SDN Beşiktaş Kulübü

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Herkes izlemeli!

Kilometre Taşları - Hakkı Yeten (Baba Hakkı)
[video=youtube;2RPXntXh_XI]http://www.youtube.com/watch?v=2RPXntXh_XI&feature=youtu.be[/video]

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bugün Günlerden Sergen Attı Şampiyonluk Geldi !

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Adalı, adaylığını resmen açıkladı!

Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı için adaylığını yazılı bir açıklama ile resmen açıkladı.

Adalı, "BÜYÜK BEŞİKTAŞ CAMİASI" başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada adaylığını ve gerekçelerini anlattı.

İşte o açıklama:

"Türk Sporunun temel taşı Beşiktaş'ımızın maddi ve manevi anlamda içine düşürüldüğü belirsizlik ortamının 110 yıllık dev çınara daha da fazla zarar vermemesi için başta Sayın Murat Aksu olmak üzere camiamızın geleceğini önemseyen Beşiktaşlılar ile kulübümüzün içinde bulunduğu şartları ve geleceği ile ilgili endişelerimizi yoğun şekilde irdeleyerek değerlendirdik.

Bu dönemde başta futbol takımımız olmak üzere tüm branşlarımızı yeniden yapılandırarak canlandırmak, Beşiktaş camiasının her zaman hedefi olan şampiyonluk ve şampiyonluklar kazanmak, daha da önemlisi sürdürülebilir başarılar elde etmenin gereklilikleri üzerine yol haritamızı belirledik.

Beşiktaşımızın güçlenmesi ve geçmiş dönemde olduğu gibi sportif başarısından söz ettirmesi için en kritik nokta elbette mali sıkıntıların ortadan kaldırılmasıdır. Bu önemli hedef de Dünyanın başarılı Kulüplerinde olduğu gibi yönetimin profesyonelleşmesi; şeffaf, denetlenebilir ve sürdürülebilir bir yapı oluşturulmasıyla gerçekleştirilecektir.

Gelinen noktada Beşiktaşımızın , ezeli rakiplerimizin içinde bulunduğu rekabet ortamının dışında kalmaması için Beşiktaş'ın öncelikle bir spor kulübü olduğunu unutmayarak, sağlam bir mali yapıya kavuşturmak suretiyle sportif rekabette en öne geçmek başlıca hedefimiz olacaktır.

Bu kapsamda; sporumuzun ve futbolumuzun öncüsü, elde ettiği başarılar ile rakiplerin gıpta ile baktığı namağlup tek şampiyon Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığına, kongre üyelerimizden ve taraftarlarımızdan gelen yoğun istekler sonucu önüne set çekemediğimiz Beşiktaşlılık aşkı ile aday olduğumu bilgilerinize sunarım.

Beşiktaş'ımızın geleceği adına tüm Beşiktaşlıların hak ettiği yarınlar için hayırlı olsun."

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"Serdal Adalı'yı destekleyeceğim"

Beşiktaş Kulübü Eski Başkan adaylarından ve Kongre Üyesi Nazmi Koca, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Koca, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-ÖYLE BİR ZİHNİYETİN İÇİNDE OLMAM SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL-

Basında Fikret Orman'ın yeni yönetiminde yer alacağı şeklinde çıkan haberleri yalanlayan Nazmi Koca; "O haberi ben de okudum. O haberi kimler yazdı, niçin yazdı? Benim böyle bir şeyden kesinlikle haberim yok. Benim bu yönetimde bulunmam söz konusu bile değil. Çünkü Fikret Orman'ın yönetiminde olsaydım 25 Mart 2013 seçimlerinde aday olmazdım. Fikret Bey ile bizim görüşlerimiz siyah-beyaz gibi birbirine terstir. Öyle bir zihniyetin için olmam bu nedenle söz konusu bile değil. 25 Mart seçimlerinde biz kendisine teklifte de bulunduk. "Birlikte hareket edelim" dedik. Ama maalesef feda dedi. Feda ile birlikte kocaman bir yılı feda ettiğini gördük. Kesinlikle Fikret Orman'ın yeni yönetiminde bulunmuyorum" dedi.

-BEŞİKTAŞ TARAFTARI, ADALI'YI ÇOK İSTİYOR-

Serdal Adalı'nın Fikret Orman yönetiminde çok daha iyi olacağına inandığını ifade eden Koca; "Serdal Adalı'yı fazla tanımıyorum. Camiadan tanıyoruz. Çok fazla samimiyetimiz yok. Ancak şu an ki yönetimden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Listesini bekleyip görmek lazım. Beşiktaş taraftarının Serdal Adalı'yı çok istediğini basından görüyoruz. Beşiktaş Kulübü'ne bu kadar zarar veren bir yönetimden çok daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

