SDN Beşiktaş Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Günaydın Kartallar

Güne büyük ihtimalle yalan ama inşallah olur dedirten haberler başlıyalım :)

Son gözde Eljero Elia

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gözünü Werder Bremen'in sol açığı Eljero Elia'ya dikti. Alman Kreis Zeitung gazetesindeki haberde, Beşiktaş'ın genç oyuncu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi. Alman ekibinde 21 maçta görev yapan 26 yaşındaki Elia; daha önce Den Haag, Twente, Hamburg ve Juventus'ta forma giydi.

Fotomaç :)

Günaydın kardeşim. Herkese günaydın :)

günaydın :D

Ben bir başkanı arayim sorayim uranos ? :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Erkan Kaş ile sözleşme yenilendi

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.,  Erkan Kaş ile sözleşme yenilendiğini KAP'a bildirdi.

Şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle

''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Erkan Kaş ile 01.06.2013 ve 31.05.2016 tarihlerini kapsayacak şekilde sözleşme yenilenmiştir. Buna göre futbolcuya;

- 2013-2014 sezonu için 475.000 TL garanti ücret, Profesyonel Futbol A Takımımız ile 20(yirmi) resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması durumunda 75.000 TL performans primi,

- 2014-2015 sezonu için 450.000 TL garanti ücret, Profesyonel Futbol A Takımımız ile 20(yirmi) resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması durumunda 50.000 TL performans primi,

- 2015-2016 sezonu için 500.000 TL garanti ücret, Profesyonel Futbol A Takımımız ile 20(yirmi) resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması durumunda 50.000 TL performans primi ödenecektir.

-Ayrıca futbolcuya 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Profesyonel Futbol A takım kadrtosunda yer aldığı her resmi maç için 10.000 TL, 2015-2016 sezonunda Profesyonel Futbol A takım kadrosunda yer aldığı her resmi maç için 15.000 TL maç başı ücret ödenecektir.''

- - - Mesaj Güncellendi - - -

günaydın :D

Ben bir başkanı arayim sorayim uranos ? :D

Evet ya ara ögre bakalım son durum neymiş çok iyi o adam at gibi koşuyor :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
günaydın büyük beşiktaş taraftarı ve sdn ailesi sizleri seviyorum :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ahmet Bulut'tan komisyon ve Quaresma açıklaması

Bulut, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş Kulübü'nden 18 Milyon TL alacağı olduğu şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu dile getiren Ahmet Bulut; ''Sergen Yalçın 18 Milyon TL alacağımız olduğunu konuşuyor, bu haberler tamamen asılsızdır. Ben son 5-6 sene içinde Beşiktaş'a bir çok oyuncu verdim. Şu ana kadar param da ödenmedi. Benim toplamda alacağım 1 Milyon TL civarında. Hatta Serdal Adalı yönetimdeyken alacağım olan komisyonun yarısını kesti. Gordon Schildenfeld transferinden bile alacağım var. Sergen, herhalde son 5 sene içinde basketbol, voleybol, futbol menajerlerinin alacaklarını söyledi. Beni bu şekilde Beşiktaş camiasının önüne atmalarına bir anlam veremiyorum.'' dedi.

Quaresma'nın Galatasaray'a gitmesi konusundaki sorumuza ise, ''Galatasaray Quaresma ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Bence bu transfer %70 bitti. Ufak tefek prosedürler kaldı.''açıklamasında bulundu.

Taraftar Yorumu:Giderse gitsin ama alacağı tepkiyi de hesaplasın bu BÜYÜK TARAFTARDAN.

Taraftar Yorumu2:Quaresma Gs ye gitsin ama Fikret Orman sandıktan çıkamaz!

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Maç öncesi müthiş motivasyon! Şampiyon Beşiktaş U17

Beşiktaş U-17 Takımı, U-17 Akademi Ligi final maçında Bursaspor'u 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Siyah beyazlı oyuncular, karşılaşma öncesinde soyunma odasında yaptıkları tezahüratlar ile kendilerini motive ettiler.

Tıkla İzle :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
292340_633730999988655_1281178522_n.jpg

Yeni stadın maketi olduğu söyleniyor
https://www.facebook.com/photo.php?...32953243399766&type=1&relevant_count=1&ref=nf

"Stad 2 Haziranda yıkıma başlanacak ve 16 ayda bitecek.."

BJK YÖNETİM KURULU

404403_633776266650795_735575802_n.jpg

BEŞİKTAŞIMIZIN Yeni stadı bitince böyle olacak...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Sayın Süleyman Seba'ya acil şifalar diliyoruz.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
404403_633776266650795_735575802_n.jpg

Ben begendim ya şu üstünde Kartal olan çizimler vardı onu yapsalardı keşke.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Buradada kimse yokmuş :( [MENTION=262256]Uranos[/MENTION] abi nerelerdesin :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bende az sizi çekiştiriyim :D ahahah selam olsun çarşı ya

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] abi geldik misafirlige ama kimse yokki burda burası nasıl çarsı :P nerde üyeler :D [MENTION=262256]Uranos[/MENTION] vardı oda gitti :( :P

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi o ortam için bir söz buraya muabbet etmeye hal hatır sormaya geldik. farkı anladın sanırım.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Misafir umdugunu degil buldugunu şey yaparmış:P

Müsait degilim şuan siz çekiştirmeye başlayın ben gelirim birazdan :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yeni stadımızın görselleri,baktım var mı diye ama göremedim.Paylaşılmışsa kusura bakmayınız lütfen. :D
Allah'ın izniyle stad bir an önce bitsin de bir maç izleyelim be :D
nm1jx.jpg
nm1k6.jpg
nm1kb.jpg
nm1kd.jpg
nm1kg.jpg
nm1kj.jpg
nm1kl.jpg
nm1kn.jpg
nm1ks.jpg
nm1ku.jpg
nm1kx.jpg
nm1l0.jpg

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Serdar Adalı NTV Sporda basın toplantısı canlı yayında...

