SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İnönü Stadı'nı yenileme çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü, Belediye'den yıkım kararını aldı.

İnönü Stadı'nın yıkılıp yıkılmayacağına dair söylentilerin artması üzerine Beşiktaş Belediyesi son noktayı koydu.

Elektrik, doğalgaz ve su bağlantılarının kesilmesiyle alakalı olarak verilmesi gereken yıkım ruhsatını, Beşiktaş Belediyesi siyah beyazlı kulübe teslim etti.

Bu belgelere göre İnönü Stadı'nın yıkımı, kulüp tarafından açıklanan tarih olan 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. (DHA)

http://www.haber1903.com/Besiktas-13268-besiktas_belediyeden_ruhsati_aldi.html

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] dan sonra [MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] da banlanmiş hayrola ya ?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
@Uranos dan sonra @Elbruz46 da banlanmiş hayrola ya ?

İkisi de Pazartesi günü aramızda inşallah Ömer.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Uranos niye ceza aldı üzüldüm

Ben olsam üzülmezdin di mi ? :)

"İyi bir Beşiktaş izletmek için..."

Fikret_Orman004.jpg

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol takımlarının Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu zorlu süreçlerin ardından üçüncü sırada ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynamaya hak kazanarak bitirdiğini söyledi.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin haziran ayı sayısında yer alan yazısında, teknik ekibe, futbolculara ve taraftarlara teşekkür ederek, "Emin olun, önümüzdeki sezon daha iyi bir Beşiktaş’ı sizlere izletebilmek için ekibimle gece gündüz çalışıyoruz. Bu vesileyle yollarımızı ayırmak durumunda kaldığımız, kalacağımız teknik heyetimize, futbolcularımıza şimdiden spor hayatlarında başarılar diliyor, camiam adına değerli katkıları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Önder Özen'in futbol direktörlüğüne getirilmesine de değinen Orman, "Futbolu yöneticiler tarafından yönetilen bir kurumdan daha çok, profesyonellerin etkin olduğu hale getirmek adına futbol direktörlüğüne getirdiğimiz Önder Özen’e 'hoş geldin' diyor, tüm camiamızın kendisine destek olmasını rica ediyorum" diye görüş belirtti.

Başkan Orman, geçen ay tüzük tadil kongresi yaptıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:"Büyük Beşiktaş camiası olarak, geçtiğimiz ay kulübümüz açısından önemli gelişmeler yaşandı. İlk olarak tüzük tadil kongresiyle, Beşiktaşımızın yeni anayasasına kavuştuk. Yeni tüzükte yönetim kurulunun yetkilerine kısıtlamalar getirildi ve hakimiyet genel kurul üyelerine verildi. Şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına tüzük çalışmalarına katkıda bulunan değerli büyüklerime teşekkür ediyor, yeni tüzüğümüzün hayırlı olmasını diliyorum. Haziran ayında olağan seçimli genel kurul toplantısı yapacağız. Değerli kongre üyelerimizi, genel kurula katılarak, kulübümüze sahip çıkmaya, gelecekteki güzel günlere katkı sunmaya çağırıyorum."

Taraftarlar için hizmete sundukları "Kart 1903" konusunda da bilgiler veren Orman, yıkılıp yeniden yapılması planlanan BJK İnönü Stadı'yla ilgili olarak da şunları ifade etti:

"Geçtiğimiz ayın şüphesiz en önemli olayı, mabedimize, BJK İnönü Stadı’na veda etmemiz oldu. Tarihi anları hep birlikte yaşadık. Bir taraftar olarak, nice galibiyetleri birlikte yaşadığımız, nice kupaları birlikte kaldırdığımız stadımızda benim de önemli anılarım var. Ancak bu ayrılık geçici ve vedamız kısa süreli. Siz büyük Beşiktaş taraftarının desteği ve inancı ile; kulübümüzün büyüklüğüne ve şanlı geçmişine yaraşır yeni stadımızda, Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun geleceğine damga vuracak, hepimizi sevindirecek çok daha büyük başarılara imza atacağımıza sonsuz bir inanç besliyorum."

