SDN Beşiktaş Kulübü

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Serdar Adalı NTV Sporda basın toplantısı canlı yayında...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

"Beşiktaş'ın güçlü bir başkana ihtiyacı var"

Beşiktaş’ta başkanlığa adaylığını koyan Serdal Adalı projelerini anlattı.

24-12-serdal-adal%C4%B1.jpg

Beşiktaş’ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, Çırağan Sarayı’nda basın toplantısı düzenledi.

Projelerini anlatan Adalı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

- Beşiktaş'ın son yıllarda güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.

- Beşiktaş zor bir süreçten geçiyor. Özellikle maddi açıdan sıkıntılı zamanlar geçiriyor.

- Beşiktaş Dünya futbolunun en değerli 50 kulübünden biridir.

- Beşiktaş sadece Türkiye'de değil, dünyada da zirveye oynamalıdır.

- Beşiktaş gücünü Süleyman Seba'dan Baba Hakkı'dan almaktadır.

- Yönetim Kurulumuz her alana müdahil olmayacak, vizyon belirleyecektir.

- Beşiktaşlılar'ın içi rahat olsun. Mazbatamızı aldığımızda, yeni stadımıza kasamızdan 1 kuruş bile çıkmadan kavuşacağız.

- Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.

- Beşiktaş'ın neye ihtiyacı varsa, tamamen UEFA kriterlerine uygun olarak sağlayacağımı taahhüt ediyorum.

- Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası yönetim kurulumuzun göreve gelmesi ile sonlanacaktır.

- Altyapı tesislerine ilişkin bir proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.

- Talip olduğumuz bu görevin büyük sorumluluğunun farkındayız.

- Son 1.5 senedir taraftarlarımızın gösterdiği fedakârlığı artık yönetim göstermelidir. Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.

- Görevi 17 Haziran'da devralmak için aday olduğumu bir kez daha açıklıyorum.

- Metris'e giderken de vicdanım çok rahattı, şimdi de çok rahat. Ben neyi yapıp neyi yapmadığımı biliyorum.

- Yargı süreciyle ilgili soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum.

- Yargı ne karar verirse boynumuz kıldan incedir ama şüphem olsa burada oturmazdım.

- Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu bile kimseye kullandırmam.

- Her takıma olduğu gibi Beşiktaş'a da haksızlık yapılmıştır. Geçmişte olduğu gibi yine yapılacaktır.

- Beşiktaş'a 3. katta başkanların arasında resmim olsun diye aday olmam. Bir faydam olacaksa aday olurum.

- Beşiktaş'a hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık.

- Beşiktaş'ın kısa vadeli borçları düşmüş, ancak uzun vadeli borçları artmıştır.

- Fikret Orman yönetimi, Beşiktaş'a katkı sağlayacak tesis mi yaptı, yeni kaynak mı yarattı, ne yaptı?

- Biz, Fikret Orman kadar iyi hatip değiliz. İnsanların gözlerine bakıp yalan söyleyemiyoruz.

- Artık bu 'Feda' muhabbeti can sıkmaya başladı. Aday olmamdaki en büyük etken budur.

Trt Spor

- Beşiktaş'ın son yıllarda güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.
O güçlü! başkanlardan canımız çok yandı.

Beşiktaş zor bir süreçten geçiyor. Özellikle maddi açıdan sıkıntılı zamanlar geçiriyor.
Saçma sapan adamlara, hocalara verilen milyon eurolardan mı acaba. S.Adalı'nın bunda hiç mi suçu yok?

Beşiktaş Dünya futbolunun en değerli 50 kulübünden biridir.
Gazete manşetlerinden copy/paste

Beşiktaş gücünü Süleyman Seba'dan Baba Hakkı'dan almaktadır.
Herkese mavi boncuk.

Beşiktaşlılar'ın içi rahat olsun. Mazbatamızı aldığımızda, yeni stadımıza kasamızdan 1 kuruş bile çıkmadan kavuşacağız.
En az 1 yıl daha bu stad da oynayalım diyen kim? Stad ile bugune kadar ne gibi bir çalışmanız, hazırlığınız oldu? Hani proje?

Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.
Herkes der finans çalışmasını yaptık, nasıl bir ek kaynak yaratacakmış açıklasaymış keşke, yoksa bahsettiği kaynak kendi banka hesaplarıyla kalsın, yeter borçlandığımız başkanlara.

Beşiktaş'ın neye ihtiyacı varsa, tamamen UEFA kriterlerine uygun olarak sağlayacağımı taahhüt ediyorum.
BJK UEFA kriterlerine senin yönetimin ve transferlerin sayesinde uyum sağlayamayıp katılamadı!

Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası yönetim kurulumuzun göreve gelmesi ile sonlanacaktır.
Hadi canım sende, hem yıldız transferler yapacaksın, hem hiçbir ek kaynak projesi açıklamayacaksın, stada gereken önceliği vermeyeceksin, hemde borcu sonlandıracaksın, güldürme S.Adalı.

Altyapı tesislerine ilişkin bir proje üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.
Yöneticiliğin döneminde altyapıya verilen önemi biliyoruz.

Son 1.5 senedir taraftarlarımızın gösterdiği fedakârlığı artık yönetim göstermelidir. Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.
Taraftar gerekirse bir daha feda der ama sizin yaratacağınız milyondolarlık borçlar için hersene feda demek durumunda kalmasın dikkat!

Metris'e giderken de vicdanım çok rahattı, şimdi de çok rahat. Ben neyi yapıp neyi yapmadığımı biliyorum.
Senin ne yapıp yapmadığından ziyade ne karar verecekleri önemi, ya ceza alırsan?!

Yargı süreciyle ilgili soruların Beşiktaş'a zarar verdiğine inanıyorum.
Yargı sürecindeki kişi sensin, sorular da zararları da olacaktır mutlaka.

Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu bile kimseye kullandırmam.
Bunu diyen çok başkan gördük biz, populizme hiç gerek yok.

Beşiktaş'ın kısa vadeli borçları düşmüş, ancak uzun vadeli borçları artmıştır.
Kısa vadeli borçlar daha mı iyi? Ödeyecek kaynak yoksa borçların uzun vadeye yayılmasından daha normal ne olabilir?

Fikret Orman yönetimi, Beşiktaş'a katkı sağlayacak tesis mi yaptı, yeni kaynak mı yarattı, ne yaptı?
Bırakılan enkazın altından daha yeni kurtarabildi BJK yi. Çok da güzel projeleri var.

