yahyax105larx105
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Tekrardan tebrikler arkadaşlar.
Hadi iyi forumlar.
Hadi iyi forumlar.
ödül ne ödüllNeyse hayırlısı olsun Haksızlığı yapan Admin forumda ama cevap vermeye yüzü yok sanırım
WHY AFRAİD DİE takımını tebrik ediyorum olan oldu artık yapıcak bişey yok
Maçı izleyen adminlerden
Quaresma(Caner Toygu)'ya teşekkür ediyorum en azından diğeri gibi kaçıp gitmedi konuşmaya halletmeye çalıştı.
tysagman(Taha Yusuf Sagman) Takım olarak 5 kişinin hakkını yemiştir.+ Artist artist chat tan sanki yenilin banane der gibi cevaplar verdigi için maç sonunda konuşup anlaşmak yerine kaçıp gittiği için ve şuanda hala forumda oldugu ve cevap bile yazmadıgı için hakkımı helal etmiyorum.
Herkese iyi forumlar.
Tekrardan Tebrikler Why Afraid Die
saolunYenilginin sebebini kendinizde aramayı deneyin.
Tebrikler WhyAfraidDie
Steam'den cıktik forumdan yazarsan iyi olurAdminler benimle ne zaman iletişime gececeksiniz ulasamiyorum hicbirinize ?
Adminler benimle ne zaman iletişime gececeksiniz ulasamiyorum hicbirinize ?
Senle niye iletişime geçelim? Ayrıca nereden ulaşmaya çalıştın da ulaşamadın?
Why Afraid Die takımının kaptanıyım ? Sormak istedigim bikac bisey var
uzun zamandır bu postu takip ediyordum hiç kimse why afraid die takımını favori göstermedi sanırım yarı final ve finaldeki takımlarda biraz küçümsedi ama unutmayalım ki ummadık taş baş yarar tebrikler why afraid die
tebrikler why afraid die izleyemedim ama iyi olan kazanmıştır diye düşünüyorum hakem düdüğü çaldığında kimse bir şey diyemez...
Biz sabahtan beri gülüyoruz kimliğimizi açıklamamak için zor tutuyoruz ama buNu yapmıcaz bırakın sallamaya devam etsinKardeş sen baya uçmuşsunya yalanında bi dozu olur söylemiyim diyorumda tüm türkiye woxic i tanıyo ama o seni tanımıyo o nolcak hani sallarken dikkat ette açığını bulmasınlar...
Bekliyoruz yeniTebrikler gençler, işlerim olması ile size katilamadim. Final maçının büyük baş tarafından yani @pesimist tarafından yönetilmesini istedim.
Karşılaşmayı izlrmrsemde güzel bir maç olduğunu düşünüyorum.
Yazdiklariniza gelince kötü konuşmaları kendi aranızda yapmayın neden derseniz eğer bu turnuvadan zevk.almis olan var ise tekrarlamayi dusunuyoruz. Yani anlayacağınız tekrar bir araya geleceğiz, onun için kalp kırmaya değmez diye dusunuyorumm.
Why Afraid Die takımına ve takim liderini tebrik ederim.
Turnuva boyunca her zaman iletişimde olduğum tüm takım liderlerine bir teşekkürü borç bilirim.
Saygılarımla..
skora değil eğlenmemize bakalım atabiliriz bence bi maçKazananlarla bi mac atacaktik ama bence hic gerek yok adamlar globalBi takim liderini lobiye davet ettim eksiktik sakayla kovdum sonra...
Seni cagirmistim dimi steam hesap ismin biraz degisik hahaa he hs ları siz atin siz eylenin dimiskora değil eğlenmemize bakalım atabiliriz bence bi maç
yok ya bizde eğlencesine oynucağımız için sıkıntıı olmaz benceSeni cagirmistim dimi steam hesap ismin biraz degisik hahaa he hs ları siz atin siz eylenin dimi
yeni turnuva ne zaman olur ?Kazananlarla bi mac atacaktik ama bence hic gerek yok adamlar globalBi takim liderini lobiye davet ettim eksiktik sakayla kovdum sonra...