Lig Tv

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
"Söyle Rahatla" konusunu sevgili Titan dayanamadı kilitledi..

Allahtan benim Beşiktaş Kulübüm var..

Gerisini diğerleri düşünsün hehehe :P

@conviction

GABALA TURNUVASI FİNAL MAÇI
Feyenord - Porto gençler maçıymış.. :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]

O mactan sonra Real Madrid-Osasuna maci varmis dogru mu?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] Buralarda Huzur var yine be.Bide çay olaydı iyiydi..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Öyle evet ama bir düzeltme yapayım..Barcelona maçını tv vermiyor.. Onun yerine 21:30 da Bayern Münih - Stuttgart Almanya Lig Kupası Final maçını verecekler.. :)- - - Mesaj Güncellendi - - -Abi huzur dostların yanındadır.. :) Çay için erken önce yemek yiyelim.. :)
Şu an canım.Şöyle Tereyağlı,bol peynirli Kesme Makarna çekti yav.Olaydı ne yerdim be.Kayınvalidemin kulakları çınlasın.:)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]Mustafa Pektemek'le sıcak sohbet[/h]
Beşiktaş'ın golcü ismi Mustafa Pektemek, yaşları 9 ve 5 iki çocukla çok sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

00002295865.jpg

Yavru Kartal Dergisi'nde yayınlanan röportajda soruları cevaplayan Mustafa Pektemek, futbolcu olmasaydı voleybolcu olacağını söylerken attığı gollerin sayısını bilmediğini de belirttiği açıklamasında okul döneminde derslerinin de iyi olmadığını ifade etti.

Mustafa Pektemek'le röportaj yapan yavru kartallar kendilerini tanıtırken, Eylül Arslan, "Ben 9 yaşındayım. Zekeriya Güçer İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisiyim. En sevdiğim ders matematik. Aynı zamanda folklor oynuyorum. Büyüyünce İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Beşiktaş'ın maçlarını televizyondan takip ediyorum. Takımımızda en sevdiğim futbolcu ise Mustafa Pektemek" derken, Aybars Kartal Özson ise, "Ben 5 yaşındayım. 'Bir Çocuk Sevdim' dizisinde Hasan'ı oynadıktan sonra şimdi 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Sultan'ın oğlu Cihangir'i oynuyorum. Büyüyünce yönetmen olmak istiyorum. Yavru Kartal Dergisi'nde en sevdiğim bölüm resim yarışması. Takımımızda en sevdiğim futbolcular Olcay Şahan ve Necip Uysal" dedi.

Fanatik yavru kartallar olarak futbolcu Mustafa Pektemek'i BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ziyaret ettiklerini de belirten Eylül Arslan ve Aybars Kartal Özson, futbolcu abileriyle sohbet ettiklerini, beraber fotoğraflar çektirdiklerine ve daha sonra da röportaj yaptıklarını söylediler. Yavru kartalların Mustafa Pektemek'le yaptıkları röportajın ayrıntısı ise şöyle:

Aybars Kartal Özson: Futbolcu olmasaydın ne olurdun?
Bu çok zor bir soru çünkü okulda da pek başarılı değildim. Ama daha önce voleybol oynadığım için belki voleybolcu olabilirdim.

Eylül Arslan: En sevdiğin hayvan hangisi?
Köpek ve kedi.

Aybars Kartal Özson: Şimdiye kadar kaç tane gol attın?
Çok attım. Ama şu anda sayısını hatırlamıyorum. Sen kaç tane attın?

Aybars Kartal Özson: Hmm, bin tane filan!
Ooo sen çok atmışsın, benim bile o kadar golüm yok

Eylül Arslan: Gol atmayı mı daha çok seviyorsun pas vermeyi mi?
Gol atmanın sevinci elbette ayrı. Ancak, dışarıdan nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama, bencil bir oyuncu değilim. Gördüğüm zaman mutlaka arkadaşlarıma da pas veririm.