Biz, Fikret Orman kadar iyi hatip değiliz. İnsanların gözlerine bakıp yalan söyleyemiyoruz.
Yukarıda alıntıladığım cümlelerden %kaçı doğru ki böyle birşey söyleme cesareti buluyorsun. Tüm BJK düşmanları ve köstekleri özellikle senin etrafında birleşiyorken!

Artık bu 'Feda' muhabbeti can sıkmaya başladı. Aday olmamdaki en büyük etken budur.
Kimse keyfinden feda demiyor, BJK'nin içinde bulunduğu krizden, borç batağından birhaber konuşuyorsun S.Adalı.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]İnönü Stadı'nın yıkımı tehlikede![/h]Beşiktaş İnönü Stadı'nın yıkımı tehlikeye girdi.

in%C3%B6n%C3%BC1.jpg

Siyah-beyazlı yöneticiler bugün Spor Genel Müdürlüğü ile yıkım iznini görüşecek. Ancak bu konuda değil resmi, sözlü girişim bile yapılmadan tarih verilmesi nedeniyle Ankara rahatsız.

Beşiktaş yönetimi İnönü Stadı’nın yıkımına 2 Haziran’da başlanacağını duyurdu. Hatta önceki gün düzenlenen basın toplantısıyla stadın yıkım ve hafriyat işlerini yapacak olan firmalarla sözleşmeler de imzalandı. Kamuoyuna tüm prosedürler yerine getirilmiş gibi lanse edildi fakat ortada çok büyük tehlike var. Tüm bunlar yıkım izni alınmamasına karşın yapıldı!

Siyah-Beyazlı yönetim yaklaşık 9 ayda İnönü Stadı’nın mevcut yerinde yeniden yapımı için sayısız izin aldı. Fakat belki de en önemli izin olan yıkım izni henüz yok... Beşiktaşlı yöneticiler bugün Ankara’ya gidecekler ve stadın esas sahibi olan Spor Genel Müdürlüğü ile yıkım iznini görüşecekler. Yetkililere proje anlatılacak ve bugüne kadar alınmış olan izinler gösterilecek. Ancak yıkım izninin Beşiktaş’a verilmeme tehlikesi var. Çünkü Ankara bu konuda değil resmi, sözlü bir girişim dahi olmadan siyah-beyazlı yöneticilerin “2 Haziran’da stada ilk kazmayı vuracağız” demesinden büyük rahatsızlık duyuyor.

‘HATA VARSA ORMAN’IN’

Spor Genel Müdürlüğü’nde başta başkan Fikret Orman olmak üzere Beşiktaşlı yöneticilerin kamuoyu baskısı yaratmak adına yıkım tarihi verdikleri konuşulurken, “Fikret Orman, İnönü Stadı ile ilgili olarak bazı açıklamaları bizimle hiç temas kurmadan yaptı. Eğer ortada bir hata varsa bu bize değil, Fikret Orman’a aittir. Biz stadın yapımına engel olan kurum olarak gözükmek istemeyiz” yorumları yapılıyor.

"Yeni sezonda Olimpiyat'ta oynayacaklar"

DHA Spor Müdürü Faik Gürses, Beşiktaş’ın yeni sezonda evindeki tüm maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağını iddia etti. CNN Türk’te yayınlanan Spor Toplantısı programında konuşan Gürses, “Kimse ağzında gevelemesin. İlk tercih, son tercih denmesin. Taraftar yeni seçilecek yönetime biraz tepki gösterecek ama Beşiktaş yeni sezonda evindeki maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak” dedi.

Kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Serdal Adalı gelsin. Gelmesi şart.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Fikret Orman düzgün bir insan olabilir. Hatta Beşiktaş düzlükte olsa, gelirleri giderleri dengeli bir takım olsa iyi bir Başkan da olabilir. Ancak kriz döneminde yeterli güçte bir başkan değil.

Bazı Arkadaşlar Y.D. döneminin tüm yükünü Serdal Adalı'ya yüklemeye kalkıyorlar!
Kendisinin de dediği gibi utanmasalar Tabata'yı da Serdal Adalı aldı diyecekler!
Zannediyorlar ki Serdal Adalı ezelden beri Y.D. ile birlikte hareket etmişti! Tüm mali tablolar onun elinden geçmişti!

Kazanan Beşiktaş olsun...

Fikret Orman koltuğun kıymetini bilsin, orayı kolay kolay ona bırakmayacaklarını bilsin, o koltukta kalmak için GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA OLDUĞUNU FARK ETSİN!

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
S.Adalıyı görünce aklıma Ringo Şaban geliyor.

http://izletube.blogspot.com/2011/01/ringo-saban-komik-belediye-baskanlg.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fikret Orman düzgün bir insan olabilir. Hatta Beşiktaş düzlükte olsa, gelirleri giderleri dengeli bir takım olsa iyi bir Başkan da olabilir. Ancak kriz döneminde yeterli güçte bir başkan değil.

Bazı Arkadaşlar Y.D. döneminin tüm yükünü Serdal Adalı'ya yüklemeye kalkıyorlar!
Kendisinin de dediği gibi utanmasalar Tabata'yı da Serdal Adalı aldı diyecekler!
Zannediyorlar ki Serdal Adalı ezelden beri Y.D. ile birlikte hareket etmişti! Tüm mali tablolar onun elinden geçmişti!

Kazanan Beşiktaş olsun...

Fikret Orman koltuğun kıymetini bilsin, orayı kolay kolay ona bırakmayacaklarını bilsin, o koltukta kalmak için GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA OLDUĞUNU FARK ETSİN!

Güçlü dediğin para babası başkanlar BJK'nin zor günlerinde neredeydiler. Y.Demirören 100milyon borç takıp borç batağına ve krize soktuktan sonra fırsatını bulur bulmaz gitti, iyikide gitti kurtulmuş olduk. BJK seçime gittiğinde kimse o dehşet enkazın altına girmeye cesaret edemezken F.Orman bu göreve talip oldu ve hatalarına rağmen çok önemli işler yaptı.

Senin aksine kriz dönemlerinde bol keseden para harcayıp borçlandıracak başkanlar değil, o borcu ödeyecek, kaynakları yaratacak(banka hesaplarından bahsetmiyorum), klübü kurumsallaştıracak, tekrardan aynı krizlere girmesin diye önlemler alacak başkanlar gerektiği düşüncesindeyim.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne demek stadın yıkımı tehlikede hani herşey hazırdı nasıl bu yaa ? dalga mı geçiyorlar arkadaş ?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] 'nın yorumuna sonuna kadar katılıyorum.

