SDN Beşiktaş Kulübü

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bu 2 isimden birisi gelse çok güzel olur santa 29 huntelaar 27 yaşında. 2'sinden biri gelse keşke ama Huntelaar schalke ile anlaştı diye söylentiler dolanıyor :S
Kop gel süt oğlan! :mrgreen:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
robinho olmadı bari huntelaar gelsin demi santa cruzda olabilir hatta ikisi birden gelsin olmaz ki böyle :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tanıyan var mı?..
96172727.jpg

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şimdi de Robbie Keane deniliyor. Tottenham - Young Boys maçında forma giydiği için avrupa maçlarında oynayamaz, o yüzden de saçma olur. Santa Cruz daha mantıklı. Huntelaar'dan bahsetmiyorum çünkü Schalke'yi istiyorum diye açıklama yapmış.

---------- saat 16:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:17 eklenmişti ----------

Tanıyan var mı?..

Demirören'in surat ifadesi hiç değişmemiş :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şimdi de Robbie Keane deniliyor. Tottenham - Young Boys maçında forma giydiği için avrupa maçlarında oynayamaz, o yüzden de saçma olur.

cl liginde giydiği için uefa da forma giyebiliyor uefa da giymiş olsaydı giyemiyecekti

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gelsin artık biri Robi'de gitti millet öyle transfer yapıyor sinirlerim zıpladı. :hammer:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Gelsin artık biri Robi'de gitti millet öyle transfer yapıyor sinirlerim zıpladı. :hammer:

cidden ya herkes robinhonun gitmesini bekliyormuş ama olsun istedikleri kadar transfer yapsınlar bu seneki transferlerimiz onların yaptığı transferlere gölge düşürmeye yetiyor

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Demirörene bak :D Sapık tüpçü seni :mrgreen: O yaşlarda kimin aklına gelirdi ki , BJK yöneticisi olacağı.:flowers: Bu arada galiba transfer yapılmayacak artık ümidim kalmadı :(:crying::confused1: :4:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
RODRİGO DA GİTTİ!
Transferin son günlerinde Beşiktaş`a önerilen, ancak Beşiktaş yönetimi ile gerekli şartların oluşmaması nedeniyle transferinden vazgeçtiği Real Madrid altyapısından yetişen 19 yaşındaki Benfica`lı oyuncu Rodrigo Moreno`nun İngiltere`nin Bolton kulübüne 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi.

DailyMail

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Beşiktaş Facebook sayfası tekrardan açılmış. 1.6m kişilik olan, 2 gün önce kapanmıştı.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Olmadı be ROBİNHO
Biz seni Milandan daha çok istemiştik
Biz seni Milan taraftarından daha çok sevecektik...
Olmadı ROBİNHO

154516374-e327093b67c4819acb7ee23b94988bc8.4c7d3510-full.jpg

robbi_moody.ashx

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu sözü facebookta Beşiktaş'ın sayfasında gördüm, ayrıca videosuda vardı burda paylaşıcaktım ama beceremedim sanırım. Oyun tarzına göre düşünürsek Yusuf Şimşek denebilir ama kafiye ve espiri olarak Deli İbo daha iyi gitmiş, hem o bizden biri :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
murat özen'in dediğine göre makukula'yı schuster istememiş ve transfer bizim için bitmiş.. kimse beklentiye girmesin artık yapıcak bişey yok.. 1000 mesajım böyle olsun istemezdim ama yapıcak bişey yok:) Türkiye'mize başarılar diyim en azından 1000.mesaj boşa gitmemiş olur:D ezicez inş..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
murat özen'in dediğine göre makukula'yı schuster istememiş ve transfer bizim için bitmiş.. kimse beklentiye girmesin artık yapıcak bişey yok.. 1000 mesajım böyle olsun istemezdim ama yapıcak bişey yok:) Türkiye'mize başarılar diyim en azından 1000.mesaj boşa gitmemiş olur:D ezicez inş..

makakule küçük takımların büyük oyuncusu biz de erir giderdi, nobre varken makukula neyin nesi?

alabiliyorlarsa santa cruz'u alsınlar alamıyorlarsa bakalım bu kadro neler yapacak.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Taraftarı dinlemiyorlar bari İbrahim Üzülmez'i dinlesinler. Ne diyor "Bu yaştan sonra orta açmayı öğrendim. Ama kafa vuracak adam yok."