[h=1]"Beşiktaş'ın güçlü bir başkana ihtiyacı var"[/h]Beşiktaş’ta başkanlığa adaylığını koyan Serdal Adalı projelerini anlattı.

24-12-serdal-adal%C4%B1.jpg

Beşiktaş’ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, Çırağan Sarayı’nda basın toplantısı düzenledi.

Projelerini anlatan Adalı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

- Beşiktaş'ın son yıllarda güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.

- Beşiktaş zor bir süreçten geçiyor. Özellikle maddi açıdan sıkıntılı zamanlar geçiriyor.

- Beşiktaş Dünya futbolunun en değerli 50 kulübünden biridir.

- Beşiktaş sadece Türkiye'de değil, dünyada da zirveye oynamalıdır.

- Beşiktaş gücünü Süleyman Seba'dan Baba Hakkı'dan almaktadır.

- Yönetim Kurulumuz her alana müdahil olmayacak, vizyon belirleyecektir.

- Beşiktaşlılar'ın içi rahat olsun. Mazbatamızı aldığımızda, yeni stadımıza kasamızdan 1 kuruş bile çıkmadan kavuşacağız.

- Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.

- Beşiktaş'ın neye ihtiyacı varsa, tamamen UEFA kriterlerine uygun olarak sağlayacağımı taahhüt ediyorum.

- Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası yönetim kurulumuzun göreve gelmesi ile sonlanacaktır.

- Altyapı tesislerine ilişkin bir proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.

- Talip olduğumuz bu görevin büyük sorumluluğunun farkındayız.

- Son 1.5 senedir taraftarlarımızın gösterdiği fedakârlığı artık yönetim göstermelidir. Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.

- Görevi 17 Haziran'da devralmak için aday olduğumu bir kez daha açıklıyorum.

- Metris'e giderken de vicdanım çok rahattı, şimdi de çok rahat. Ben neyi yapıp neyi yapmadığımı biliyorum.

- Yargı süreciyle ilgili soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum.

- Yargı ne karar verirse boynumuz kıldan incedir ama şüphem olsa burada oturmazdım.

- Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu bile kimseye kullandırmam.

- Her takıma olduğu gibi Beşiktaş'a da haksızlık yapılmıştır. Geçmişte olduğu gibi yine yapılacaktır.

- Beşiktaş'a 3. katta başkanların arasında resmim olsun diye aday olmam. Bir faydam olacaksa aday olurum.

- Beşiktaş'a hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık.

- Beşiktaş'ın kısa vadeli borçları düşmüş, ancak uzun vadeli borçları artmıştır.

- Fikret Orman yönetimi, Beşiktaş'a katkı sağlayacak tesis mi yaptı, yeni kaynak mı yarattı, ne yaptı?

- Biz, Fikret Orman kadar iyi hatip değiliz. İnsanların gözlerine bakıp yalan söyleyemiyoruz.

- Artık bu 'Feda' muhabbeti can sıkmaya başladı. Aday olmamdaki en büyük etken budur.

Trt Spor

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]"Aklanacağımdan şüphem olsa aday olmazdım"[/h]
[h=2]3 Temmuz sürecinin ilk günlerinde Beşiktaş'taki yöneticilik görevinden istifa etmek isteyerek bir tavır ortaya koyan Serdal Adalı'nın, bu kez mahkumiyet kararı ve Yargıtay sürecine rağmen aday olması tartışmaya yol açmıştı...[/h]
serdaradali600_G69RS.jpg

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olan Serdal Adalı, en çok tartışılan konuda da konuştu.

Şike davasında mahkum olan ve Yargıtay'dan çıkacak kararı bekleyen Adalı, durum netleşmeden aday oluşunu "Süreçteki herkes görevinin başında. Hem aklanacağımdan şüphem olsa aday olmazdım" dedi.

Adalı'nın "Ben bu soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum. Beşiktaş'a gönül verenler bunu aklına bile getirmemeli" sözleri de dikkat çekiciydi.

Serdal Adalı'ya düzenlediği basın toplantısında sorulan ilk soru şike davasındaki durumuna rağmen neden aday olduğu üzerineydi.

Sözlerine "Adını bile anmak istemediğim o süreçte hep ifade ettim. Avusturya'dan kamptan gelirken de, Metris'e giderken de çıkarken de vicdanım rahattı. Ben ne yaptığımı ne yapmadığımı çok iyi biliyorum" diye başlayan Adalı ardından şöyle konuştu:

"Duruşumuzla doğru orantılı olmamasına rağmen şu anda bu süreçte kim varsa görevinin başında. Ben bu soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum. Beşiktaş'a gönül verenler bunu aklına bile getirmemeli. Evet konu yargıda, ilk günden beri söylüyorum yargı ne karar verirse boynum kıldan incedir. Adelete de güveniyorum, aklanacağımdan da hiç şüphem yok. Şüphem olsa zaten aday olmazdım."

Ntv Spor