Serdal Adalı, Tamer Kıran, İbrahim Altınsay, Ahmet Nur Çebi gibi adamlar hep bir arada çalışabilse çok iyi olacak.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"O an anlatılmaz yaşanır"

o_an_anlatilmaz_yasanir_1369927250.jpg

Beşiktaş'ın 2. Kaptanı Necip Uysal, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan röportajda Necip Uysal, sorulan sorulara şu şekilde cevaplar verdi:

Bir operasyon geçirdin,son durum nedir? Kendini nasıl hissediyorsun?

"Sezon başından beri ağrılarım vardı. İğneler ve ağrı kesicilerle maçlara çıkyordum. Lig bitiminde de kasık fıtığı şikayetimden dolayı hemen ameliyat oldum. Ameliyat olalı henüz 1 hafta oldu. 3 hafta sonra biraz daha iyileşeceğim ve 6 haftaya kadar da sezon başı idmanlarına başlayabileceğiim."

Karın kaslarındaki ağrının sebebi de bu sakatlık mı?

"Evet, ameliyat olduğum bölgedeki kasları kullanamadığım için vücudumdaki diğer kaslar zorlanıyordu."<br

Spor Toto Süper Lig sona erdi ve ligi 3. olarak tamamladık. Hem senin açından hem de Beşiktaş açısından sence nasıl bir sezon geçti?

"Kendi açımdan sezona iyi başladım. Sezonun ilk yarısı benim için iyi geçse de ikinci yarıda sakatlığımdan dolayı çok fazla oynayamadım."

Ağrılarla oynamak senin oyun stilini etkiliyor mu?

"İğnelerle oynadığın için hareketlerim kısıtlanıyordu tabiki. Kendi açımdan sezon böyle geçse de takım açısından bu şartlar altında iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünsem de Beşiktaş için asıl başarı şampiyonluktur."<br

Gerek İnönü Stadı'nda gerekse deplasmanda akılda kalan pek çok&nbsp; maç oynandı. Bu maçlar içinde en çok sevindiğin maç hangisiydi?

"Olcay'ın son dakika gol attığı Fenerbahçe maçıydı."

O maçtaki son pozisyon anında neler hissettin?

"O an anlatılmaz yaşanır. Gol atıldıktan sonra kulübeyi çektiler,orada sevincimiz belli oluyordu. Gerçekten çok güzeldi."

Bu sezon istemediğimiz mağlubiyetler de aldık. En üzüldüğün maç hangisiydi?

"Bu sene bütün maçlarda elimizden geleni yaptık. Sadece Fenerbahçe ile yaptığımız ilk maçta kötü oynadığımızı düşünüyorum. En üzüldüğüm maça gelince Trabzonspor maçında tribünde olmama rağmen kahrolmuştum çünü kazanamamız gereken bir maçtı."

Bence o maçta çok şey de kazandık. Son saniyelerde tüm futbolcuların yere yatması ve taraftarların alkışlaması diğer maçlar için çok güzel bir özgüven yarattı. Sen ne düşünüyorsun?

"Gerçekten öyle. Tavırlarımız bizim takımımızda nasıl bir arkadaşlık ortamı olduğunu ortaya koyuyor zaten."

Şu anda tedavide olduğun için herhangi bir tatil programı yapamıyorsundur. Birkaç hafta sonrası için bir var mı; planın?

"Doktor 3 hafta sonra yüzmeye başlayabilirsin dedi. Ben de kampın başlamasına 2 hafta kala 1 haftalık bir tatil yapmayı düşünüyorum."

Önümüzdeki sezon da zorlu bir sezon olacak. Senin için nasıl bir sezon olacak ve beklentilerin nelerdir?

"Önümüzdeki sezon bu sezondan çok daha güzel olacak inşallah. Yeni gelen hocamızla beraber güzel bir kamp dönemi geçirmek ve Avrupa Kupaları'nda iyi mücadele etmek istiyoruz. İnşallah herkes için hayırlısı olur."

Bjk

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adalının gelmesini pek istemiyorum.
Gelen gideni aratmasın. Gerçi YD'den sonra kulüp daha ne kadar batabilir ki.
Beşiktaşımız için hayırlısı olsun

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Güçlü Başkan tabirinden illa PARALI BAŞKAN anlamı çıkmamalı...

Paralı Başkan denilince de aklımıza direk Demirören geldiği için hemen tüylerimiz diken diken oluyor!

Şundan 3 sene önceye gidelim...

Galatasaray neredeyse küme düştü düşecek seviyede geziniyordu!
Ekonomik olarak Beşiktaş'tan iyi durumda değildi!

Hem sportif olarak ligin dibine çakılmış, hem de ekonomik olarak çok sıkıntılar çekiyorlardı...

Şimdi o süreci Beşiktaş ile birlikte ele alalım.

Galatasaray: Paralı, Güçlü bir başkan seçti
Beşiktaş: Başkan seçti...

Galatasaray: Getirilebilecek en iyi teknik direktörü Fatih Terim'i getirdi hedefi Şampiyonluk Olarak Belirledi.
Beşiktaş: Hayatında hiç bir başarısı olmayan, sıradan bir Anadolu Takımı hocası Samet Aybaba'yı getirdi.

Galatasaray: Önce oyuncuları garanti altına almak için, ABD'den profesyonel kondisyoner getirdi, sakatlıkların önüne geçti.
Beşiktaş: Erzin Belediye Spordan, amatörden daha amatör bir kondisyoner getirdi, milyon euroluk oyuncular sakatlıktan çıkamaz oldu!

Galatasaray: Avrupa'ya gidemediği için lige iyi konsantre oldu, hedefi Şampiyonluk olarak belirledi, o hedefinde emin adımlarla ilerledi.
Beşiktaş: Avrupa'dan men edildi, Rakipleri Avrupa maçları oynarken, Beşiktaş sadece lige konsantre olması gerekirken bunu bile beceremedi!

Galatasaray: Hedefini sürekli, şampiyonluk olarak belirledi, bunun için yeri geldiğinde TFF ile kavga ettiler.
Beşiktaş: Hiç bir zaman şampiyonluk hedefinden bahsedilmediği gibi Samet Aybaba "herkesin küme düşer dediği takım" diyerek takımı küçümsedi!

