tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
Serdar Adalı NTV Sporda basın toplantısı canlı yayında...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
"Beşiktaş'ın güçlü bir başkana ihtiyacı var"
Beşiktaşta başkanlığa adaylığını koyan Serdal Adalı projelerini anlattı.
![]()
Beşiktaşta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, Çırağan Sarayında basın toplantısı düzenledi.
Projelerini anlatan Adalı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde;
- Beşiktaş'ın son yıllarda güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.
- Beşiktaş zor bir süreçten geçiyor. Özellikle maddi açıdan sıkıntılı zamanlar geçiriyor.
- Beşiktaş Dünya futbolunun en değerli 50 kulübünden biridir.
- Beşiktaş sadece Türkiye'de değil, dünyada da zirveye oynamalıdır.
- Beşiktaş gücünü Süleyman Seba'dan Baba Hakkı'dan almaktadır.
- Yönetim Kurulumuz her alana müdahil olmayacak, vizyon belirleyecektir.
- Beşiktaşlılar'ın içi rahat olsun. Mazbatamızı aldığımızda, yeni stadımıza kasamızdan 1 kuruş bile çıkmadan kavuşacağız.
- Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.
- Beşiktaş'ın neye ihtiyacı varsa, tamamen UEFA kriterlerine uygun olarak sağlayacağımı taahhüt ediyorum.
- Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası yönetim kurulumuzun göreve gelmesi ile sonlanacaktır.
- Altyapı tesislerine ilişkin bir proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.
- Talip olduğumuz bu görevin büyük sorumluluğunun farkındayız.
- Son 1.5 senedir taraftarlarımızın gösterdiği fedakârlığı artık yönetim göstermelidir. Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.
- Görevi 17 Haziran'da devralmak için aday olduğumu bir kez daha açıklıyorum.
- Metris'e giderken de vicdanım çok rahattı, şimdi de çok rahat. Ben neyi yapıp neyi yapmadığımı biliyorum.
- Yargı süreciyle ilgili soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum.
- Yargı ne karar verirse boynumuz kıldan incedir ama şüphem olsa burada oturmazdım.
- Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu bile kimseye kullandırmam.
- Her takıma olduğu gibi Beşiktaş'a da haksızlık yapılmıştır. Geçmişte olduğu gibi yine yapılacaktır.
- Beşiktaş'a 3. katta başkanların arasında resmim olsun diye aday olmam. Bir faydam olacaksa aday olurum.
- Beşiktaş'a hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık.
- Beşiktaş'ın kısa vadeli borçları düşmüş, ancak uzun vadeli borçları artmıştır.
- Fikret Orman yönetimi, Beşiktaş'a katkı sağlayacak tesis mi yaptı, yeni kaynak mı yarattı, ne yaptı?
- Biz, Fikret Orman kadar iyi hatip değiliz. İnsanların gözlerine bakıp yalan söyleyemiyoruz.
- Artık bu 'Feda' muhabbeti can sıkmaya başladı. Aday olmamdaki en büyük etken budur.
Trt Spor
O güçlü! başkanlardan canımız çok yandı.- Beşiktaş'ın son yıllarda güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.
Saçma sapan adamlara, hocalara verilen milyon eurolardan mı acaba. S.Adalı'nın bunda hiç mi suçu yok?Beşiktaş zor bir süreçten geçiyor. Özellikle maddi açıdan sıkıntılı zamanlar geçiriyor.
Gazete manşetlerinden copy/pasteBeşiktaş Dünya futbolunun en değerli 50 kulübünden biridir.
Herkese mavi boncuk.Beşiktaş gücünü Süleyman Seba'dan Baba Hakkı'dan almaktadır.
En az 1 yıl daha bu stad da oynayalım diyen kim? Stad ile bugune kadar ne gibi bir çalışmanız, hazırlığınız oldu? Hani proje?Beşiktaşlılar'ın içi rahat olsun. Mazbatamızı aldığımızda, yeni stadımıza kasamızdan 1 kuruş bile çıkmadan kavuşacağız.
Herkes der finans çalışmasını yaptık, nasıl bir ek kaynak yaratacakmış açıklasaymış keşke, yoksa bahsettiği kaynak kendi banka hesaplarıyla kalsın, yeter borçlandığımız başkanlara.Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.
BJK UEFA kriterlerine senin yönetimin ve transferlerin sayesinde uyum sağlayamayıp katılamadı!Beşiktaş'ın neye ihtiyacı varsa, tamamen UEFA kriterlerine uygun olarak sağlayacağımı taahhüt ediyorum.
Hadi canım sende, hem yıldız transferler yapacaksın, hem hiçbir ek kaynak projesi açıklamayacaksın, stada gereken önceliği vermeyeceksin, hemde borcu sonlandıracaksın, güldürme S.Adalı.Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası yönetim kurulumuzun göreve gelmesi ile sonlanacaktır.
Yöneticiliğin döneminde altyapıya verilen önemi biliyoruz.Altyapı tesislerine ilişkin bir proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.
Taraftar gerekirse bir daha feda der ama sizin yaratacağınız milyondolarlık borçlar için hersene feda demek durumunda kalmasın dikkat!Son 1.5 senedir taraftarlarımızın gösterdiği fedakârlığı artık yönetim göstermelidir. Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.
Senin ne yapıp yapmadığından ziyade ne karar verecekleri önemi, ya ceza alırsan?!Metris'e giderken de vicdanım çok rahattı, şimdi de çok rahat. Ben neyi yapıp neyi yapmadığımı biliyorum.
Yargı sürecindeki kişi sensin, sorular da zararları da olacaktır mutlaka.Yargı süreciyle ilgili soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum.
Bunu diyen çok başkan gördük biz, populizme hiç gerek yok.Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu bile kimseye kullandırmam.
Kısa vadeli borçlar daha mı iyi? Ödeyecek kaynak yoksa borçların uzun vadeye yayılmasından daha normal ne olabilir?Beşiktaş'ın kısa vadeli borçları düşmüş, ancak uzun vadeli borçları artmıştır.
Bırakılan enkazın altından daha yeni kurtarabildi BJK yi. Çok da güzel projeleri var.Fikret Orman yönetimi, Beşiktaş'a katkı sağlayacak tesis mi yaptı, yeni kaynak mı yarattı, ne yaptı?
Yukarıda alıntıladığım cümlelerden %kaçı doğru ki böyle birşey söyleme cesareti buluyorsun. Tüm BJK düşmanları ve köstekleri özellikle senin etrafında birleşiyorken!Biz, Fikret Orman kadar iyi hatip değiliz. İnsanların gözlerine bakıp yalan söyleyemiyoruz.
Kimse keyfinden feda demiyor, BJK'nin içinde bulunduğu krizden, borç batağından birhaber konuşuyorsun S.Adalı.Artık bu 'Feda' muhabbeti can sıkmaya başladı. Aday olmamdaki en büyük etken budur.