Aybars Kartal Özson: Yabancı bir takımda oynamak ister misin?
Şu anda böyle bir düşüncem yok çünkü öncelikle Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamak istiyorum. Yurtdışı sonraki hedeflerim arasında var.

Eylül Arslan: En sevdiğin yemek hangisi?
Sakaryalı olduğum için buna ıslama köfte cevabını vereceğim.

Aybars Kartal Özson: Topa vurunca kafan acıyor mu?
Hiç acımıyor. Hatta en sevdiğim şey topa kafayla vurmak.

Eylül Arslan: Küçükken en sevdiğin oyun neydi?
Futbol dışında bir şey söylemem gerekirse; voleybol.

Aybars Kartal Özson: Evlenmeyi düşünüyor musun?
29 yaşında bir abim var. Önce onu evlendirelim, sonra bana sıra gelecek. Abimin de şu anda evlenecek durumu olmadığı için rahatım (gülüyor).

Eylül Arslan: Takımda en sevdiğin arkadaşın kim?
Bütün arkadaşlarımla aram çok iyi. Ama Gençlerbirliği'nde de beraber oynadığımız Mehmet Akgün ve Oğuzhan Özyakup'la daha çok vakit geçiriyorum.

Aybars Kartal Özson: : Televizyon dizilerinde en çok hangi oyuncuyu seviyorsun?
Seni seviyorum tabii ki, kimi olacak (gülüyor).

"İlhan Mansız, Fatih Tekke ve Hakan Şükür'ü beğeniyorum"

Eylül Arslan: Örnek aldığın futbolcular kimler?
Daha önce benim mevkimde oynayan oyunculardan İlhan Mansız, Fatih Tekke ve Hakan Şükür'ü beğeniyorum.

Aybars Kartal Özson: Buradan gidince ne yapacaksın?
Önce biraz uyuyacağım. Evde kimse olmadığı için sonra birini bulup onunla Play Station oynayacağım.

Eylül Arslan: Kaç yıldır futbol oynuyorsun?
Profesyonel olarak 7 senedir futbol oynuyorum.

Aybars Kartal Özson: Sana neden "Pektemek gol demek" diyorlar?
Hem soyadımla kafiyeli diye hem de biraz gol atıyorum diye. Çok güzel değil mi?

Eylül Arslan: Futbolu bırakınca ne yapmayı düşünüyorsun? Sergen Abi gibi yorumcu mu olacaksın?
Henüz hiç düşünmedim çünkü 24 yaşımdayım. Ama baktığımda yorumcu olacak bir kapasite görmüyorum kendimde (gülüyor).

Aybars Kartal Özson: En sevdiğin tezahürat hangisi?
Hani maçtan önce "Santrayla omuz omuza" diye bağırıp sonrasında "Beşiktaş!" diye tezahürat ediyorlar ya, işte o.

Eylül Arslan: Yavru kartallara bir mesajın var mı?
Bizi takip etsinler. Tribünlerde şiddet olmasın diye kendi ailelerini uyarsınlar. Beşiktaş ve Yavru Kartal dergilerini takip etsinler. Kartal Yuvaları'na destek versinler.

Kaynak

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]Fernandes imzaya geliyor[/h]
Beşiktaş’ın yıldız ismi, ülkesi Portekiz’deki tatilini Türkiye’de devam ettirecek. Yıldız futbolcu, sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. Yönetim, Almeida ile de yeni mukavele yapmak istiyor.

05-12-manuel-fernandes.jpg

Beşiktaş Yönetimi’nin yeniden sözleşme uzatmak istediği futbolcusu Maunel Fernandes, tatil için Türkiye’ye gelecek. Siyah-Beyazlı futbolcu, yeni sezon kampı öncesinde siyah-beyazlı yönetimle masaya oturarak sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak.