Galatasaray: Attığı bu adımlar sonucunda başarıya ulaştı, gelirleri arttı, kimse ekonomiden bahsetmiyor, yıldız oyuncularla takımı kuvvetlendirdi, Avrupa'da başarı geldi.
Beşiktaş: Attığı adımlar sonucunda rakipleri Ligde kötü gitmesine rağmen, kimse bahsetmese de son maça kadar ligi 4. bitirme ihtimaliyle 3. oldu.

Galatasaray: Gerekli mevkilere ihtiyaçları doğrultusunda oyuncular aldı, bunun yanında taraftarı heyecanlandıracak takıma hava katacak oyuncular ile takımı güçlendirdi.
Beşiktaş: Elindeki maç kurtarabilecek, Egemen, Ernst, Quaresma gibi oyuncuları gönderdi, bir çok transfer yaptı, sadece Olcay ve Oğuzhan tuttu. Gençleşeceğiz denildi, Niang, Uğur Boral gibi oyuncular transfer edildi, faydalanılmadı.

Güçlü Başkan ile Başkan arasındaki farklar bunlar.

Paralı Başkan denilince de tek örnek Demirören ya da futbolun 11 kişiyle oynandığını dahi bilmeyen Araplar değil!

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
1 yılın önemi olmayabilir fakat.
Ünal Aysal 2 sene önce geçti GS'nin başına.
Ekonomik olarak bizimle aynı seviyede olmaları maalesef mümkün değil.
TT Arena kullanımdaydı. Ve GS'nin Arena'dan kazandığı miktar 30 milyon TL'nin üstündeydi.
Adnan Polat'ın sattığı kombinelerden gelen gelirlerle birlikte 50-60 milyon TL civarı bir kaynak vardı.
Localardan gelen kaynağın rakamını bilmiyorum.Ama o gelirle birlikte ne kadara çıkar acaba.

Fikret Orman'ın görevde olduğu sezon yani 2012-2013 sezonu 4-5 bin adet kombine sattık.
Gelirimiz GS'ye oranla yerlerde sürünüyordu.
Fatih Terim en başarılı Türk teknik direktörlerinden.Bilindiği üzere GS'li ne kadar maaş alıyor bilmiyorum.
Fakat neredeyse Fatih Terim kadar başarılı kaç tane Beşiktaş'lı teknik adam var ? Ve kaç tanesi feda diyordu ?
M.Denizli'den başka boşta olan Beşiktaş'lı ve başarılı teknik adam bilmiyorum.Ama maddi imkanlar doğrultusunda getirebileceklerimiz sınırlıydı.

Transfer konusu ise, transferde para konuşuyor.En yakın örneği Alper.
Gelirimizin neredeyse olmadığı bir dönemde iyi transfer yapmamızı beklemek hayal kurmak olurdu.
Mcgregor bonservis bedelsiz geldi,Niang devre arasında kiralık geldi,Devre arasında maddi imkanlar doğrultusunda alınabilecek en iyi transferlerden biriydi.
Uğur Boral, Köybaşı'nın yerine transfer edildi.Uğur sakatlanmadan önce lider ile puan farkı 2'ye kadar düşmüştü.
Yani bu şartlar altında sadece genç olmadığı için kötü transfer diyebiliriz.Yoksa Uğur Boral sağlam iken formanın hakkını vermiştir.

Her oyuncuya istediği rakamı vermemiz mümkün değil.Takımın geliri belli,borç batağında olan bir kulübün daha da borçlanmasını önlemek için ücreti çok olan futbolculardan indirim yapılması istendi.Yapmak istemeyenler gitti.

Geri kalan nedenlerde haklısınız.
Fakat sizin Güç diye bahsettiğiniz şey bu nedenler ışığında "para" dan ibaret maalesef.

Fikret Orman yıllardın izinleri alınmayan stadın izinlerini almış,projeler onaylanmış kazma vurulacak vakte getirmiştir.
İşte Güç budur.
Yıkım izni almamış olması,kamuoyu baskısı içinse iyi karar bence değilse kötü.

Maalesef daha önce de bahsettim Adalı geçen sene ortadan kaybolmakla hata etti.
Kulübü en zor zamanında iki gazete,tv haberine terk etmesi de başlı başına komedi.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Şu stad işi...
Uzun yıllardır Beşiktaş gündeminde.

Evet Fikret Orman yönetimi izinleri aldı. Kendisini ve yönetimin tebrik ediyorum.

Ama burada ufak bir detayı da gözden kaçırmayalım, ki bu ufak detay bence hiç de ufak değil!

Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Adaylığı...
Şu an artık söz konusu olmada da, Türkiye 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasına da adaydı.

İnönü stadı hem 2020 olimpiyatları hem muhtemel 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için Türkiye adına büyük önem arzediyordu. Böyle bir dönemde Yeni Stat izinleri alındı bu görmezden gelmeyelim...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Güçlü Başkan tabirinden illa PARALI BAŞKAN anlamı çıkmamalı...

Paralı Başkan denilince de aklımıza direk Demirören geldiği için hemen tüylerimiz diken diken oluyor!

Şundan 3 sene önceye gidelim...

Galatasaray neredeyse küme düştü düşecek seviyede geziniyordu!
Ekonomik olarak Beşiktaş'tan iyi durumda değildi!

Hem sportif olarak ligin dibine çakılmış, hem de ekonomik olarak çok sıkıntılar çekiyorlardı...

Şimdi o süreci Beşiktaş ile birlikte ele alalım.

Galatasaray: Paralı, Güçlü bir başkan seçti
Beşiktaş: Başkan seçti...

Galatasaray: Getirilebilecek en iyi teknik direktörü Fatih Terim'i getirdi hedefi Şampiyonluk Olarak Belirledi.
Beşiktaş: Hayatında hiç bir başarısı olmayan, sıradan bir Anadolu Takımı hocası Samet Aybaba'yı getirdi.

Galatasaray: Önce oyuncuları garanti altına almak için, ABD'den profesyonel kondisyoner getirdi, sakatlıkların önüne geçti.
Beşiktaş: Erzin Belediye Spordan, amatörden daha amatör bir kondisyoner getirdi, milyon euroluk oyuncular sakatlıktan çıkamaz oldu!

Galatasaray: Avrupa'ya gidemediği için lige iyi konsantre oldu, hedefi Şampiyonluk olarak belirledi, o hedefinde emin adımlarla ilerledi.
Beşiktaş: Avrupa'dan men edildi, Rakipleri Avrupa maçları oynarken, Beşiktaş sadece lige konsantre olması gerekirken bunu bile beceremedi!