Schuster de ufak tefek golcü lazım bana diyor.

Bu sene de Nihat'ı kazanmaya çalışmakla geçer.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tanıyan var mı?..
96172727.jpg

Hİç değişmemiş :)

Taraftarı dinlemiyorlar bari İbrahim Üzülmez'i dinlesinler. Ne diyor "Bu yaştan sonra orta açmayı öğrendim. Ama kafa vuracak adam yok."

Schuster de ufak tefek golcü lazım bana diyor.

Bu sene de Nihat'ı kazanmaya çalışmakla geçer.

İbo gerçekten çözmüş olayı güzel orta çıkartıyor artık:)
Ama gel gör ki agresif bir forvetimiz yok

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
robinho olayına üzülsemde bize bu seneki transferlerle huni taktıran yönetime teşekkür ederim :clap::clap: seneye daha büyük işler beklememizi sağladılar :devil:

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Dikkat ederseniz diğer takımlar kiralama yoluna gittiler.

Renkliler ne derse desin kardeşim. Biz Avrupa kupalarında şimdilik yolumuza devam ediyor muyuz ? Evet :) Ediyoruz.

UEFA dan gelen paralarla, yapılan transferlerin parasını şimdiden çıkarttık mı? (21 milyon euro) Evet çıkarttık :)

Ben derim ki, nobre biraz daha çalışsa olur bu iş. Kapasite var da kullanmıyor ki. İstese ligdeki en çok gol atan adam olur lakin istek mi yok anlamadım. Bobo ya lafım yok zaten.

Bir konuda da haklısınız. Yusuf' u hepimiz unutmuştuk. Umarım o kendisini güzel işlerle bize tekrar hatırlartır. Bu arada Ali Kuçik' i de es geçmeyelim ;)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

Pes etme Oktay son dakikada bir Santa Cruz bombası bekliyorum senden. :D

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Quaresmayı sözde beğenmeyen bazı fenerli arkadaşlar, Q7 kendilerine geldiğini sanınca sayfalarca yazı yazıp nöbet tutmuşlar :) Fener yerine Bjk gelince ilk sayfada yaptıkları şahane yorumların son sayfalara doğru, kedi ciğer hesabına dönüştüğü görebiliyoruz :) Hatta antu'da Fenere gelirse Boxer'le koşacaklarını iddaa eden grup bile kurulmuştu :) Daha 3 ay olmadı yahu ne değişti görmemişin Q7 si olmuş, sönmüş yıldız gibi saçma salak mesajlar kaynıyordu ortalık.

Cevap : Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Robbie Keane'de gelse bile nasıl olur bilinmez. :) Neyse yahu ben artık haberlere bakmıyorum. Beşiktaşım şu haliyle hepsine yeter de artar bile. Yine her zamanki gibi En büyük aşk Beşiktaşk, deyip yayınımıza Çarşı-Ankara'dan güzel bir besteyle devam ediyoruz. :tongue:

[SDNTV]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc4/48381/782/420859183594_33455.mp4[/SDNTV]

Sevinmek için sevmedik biz seni
Sen yenilmişsin umrumda değil ki!
Şereftir bu yolda seninle yürümek
Hep kol kola
Bir gün değil, her gün Beşiktaş!

Bir sevda düşün ki senin uğruna
Yağmurda çamurda arma aşkına
Siyahla-Beyazla şu hayatımda
Bir derdim var
Bin dermana değişmem asla!

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Başka bir haber sitesinde de ze castro (stoper) ile anlaşıldığı yazıyordu. Eğer anlaşma sağlanmışsa 1 yerli forvet almaları kaçınılmaz.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fatih tekke ne ya.
Biz ne bekliyoruz bize ne geliyo.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Fatih tekke ne ya.
Biz ne bekliyoruz bize ne geliyo.
A2'den Ali küçük'ü alsalar bu adamdan daha fazla iş yapar. 34 yaşına gelmiş Tekke'yi alacaklarına hiç transfer yapmasınlar daha iyi. Liginin 19.haftasına gelinmiş vasat bir takımda bile forma şansı bulamayan va daha bu sezon bir gol bile atamamış oyuncuyu alıp da ne yapalım. Tam yönetim akıllandı diyoruz....