez gelsede fenerbahçemiz'e bağlı :D

Malum konular bitsin bir kaç transfer çıkar :D

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
@Korpe abi reus ile gotze haberi ne zamana cıkcak merak ediyorum :)

selamün aleyküm hayırlı sabahlar...

reus hayatta gelmez buraya. gotze yi de bayern aldı diye biliyorum. ömer toprak la serdar taşçı yı alaydık sağlam defans olurdu. ya da kurt zouma da olur :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
selamün aleyküm hayırlı sabahlar...

reus hayatta gelmez buraya. gotze yi de bayern aldı diye biliyorum. ömer toprak la serdar taşçı yı alaydık sağlam defans olurdu. ya da kurt zouma da olur :D
Aleykum selam usta hoşgeldin.
valla reus daha 19 yaşında kariyeri iyi yere gider gelmez gotze zaten gitti bayern'e gelmeside zor :D
dante'yi alabilirz bayernli sevdim rasta'yı :D kurt zouma iyi oyuncuya benziyo denemek lazım :P

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Aleykum selam usta hoşgeldin.
valla reus daha 19 yaşında kariyeri iyi yere gider gelmez gotze zaten gitti bayern'e gelmeside zor :D
dante'yi alabilirz bayernli sevdim rasta'yı :D kurt zouma iyi oyuncuya benziyo denemek lazım :P

dante 30 yaşında niye alalım onu bizde yeterinde fosil var :D avrupadan bize iyi oyuncu iyi olduğu zamanda gelmez. erken yaşta keşfedip yetiştirmek gerekiyor onu da bizimkiler beceremiyor

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
dante 30 yaşında niye alalım onu bizde yeterinde fosil var :D avrupadan bize iyi oyuncu iyi olduğu zamanda gelmez. erken yaşta keşfedip yetiştirmek gerekiyor onu da bizimkiler beceremiyor
Mesala zouma'yı ferguson kesfetmiş ama menerjerlik ömrü yetmemiş :) onu yapsaydık ne reyuzlar ne gotzeler çıkarırdık anca genç semihler çıkarıyoz :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Benim ismimi kimse söylemesin [MENTION=65297]mutahhar[/MENTION] kardeşime :P