Galatasaray: Hedefini sürekli, şampiyonluk olarak belirledi, bunun için yeri geldiğinde TFF ile kavga ettiler.
Beşiktaş: Hiç bir zaman şampiyonluk hedefinden bahsedilmediği gibi Samet Aybaba "herkesin küme düşer dediği takım" diyerek takımı küçümsedi!

Galatasaray: Attığı bu adımlar sonucunda başarıya ulaştı, gelirleri arttı, kimse ekonomiden bahsetmiyor, yıldız oyuncularla takımı kuvvetlendirdi, Avrupa'da başarı geldi.
Beşiktaş: Attığı adımlar sonucunda rakipleri Ligde kötü gitmesine rağmen, kimse bahsetmese de son maça kadar ligi 4. bitirme ihtimaliyle 3. oldu.

Galatasaray: Gerekli mevkilere ihtiyaçları doğrultusunda oyuncular aldı, bunun yanında taraftarı heyecanlandıracak takıma hava katacak oyuncular ile takımı güçlendirdi.
Beşiktaş: Elindeki maç kurtarabilecek, Egemen, Ernst, Quaresma gibi oyuncuları gönderdi, bir çok transfer yaptı, sadece Olcay ve Oğuzhan tuttu. Gençleşeceğiz denildi, Niang, Uğur Boral gibi oyuncular transfer edildi, faydalanılmadı.

Güçlü Başkan ile Başkan arasındaki farklar bunlar.

Paralı Başkan denilince de tek örnek Demirören ya da futbolun 11 kişiyle oynandığını dahi bilmeyen Araplar değil!

Bundan 3 sene önceye gidelim,

Paralı ve güçlü! bir başkan

Değil Türkiyenin, Avrupanın en iyi teknik direktörlerinden Bernd Schurster getirildi, Avrupa ve Ligde hedef olarak şampiyonluk belirlendi.

Guti, Queresma, Simao, Fernandes, Almedia gibi süper transferler yapıldı.

3 kulvarda birden şampiyonluk hedeflendi, Avrupa Ligi, Süper lig, Z.T. Kupası.

Lig'de 5.olundu, Avrupa Liginden ve Z.T.Kupasından elenildi.

Kulup borç batağına saplandı, İcra geldi, İflası istendi, Avrupa vizesi alamadı.

....

Biz bir GS, FB değiliz, gelirlerimiz bir değil, Stadımız yıkım arifesinde seneye nerede oynayacağımız belli değil. Biz kendi özkaynaklarıyla başarılar yakalamış, süper starlarında değil, terinin son damlasına kadar savaşan futbolcuların alkışlandığı bir kulubüz. Onlar gibi olmayı denedik, olamadık, para ve yıldız transferler her zmn çözüm değil. GS bu günlere gelirken hangi zorluklardan ve başarısızlıklardan geçtiğini, Olimpiyat stadında nasıl çile çektiğini hatırlayın.

Bırakın bizde birkaç sene gençler ve düşük bütçelerle devam edelim, stadımızı yapalım, gelirlerimizi arttıralım. Fikret Orman da camiada bunu yapabilecek bir isim, S.Adalı bizi 3 sene öncesine geri getirecektir.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bundan 3 sene önceye gidelim,

Paralı ve güçlü! bir başkan

Değil Türkiyenin, Avrupanın en iyi teknik direktörlerinden Bernd Schurster getirildi, Avrupa ve Ligde hedef olarak şampiyonluk belirlendi.

Guti, Queresma, Simao, Fernandes, Almedia gibi süper transferler yapıldı.

3 kulvarda birden şampiyonluk hedeflendi, Avrupa Ligi, Süper lig, Z.T. Kupası.

Lig'de 5.olundu, Avrupa Liginden ve Z.T.Kupasından elenildi.

Kulup borç batağına saplandı, İcra geldi, İflası istendi, Avrupa vizesi alamadı.

....

Biz bir GS, FB değiliz, gelirlerimiz bir değil, Stadımız yıkım arifesinde seneye nerede oynayacağımız belli değil. Biz kendi özkaynaklarıyla başarılar yakalamış, süper starlarında değil, terinin son damlasına kadar savaşan futbolcuların alkışlandığı bir kulubüz. Onlar gibi olmayı denedik, olamadık, para ve yıldız transferler her zmn çözüm değil. GS bu günlere gelirken hangi zorluklardan ve başarısızlıklardan geçtiğini, Olimpiyat stadında nasıl çile çektiğini hatırlayın.

Bırakın bizde birkaç sene gençler ve düşük bütçelerle devam edelim, stadımızı yapalım, gelirlerimizi arttıralım. Fikret Orman da camiada bunu yapabilecek bir isim, S.Adalı bizi 3 sene öncesine geri getirecektir.

Kardeşim bak ikimizde aynı takıma gönül verdik, ikimiz de bu takımın iyiliğini istiyoruz.

Bana başkan çıksın desin ki 5 yıl şampiyonluk yok, Avrupa yok, kupa mupa yok, biz bu 5 yıl içinde yeniden bir yapılanma oluşturacağız, 5 yıl sonra emeklerimizin karşılığını alacağız.

Ve bu söylediklerini kanıtlamak için, sağlam bir teknik direktör alsın, (samet aybaba gibi çapsız birinden bahsetmiyorum!)

Takımda yaşlı oyuncu kim varsa 3'e 5'e bakılmasın gönderilsin, alt yapıda iş görecek kim varsa a kadroya alınsın, umut vaat eden gençler transfer edilsin.

Alt yapı tesisleri avrupa takımları standartlarına getirilsin, tamamen modernize edilsin.

Tamamen profesyonel bir sağlık ve kondüsyoner ekibi ile anlaşılsın.

5 yıl sonunda 10 gelirimiz varsa 9 giderimiz olacak, borcumuz olmayacak densin.

Yani umut ve güven telkin edilsin, her maçta 3-4 gol yesek yine gıkımı çıkarmam sabrederim!

Ama mevcut yönetim güven vermiyor.

Bir gün feda diyor ertesi gün ben feda demedim, fedayı taraftar çıkardı diyor!
Bir gün küçüleceğiz diyor, ertesi gün ben küçülme demedim diyor!

Stat yıkılınca TTArena'da oynamak istiyoruz diyor, GS Sert tepki verince biraz diklenecek gibi oluyor, ama çabucak geri çekilmek zorunda kalıyor. Camiayı GS karşısında küçük düşürüyor.

Her önüne gelen mikrofona konuşuyor, neredeyse ağlamadık gün bırakmadı.