Ligler biter bitmez soluğu Başkan Fikret Orman’ın evinde alan Manuel Fernandes, Portekiz’e gitmeden önce, Orman’a, “Başkanım, ben Türkiye’yi, İstanbul’u ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Bir gün olsun bu takımdan ayrılmayı düşünmedim. Hiçbir takım beni sizden ayıramaz. Tatilimi bile Türkiye’de yapacağım” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Manuel Fernandes’in bu yaklaşımından bir hayli etkilenen Başkan Orman’ın ise Fernandes’e, “Zaten seni bırakmayı hiç düşünmedik. Sen artık bizim gibi gerçek bir Beşiktaşlısın. Git tatilde iyice dinlen. Sözleşme ve maddi detaylar hiç önemli değil. İkimiz de istiyorsak gerisi hiç önemli değil” diye konuştuğu öğrenildi.

Beşiktaş ile bir sene daha sözleşmesi bulunan fakat birçok kulübün transfer listesine olması nedeniyle elini çabuk tutmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, kamp öncesinde Hugo Almeida’nın da sözleşmesini uzatmaya çalışacak. Beşiktaş’tan ayrılmak istediği yönünde bir isteği olmayan Portekizli golcünün, sözleşme uzatıp uzatmayacağının kararını henüz vermediği belirtildi. Almeida geçen sezon bir ara gitmek istediğini belirtmiş, ancak takım bulamadığı için devam etmek zorunda kalmıştı.

Fernandes’in Beşiktaş karnesi
SEZON LİG KUPA AVRUPA
2012/13 27/7 1/1 -/-
2011/12 31/5 2/1 10/1
2010/11 14/1 6/2 -/-

Kaynak

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ya arkadaşlar bu Çarşı grubunun bi resmini gördüm. Taksim gezi parkında pankart açmışlar. Çarşı İsrael yazıyor ne ayak anlamadım ve yakıştıramadım. Altına tahrik edici mesaj yazdıkları için koymak istemedim.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya arkadaşlar bu Çarşı grubunun bi resmini gördüm. Taksim gezi parkında pankart açmışlar. Çarşı İsrael yazıyor ne ayak anlamadım ve yakıştıramadım. Altına tahrik edici mesaj yazdıkları için koymak istemedim.
Hala ordamısın sen ?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çarşı Taksime Böyle Yürüdü

[video=youtube;4F7Y8f5aEWo]http://www.youtube.com/watch?v=4F7Y8f5aEWo[/video]

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"Beşiktaş'ta oynamak istiyor"

tolga_zengin_1370435029.jpg

Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Tolga Zengin'in menajeri Kanat Ayas, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Tolga Zengin transferi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu."

KULÜPLER ANLAŞIRSA EĞER BİZ ANLAŞIRIZ

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile pazarlıklarını sürdürdüğünü dile getiren Kanat Ayas; "Beşiktaş Kulübü'nün Trabzonspor'a bir teklif yaptığını biliyorum. Pazarlıklar sürüyor. Trabzonspor Kulübü'nün onaylaması gerekiyor. Kulüpler anlaşırsa biz de oturup konuşacağız ve İnşallah da anlaşırız" dedi.

TOLGA, BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

Tolga Zengin'in Beşiktaş'a sıcak baktığını söyleyen Ayas; "Tolga, Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Oynamak da istiyor. Beşiktaş, büyük bir camia. Bizim şartlarımızla da uyuştuğu sürece hiçbir sorun yok. Beşiktaş Kulübü, bize fikrimizi sordu ve biz de olumlu yaklaştık. Ancak Trabzonspor Kulübü "Satmayacağız"derse ya da Beşiktaş Kulübü ile anlaşamazsa yapacak bir şeyimiz yok"

TRABZONSPOR'UN NE KADAR BONSERVİS ÜCRETİ İSTEDİĞİNİ BİLMİYORUM

Trabzonspor'da belirsiz bir ortam olduğunu ifade eden Kanat Ayas;"Trabzonspor'da da belirsiz bir ortam var. Yeni başkan ve yeni teknik direktör geldi. Trabzonspor'un ne kadar bonservis ücreti istediğini açıkçası söyleyecek durumda değilim. Kafalarında ne olduğunu bilmiyorum. Daha önceki yönetim olsaydı bir fikrim olurdu ama yönetim değiştiği için bir fikrim yok" diyerek sözlerini tamamladı.