Tanıyan var mı?..
Şimdi de Robbie Keane deniliyor. Tottenham - Young Boys maçında forma giydiği için avrupa maçlarında oynayamaz, o yüzden de saçma olur.
Gelsin artık biri Robi'de gitti millet öyle transfer yapıyor sinirlerim zıpladı. :hammer:
murat özen'in dediğine göre makukula'yı schuster istememiş ve transfer bizim için bitmiş.. kimse beklentiye girmesin artık yapıcak bişey yok.. 1000 mesajım böyle olsun istemezdim ama yapıcak bişey yokTürkiye'mize başarılar diyim en azından 1000.mesaj boşa gitmemiş olur
ezicez inş..
murat özen'in dediğine göre makukula'yı schuster istememiş ve transfer bizim için bitmiş.. kimse beklentiye girmesin artık yapıcak bişey yok.. 1000 mesajım böyle olsun istemezdim ama yapıcak bişey yokTürkiye'mize başarılar diyim en azından 1000.mesaj boşa gitmemiş olur
ezicez inş..
Tanıyan var mı?..
![]()
Taraftarı dinlemiyorlar bari İbrahim Üzülmez'i dinlesinler. Ne diyor "Bu yaştan sonra orta açmayı öğrendim. Ama kafa vuracak adam yok."
Schuster de ufak tefek golcü lazım bana diyor.
Bu sene de Nihat'ı kazanmaya çalışmakla geçer.
ezicez inş..
Pes etme Oktay son dakikada bir Santa Cruz bombası bekliyorum senden.![]()
Pes etme Oktay son dakikada bir Santa Cruz bombası bekliyorum senden.![]()
A2'den Ali küçük'ü alsalar bu adamdan daha fazla iş yapar. 34 yaşına gelmiş Tekke'yi alacaklarına hiç transfer yapmasınlar daha iyi. Liginin 19.haftasına gelinmiş vasat bir takımda bile forma şansı bulamayan va daha bu sezon bir gol bile atamamış oyuncuyu alıp da ne yapalım. Tam yönetim akıllandı diyoruz....Fatih tekke ne ya.
Biz ne bekliyoruz bize ne geliyo.