Yönetimden her gün bir yönetici istifa ediyor, 2 yılını doldurmamış yönetimde bu kadar istifa olur mu?

Kısacası Fikret Orman sadece Saygın, Centilmen, Temiz Yüzlü, Hır-Gür çıkarmayan iyi bir adam izlenimi vermekten öteye gitmiyor.

Ben başarılı olduğu için Beşiktaş'ı seçmedim. Öyle olsaydı renkli takımlardan birini tutardım!
Beşiktaş'ı büyük yapan kupaları da değil!

Ama gel gör ki Beşiktaş sürekli kan kaybediyor, Türkiye'de 2 büyük yaratılmaya Beşiktaş dışlanmaya çalışılıyor, Fikret Orman bu dönemde sadece şikayet etmekle yakınmakla geçiniyor.

Takımların olmazsa olmazı taraftardır!

Sadece bugünü düşünmekle olmaz!

Gelecekteki taraftarı da düşünmek gerek...

Medya bu kadar GS ve FB propagandası yaparken, güçsüz bir başkan, küçük bir takım profili ile nasıl çocuklar Beşiktaş'ı seçsin...

Bugün sokaktaki çocuklara bak, hepsinin dilinde Drogba var...

Bunları da düşünmek gerek...

Fikret Orman döneminde Beşiktaş gerçekten 3 büyükler arasından dışlandı...

Bugünün çocukları neden Beşiktaş'ı seçsinler ki?

Onur, Şeref, Haysiyet falan filan onlar çocukların dünyasında pek anlamlı olmayan soyut kelimeler. Çocuklar o kelimelere göre takım seçmiyorlar artık...

taraftar olmazsa, gelir olmaz, sponsor olmaz, büyüklük olmaz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Basarili oldugu icin renkli takim secmedim demek biraz agir kaciyor acikcasi. Basari sirf kupalarla olculmez. BJK, belki renkli demeyecegim bence biraz ayip kaciyor ama diger iki takimdan daha az kapasitede bir takim degil. En az onlar kadar basari isteyen bir takim ve ayni potansiyelde.

Dislamaya calisan medyayi ben de kiniyorum. Boyle renkli, renksiz takim muhabbetleri cikip ister istemez insanlarin icine dusmanlik tohumlari ekiyorlar.

Onun disinda dediklerine birebir katiliyorum.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Serdal Adalı'ya hiç ama hiç güvenmiyorum. Kafa aynı kafa çünkü. Söylemlerinden ve dünkü basın toplantısından belli. "YIldız alacağım, taraftara bedava bilet de veririm". Bu kafa yüzünden Beşiktaş bu durumda zaten. Türkiye'yi geçtik. Avrupa'ya bakalım. Bayern Münih'e mesela. Borussia Dortmund'a. Hatta özellikle Dortmund'a. Birkaç sezon öncesine kadar Dortmund bitmişti. Mali krizlerin bence en büyük zararını bu kulüp gördü. Almanya Bundesliga gibi bir ligde parasız kalmak(!) Ama adamlar ne yaptı? Bu krizden kârlı çıktılar. İyi bir teknik direktör, müthiş bir yönetim ve teknik yapılanma ile yıldız almak yerine alt yapıya önem verdiler. Jurgen Klopp bana 2 sezon müsade edin dedi geldiğinde. Şimdi dünyanın en büyük kulübü olma yolundalar. Bu neyi gösterir? Yıldız oyuncu ile aşılmaz bu kriz. Altyapı ve koordineli çalışan tam profesyonel bir teknik ekiple aşılır. Yıllardır hayalini kurduğumuz profesyonelleşme ve kurumsallaşma Fikret Orman sayesinde oldu. Sportif direktörlüğü Türkiye'ye getirdi ve başına bence en güzel isimi Önder Özen'i koydu. Henüz Türkiye'de böyle bir girişim yoktu. Bu kötü bir şey mi? Yıllardır stat, stat diyoruz. Tek bir adım atılmadı. Fikret Başkan pazar günü kazmayı vuruyor inşallah. Hâlâ sağda solda çıkan "izin yok" laflarına taraftar itibar etmesin. Tüm izinler alındı. Kimse kafasını yormasın. Ayrıca Beşiktaş'ı uçuruma sürükleyen Demirören'in geçen gün 250 kişinin aidatını yatırdığı haberi gözünüzden kaçmamıştır. Yine gözünüzden kaçmaması gereken bir nokta ise Adalı'nın Amerika'da Demirören ile buluşup adaylık konusunda fikir alması. Yani Demirören "Sen aday ol ben seçilmeni sağlarım" dedi açıkça. O 250 kişi şimdi tümden Adalı'ya oy atacaklar. Demirören ve zihniyeti Beşiktaş'a tekrar geri dönecektir, hiç kuşkum yok.

Böylesi bir krizde Fikret Orman gibi düzgün ve akıllı bir başkanın gelmesi bizim için büyük şanstır diye düşünüyorum. Başkan uzun zamandır hayallerimizi süsleyen o güzel stadı, büyük takım olmak ve Avrupa'da kupa kaldırmak için gereken profesyonelleşmeyi ve kurumsallaşmayı sağladı. Mali yapıyı düzeltmek için sayısız girişimde bulundu. Başımızı ağrıtan yüzlerce davayı kapattı ve kapatmaya devam ediyor. Paralı başkan deyip duruyorsunuz. Efsane başkanımız Süleyman Seba memur emeklisi bir adamdı. Bize paralı değil akıllı ve vizyon sahibi başkan lazım. Fikret Orman bence Beşiktaş için oldukça iyi bir başkan. Hele şu mali yapımız bir düzelsin, sportif direktörlük tam anlamıyla otursun. Yeni stadımızda kartalı kimse tutamaz. Eminim buna. Ama Serdal Adalı'nın zihniyeti Beşiktaş'ı çok daha kötü durumlara sokar. Yıldız alırım diyor, alabilir de. Bunu da çok iyi biliyorum. Quaresma'nın sadece formasını alıp gelirsin diyenlere en güzel cevabı verdi. Haksızlık etmiyorum ama bunlar Beşiktaş'ı kurtaracak girişimler değil maalesef. Önümüzde en güzel örnek Dortmund var. Açıp bakabilirsiniz Dortmund'un düştüğü hallere ve şimdi ki haline. Bu modeli bizde uygulayabiliriz. Neden olmasın?