-BAŞKAN ADAYI OLMAYACAĞIM-

Başkan adayı olmayacağını belirten Nazmi Koca; "Bu sezon başkan adayı olmayı düşünmüyorum. Hem kardeşimin hastalığından hem de bu işlerin birlik ve beraberlikle olacağına inandığımdan dolayı aday olmayacağım. Yeni aday olacak arkadaşlarımızın projelerine bakarak destek vermeyi düşünüyoruz. Beşiktaş'ta görevden kaçılmaz. Beşiktaş'tan görev istenmez verilir. Arkadaş çevremizden duyduğumuz kadarıyla Serdal Adalı'nın, yönetiminde çok iyi isimlerin yer alacak. İnşallah o isimler olur. Fikret Orman ve Serdal Adalı başkan adaylarından oyumun da Serdal Adalı'ya olacağını diyebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Bjk Tv'de 100. yıldaki efsane gs maçının tekrarı var,imkanı olan varsa bi baksın derim.Üstünden 10 yıl geçmesine rağmen hala tüylerim diken diken izliyorum maçı.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] yok abi ilk başta cümle sonuna :D yapmıştım yanlış anlaşılır diye düzelttim bir fenerbahçeli olarak en çok sevdigim bir takımdır beşiktaş yanlış anlaşıldıysam affola. :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu yıl Fenerbahçe ye Gelmiyor :D

Beşiktaş'tan 2 bomba

Başkan Fikret Orman, çalışmalara başladı

Beşiktaş'ta yaklaşan seçim öncesi başkan Fikret Orman, bir diğer aday Serdar Adalı'ya karşı elini güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Siyah-Beyazlılar'ın patronunun, Chelsea ile Şampiyolar Ligi kupasını kaldıran Roberto Di Matteo ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Yıllık 2 milyon Euro isteyen İtalyan çalıştırıcı ile bugün bir görüşme gerçekleştirmesi beklenen Orman'ın A.Mineiro'da forma giyen Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya da teklif götürmeye hazırlandığı belirtildi.

Htspor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Beşiktaş, teknik direktör Samet Aybaba ile yolların ayrıldığını ve Aybaba'ya 1 yıllık tazminat ödenecğini borsaya bildirdi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"Bir tane oyum var ve..."

bir_tane_oyum_var_ve_1369669477.jpg

NTVSPOR'un sevilen programcı ve yorumcularından Güntekin Onay, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Onay, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleri olduğunu dile getiren Güntekin Onay; "Seçimin zamanlaması Beşiktaş açısından çok iyi bir zamanlama değil. Koşullar, hem şu an ki yönetimi hem de gelecek yeni yönetimi eğer gelirse zorlayacaktır. Çok adaylı olması kötü değildir, iyidir. Her zaman muhalefet demokrasilerde iyidir. Önemli olan Beşiktaş iradesinin kazanmasıdır. Seçim zamanlarında hiçbir zaman şunu anlayamıyorum. Orman yönetiminde de çok değerli arkadaşlarım var. Sayın Fikret Orman'ı yıllardır tanıyorum. Bu insanların hepsi Beşiktaşlıdır. Beşiktaş bir ailedir. Diğer taraftan Serdal Adalı bizim aile dostumuzdur. Listesinde tam olarak kim olacağı bilinmiyor. Hepsi bu ailenin içerisinden gelen insanlar. Kavga Beşiktaş için, Beşiktaş'ı büyütmek, yüceltmek için olmalı. İnsanlar hemen kutuplaşmış, cepheleşmiş kendisi gibi düşünmeyenlere tahammül edemiyorlar. Aday olan Beşiktaşlı, başkan olan Beşiktaşlı, kazanan ve kaybeden Beşiktaşlı. Böyle bir kutuplaşmanın ve insanların taraf olması çok yanlış. Şöyle olur ya da böyle olur demek istemiyorum. Bir gazeteci ve televizyoncu olarak bu bir yanlış politika olur. Neticede bir tane oyum var ve gider oyumu atarım. Listeleri, projeleri gördükten sonra Beşiktaş'a kimin faydalı olacağını inanıyorsam oyumu ona atarım. Kimseyi ne yönlendiririm ne de fikir yürütürüm. Tarafsız olmak gerekir. Herkesin özgür iradesi. Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleridir" diyerek sözlerini tamamladı.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hadi biraz adam gibi marş dinleyelim Şeref bey sizlerle ....

[video=youtube;Zl-fw6AijSs]http://www.youtube.com/watch?v=Zl-fw6AijSs[/video]

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Başkan,6 oyuncu alınacağını ve hocanın yabancı olacağını söyledi.

Bir kaç hafta için de belli olur.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yıkım ihalesi tamamlandı

yikim_ihalesi_tamamlandi_1369672563.jpg

Beşiktaş İnönü Stadı'nın yenilenme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Beşiktaş Kulübü, bugün açtığı Yıkım, Hafriyat ve iksa ihalesini tamamladı. İhale sonucuna göre, yıkım işlerini Sertuğ-Valioğlu ortaklığı, Hafriyat işlerini Surya firması, İksa ihalesini de Ankara merkezli Geoterm firması kazandı.