Ayrıca belirtmek istediğim Fikret Orman gibi bir adamın çok şanssız bir dönemde başkan olduğu. Demirören değil de Fikret Orman başkan olsaydı ve şu yatırımları para varken yapsaydı ne olurdu? Mantıklı düşünelim biraz. Sizde aşıksınız Beşiktaş'a, bende. Ben Fikret Orman'ın bir dönem daha başkanlık etmesini çok sağlıklı buluyorum ne diyeyim. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Dortmund'un mali kriz haberi için tıklayabilirsiniz.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]"Fikret Orman insanları kandırıyor"[/h]
[h=2]Beşiktaş başkanlığına aday olan Serdal Adalı düzenlediği basın toplantısıyla hedeflerini ve projelerini anlattı. Beşiktaş'ı dünya kulübü yapmak istediğini belirten Adalı, mevcut yönetime de eleştirilerde bulunurken, "Fikret Orman insanları kandırıyor" dedi.[/h]
adali600_KLCGX.jpg

Beşiktaş başkanlığına aday olan Serdal Adalı, birlikte hareket ettiği Murat Aksu'yla birlikte basın toplantısı düzenledi. Serdal Adalı başkanlığa aday olmasının gerekçesini "Feda" mesajı üzerinden verdi. Adalı, "Aday olmamıza sebep birinci hadise artık bu feda muhabbeti beni ve bu camiayı üzmeye başladı. Biz Beşiktaş'ız. Biz Beşiktaş'ın geleceğini fukaralık edebiyatlarıyla gerçekleştiremeyiz" dedi.
"Fikret Orman insanları kandırıyor"

Serdal Adalı hedeflerinin Beşiktaş'ı dünya futbolunda zirveye taşımak olduğunu söyledi. Bir yıl önceki seçime tam olarak hazır olmadığı için girmediğini belirten adalı, mevcut yönetime mali yapıyla ilgili eleştiriler yöneltti. Adalı, "Beşiktaş Kulübü, bırakın Türkiye'yi dünya futbol kulüpleri arasında zirveye oynamalıdır. Çünkü Beşiktaş'ın vizyonu da misyonu da bunu gerektirir" şeklinde konuştu.

Adalı, Demirören yönetiminden hesap sorup sormayacağıyla ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: "Hesap sormak hoş bir söylem değil. Yıldırım bey, doğru da yanlış da yapmış olabilir, bunları hepimiz tarışıyoruz. Önemli olan eğer ortada bir hesap varsa bunu Yıldırım beyle oturup konuşması gerekir" dedi.

Serdal adalı yeni stat projesiyle ilgili endişelerini dile getirirken, göreve gelmeleri halinde maçların bir kısmını Anadolu'da oynamak istediklerini ifade etti.

Adalı basketbol şubesi için bir firmayla sponsorluk anlaşması yaptıklarını ve iddialı bir takım kuracaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
"Beşiktaşlılar bunu yemez"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kongre öncesi Lig TV'nin sorularını yanıtladı.

İnönü Stadı’nın yıkılıp yıkılmayacağı sorusunu yanıtlayan Orman; “Stadın yıkımı için çalışıyoruz. Ben Beşiktaş için Beşiktaş’ın menfaatleri için çalışıyorum. Kamuoyuna tekrar açıklayacağım ama göreve geldiğimizden bu yana İnönü Stadı için hiçbir müracaat olmamıştı. Anıtlar Kurulu’ndan bütün izinleri aldık. Rihanna konserinden dolayı biraz ertelendi. Kongre üyelerimizin ve eski yöneticilerimizin hepsini davet ettik. Artık insanların lafla değil icraatla da bir işlerin başladığını bilmelerini, bütün ihaleleri şeffaflığıyla yapıldı. Yapım da rotasında gidiyor. Maalesef başkanlık seçimi yanlış şekilde gidiyor. İftira kampanyaları şeklinde gidiyor. Bunların hepsine yanıt vereceğim. Beşiktaş, Türkiye’nin en önemli kulüplerinden bir tanesi. Görevim Beşiktaş’ın iyi temsil edilmesidir. Önümüzde 15-16 gün bir süre var. O süre içerisinde yanıtları vereceğim. Seçim sürecinde Beşiktaş’a zarar vermeyi yakışıksız buluyorum” dedi.

STAT YAPIMI
Stadın yapımının ertelenmesi için çalışmalar olduğu söylemleri için de Orman, “Aynı yöntemi takip etmem. İftira atmam. Kulağımıza gelen iddialar. Bunlar alenen değil, kapalı kapılar arkasında yapılabilecek şeyler. Kimsenin de günahına girmem. Bir şey yapmaya çalışıyorum, bozmaya da çalışmasınlar. Kendime bir şey yapmıyorum. Beşiktaş’a yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Adalı’nın açıklamaları için ise Fikret Orman, “Bana ithaf ettiği şeyleri insanların gözünün içerisine bakarak yalan söyleyerek yapmaları daha acı şeylerdir. Beşiktaş’lığa yakışan şeylerin yapılması gerekir. Dikkat ediyorsanız çok sakin süreç takip ediyoruz. Beşiktaş’ın zarar görmesini istemiyoruz. Adalı’nın açıklamaları için de gerekli yanıtları yapacağım” diye konuştu.

Adalı’nın “Feda” fakir edebiyatıdır yorumu için de Orman, “Keşke, Adalı Beşiktaş’ı biraz takip etseydi, bunun ne manaya geldiğini daha iyi bilirdi. Adalı ve Aksu ikili aday gibiler. Benimle alakalı şeylerle ilgili belaltına inmektense kendi yapacaklarını söylesinler. Çok yakışıksız gidiyor. Ama Beşiktaşlılar, Beşiktaş kongre üyeleri ve Beşiktaş taraftarı bunları yemez. Beşiktaşlılar her şeyin doğrusunu biliyorlar görüyorlar. Oyuncuları göndermek için havaalanlarına gidiyorlar ama Beşiktaş’ın durumuyla ilgilenmiyorlar. Ben seçimi kaybetsem de Beşiktaş’ın içerisinde olacağım. Seçimde görünüp sonra ortadan kaybolmam. Ben işkembeden konuşmam, evraklarıyla konuşurum. Herkes yanıtını alır” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Teknik direktör konusunda ise Fikret Orman; “Popülist yaklaşımlarda bulunmam. İsim kesinleştiğinde açıklarım. Şu anda da seçim sürecindeyiz yıldız isimlerle taraftarı kandırmam. Kimse Beşiktaşlıları kandıramaz. Ben burda olduğum sürece de buna da izin vermem. Seçim var diye de Beşiktaş’ın paralarını da sokağa atmam. Beşiktaş’ın menfaatleri neyi gerekiyorsa onu yaparım. Beşiktaş için yüksek maliyetli olacak isimleri takip edip seçim sonrasına bırakırım. Beşiktaşlılar rahat olsunlar. Bu üsluplardan, yalanlardan, karamalardan rahatsızdırlar. Sakin olsunlar. Herkes gerekli cevabı benden Beşiktaş üslubuyla alır. Kimsenin şahsıyla ilgili açıklama da yapmam. Taraftarımız da rahat olsunlar, biz gayet rahatız” yorumunda bulundu.

Kaynak

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Beşiktaş başkanlığına aday olan Serdal Adalı düzenlediği basın toplantısıyla hedeflerini ve projelerini anlattı. Beşiktaş'ı dünya kulübü yapmak istediğini belirten Adalı, mevcut yönetime de eleştirilerde bulunurken, "Fikret Orman insanları kandırıyor" dedi.

adali600_KLCGX.jpg

Beşiktaş başkanlığına aday olan Serdal Adalı, birlikte hareket ettiği Murat Aksu'yla birlikte basın toplantısı düzenledi. Serdal Adalı başkanlığa aday olmasının gerekçesini "Feda" mesajı üzerinden verdi. Adalı, "Aday olmamıza sebep birinci hadise artık bu feda muhabbeti beni ve bu camiayı üzmeye başladı. Biz Beşiktaş'ız. Biz Beşiktaş'ın geleceğini fukaralık edebiyatlarıyla gerçekleştiremeyiz" dedi.

Serdal Adalı hedeflerinin Beşiktaş'ı dünya futbolunda zirveye taşımak olduğunu söyledi. Bir yıl önceki seçime tam olarak hazır olmadığı için girmediğini belirten adalı, mevcut yönetime mali yapıyla ilgili eleştiriler yöneltti. Adalı, "Beşiktaş Kulübü, bırakın Türkiye'yi dünya futbol kulüpleri arasında zirveye oynamalıdır. Çünkü Beşiktaş'ın vizyonu da misyonu da bunu gerektirir" şeklinde konuştu.

Adalı, Demirören yönetiminden hesap sorup sormayacağıyla ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: "Hesap sormak hoş bir söylem değil. Yıldırım bey, doğru da yanlış da yapmış olabilir, bunları hepimiz tarışıyoruz. Önemli olan eğer ortada bir hesap varsa bunu Yıldırım beyle oturup konuşması gerekir" dedi.

Serdal adalı yeni stat projesiyle ilgili endişelerini dile getirirken, göreve gelmeleri halinde maçların bir kısmını Anadolu'da oynamak istediklerini ifade etti.

Adalı basketbol şubesi için bir firmayla sponsorluk anlaşması yaptıklarını ve iddialı bir takım kuracaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak

Ben hiçbir proje göremedim, sadece polemik, populizm, karalama ve boş vaadler.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bence Serdal Adalı'yı aday yapan Yıldırım Demirören.
İkisinin arası son derece iyidir. Ve bence Demirören alttan alttan eşeleyip onu başkan yaptırtacak bu sayade dışarda bile olsa istediği şeyi yaptırabilecek.

Tabi bunda F.Orman'ın son derece efendi ancak pasif bir adam olması baş sebeplerden birisi.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Beşiktaş'a Kötü Haber

bjkin%C3%B6n%C3%BCstad%C4%B1.jpg

Bakanlık, Beşiktaş Kulübü Fikret Orman'ın 2 Haziran'da başlanacağını açıkladığı İnönü Stadı'nın yıkımına izin vermedi.

Gerekçe ise stadın hala ihaleye çıkarılmamış olması... İnönü Stadı'nın yıkımına başlanması için önce için ihaleye çıkılması, sonra da Bakanlık'tan onay alınması gerekiyor. Bu süreci gerçekleştirmeyen Beşiktaş'a Bakanlık yıkım izni vermedi.

Kaynak

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yıkılacak,başkan açıkladı.

Bu tür haberler yalan haberdir,Beşiktaş'lı arkadaşlar haberleri.

Haber1903,Ligtv ve Ntvspor'dan takip edin.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu karar Orman ın seçimlerde işini daha da zorlaştıracak.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Adalı ve Demirören'in arası şike davasından sonra ciddi derecede açıldı.

En son Başbakan'ın ABD gezisinde, Demirören Başbakan'ın kafilesinde yer alıyor.

ABD'de Bulunan Serdal Adalı ise Başbakanı karşılamaya gidiyor.

Demirören orada Serdal Adalı'yı görünce yanına gidiyor ve bir görüşme gerçekleşiyor.

Nezaketen ve tesadüfen gerçekleşen bu görüşme üzerinden Beşiktaş başkanlığı üzerine projeler kurgulanması gerçekten ayıp.

Öyle olsa bile içeriğin dışarıya yansımadığı özel bir görüşmeden tahminde bulunup, olsa olsa böyle olmuştur demenin amacı nedir?

-------------------------------
Bizim taraftarda anlamadığım bir şey var. Her şeye isyan edeceğiz derken bazen şirazenin topuzunu kaçırıyoruz...

Kurumlar savaşmak için değildir.

Beşiktaş taraftarı istiyor ki, yönetim, TFF ile kavga etsin, Hükümet ile kavga etsin, bakan ile kavga, etsin herkesle kavga etsin!

Bizim rakibimiz TFF mi? Hükümet mi?
Onları karşıya alarak mı düzlüğe çıkacağız?

Feda diyoruz tanesi 30 liradan tişört satıyoruz!
Sonra tribünde küfrediyoruz, TFF anında 100.000 tl cezayı kesiyor....
3 bin küsür tişört çöpe gitmiş oluyor!

Firmanın bir tanesi sponsor olacağız diyor geliyor. Şu kadar milyon dolar getirdim diyor!
Bizim taraftar o firma hükümete yakın diyor kıyameti koparıyor, adam sponsorluktan vazgeçiyor, milyonlarca dolardan oluyoruz!

10 milyon dolar için taraftarın 620000 feda tişörtü alması gerek!

Zarar kime oldu? Hükümete mi?
Hükümete yakın firmaya mı?
Beşiktaş'a mı?

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] ya katılıyorum.Taraftar olarak maddi açıdan destek veremiyoruz.

Ha denilecek ki şimdi bi forma 100 lira nasıl alayım,kartal yuvalarında sadece forma satılmıyor.