Beşiktaş Kulübü yetkililerinin bu üç firma ile yarın toplu imza töreni yapacağı öğrenildi. Yapılan imza töreni sonrası Pazar günü Yeni Açık Tribünlerinin yıkımına başlanacak.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yıkım ihalesi tamamlandı
Beşiktaş Kulübü yetkililerinin bu üç firma ile yarın toplu imza töreni yapacağı öğrenildi. Yapılan imza töreni sonrası Pazar günü Yeni Açık Tribünlerinin yıkımına başlanacak.

Konserler ne olacak peki ?
Iron Maiden konseri var 26 Temmuz'da. Sadece Yeni Açık yıkılıp Ağustos'a kadar beklenecek mi ?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Konserler ne olacak peki ?
Iron Maiden konseri var 26 Temmuz'da. Sadece Yeni Açık yıkılıp Ağustos'a kadar beklenecek mi ?

Konserler Parkorman a taşındı diye okumuştum haberde,

Buldum haberi;

Yeniden yapılacak İnönü Stadı'nda yapılması planlanan konserler iptal edildi.

Bu yaz Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda yapılması planlanan dev konserler Parkorman'a taşınıyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, stada ilk kazmanın Haziran ayının başında vurulacağını açıklamasının ardından bu yaz burada konser vermeyi planlayan dünyaca ünlü isimler için yeni mekan arayışına girildi ve aranan adres bulundu.

Pozitif Live organizasyon tarafından düzenlenen "Vodafone İstanbul Calling" kapsamında ünlü isimlerin konserlerine Maslak'taki Parkorman ev sahipliği yapacak.

Program kapsamında Tiesto 7 Haziran'da sahne alacak. The Prodigy, Basement Jaxx ve Jaguar Skills'i ağırlayacak Dance Day etkinliği ise 29 Haziran'da düzenlenecek. 7 Temmuz'da ise Urban & Hip-Hop Day etkinliğinde Snoop Dog, CeeLo Green ve NAS hayranlarının karşısına çıkacak.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Konserler Parkorman a taşındı diye okumuştum haberde,

Buldum haberi;

Yeniden yapılacak İnönü Stadı'nda yapılması planlanan konserler iptal edildi.

Bu yaz Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda yapılması planlanan dev konserler Parkorman'a taşınıyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, stada ilk kazmanın Haziran ayının başında vurulacağını açıklamasının ardından bu yaz burada konser vermeyi planlayan dünyaca ünlü isimler için yeni mekan arayışına girildi ve aranan adres bulundu.

Pozitif Live organizasyon tarafından düzenlenen "Vodafone İstanbul Calling" kapsamında ünlü isimlerin konserlerine Maslak'taki Parkorman ev sahipliği yapacak.

Program kapsamında Tiesto 7 Haziran'da sahne alacak. The Prodigy, Basement Jaxx ve Jaguar Skills'i ağırlayacak Dance Day etkinliği ise 29 Haziran'da düzenlenecek. 7 Temmuz'da ise Urban & Hip-Hop Day etkinliğinde Snoop Dog, CeeLo Green ve NAS hayranlarının karşısına çıkacak.

Iron Maiden konseri İnönü'de görünüyor hala. Zaten stadın yarısı konser için ayrılmış.Yeni Açık'ın yıkılması konser için fazla sorun değil de 2 ayda stadın yarısını yıkıp temizleyecekler.Konserden sonrada kalan yarısını.
Bir an önce yapılsın stad. Nerede oynayacağımız bile belli değil.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne maçlara gidebiliyoruz ne konserlere Iron Maiden de kaçmazdı bee

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı uğurlu olsun,sabredelim Büyük Beşiktaş Taraftarları,herşey zor ama güzel olacak benim hala umudum var.

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başkanımız dün Beşiktaş'lı duruşuna yakışır şekilde programda müthiş konuştu.

Hatta Bilgin Gökberk bi yerde dayanamayıp ünay aysal ve aziz yıldırım ın takımları sizden daha iyi,borçları yok ama gerginler sizde neden bu kadar sakiniz diye bi soru sordu ve gayet sakin bi şekilde yaptığım işlere güvendiğim için tarzı bir yanıt verdi.Tabii sonuç hepsi mor...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Günaydın Kartallar

Güne büyük ihtimalle yalan ama inşallah olur dedirten haberler başlıyalım :)

Son gözde Eljero Elia

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gözünü Werder Bremen'in sol açığı Eljero Elia'ya dikti. Alman Kreis Zeitung gazetesindeki haberde, Beşiktaş'ın genç oyuncu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi. Alman ekibinde 21 maçta görev yapan 26 yaşındaki Elia; daha önce Den Haag, Twente, Hamburg ve Juventus'ta forma giydi.

Fotomaç :)

CoolmanJR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın Kartallar

Güne büyük ihtimalle yalan ama inşallah olur dedirten haberler başlıyalım :)

Son gözde Eljero Elia

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gözünü Werder Bremen'in sol açığı Eljero Elia'ya dikti. Alman Kreis Zeitung gazetesindeki haberde, Beşiktaş'ın genç oyuncu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi. Alman ekibinde 21 maçta görev yapan 26 yaşındaki Elia; daha önce Den Haag, Twente, Hamburg ve Juventus'ta forma giydi.

Fotomaç :)

fotomaç mı aman uzak durun :)