SDN Beşiktaş Kulübü

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
serdal adalı rodrigo bize önerildi fakat satın alma opsiyonu real madridte bizde olsaydı kiralayabilirdik makukula yı hocamıza önercez 48 saat içinde transfer belli olur belki devre arasında transfer yaparız illa transfer yapcaz diye birşey yok dedi

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bütün sorun ne biliyor musunuz? Guti ve Q7 yi getiren bir yönetim şimdi normal bir golcü getirebilir mi? Taraftar isyan etmez mi :) Bence yönetim taraftarın 3. yıldız baskısı ile köşeye sıkıştı. Şimdi sürekli birilerini gündeme alıyor.

Recai bey hala robinin bizde olduğunu iddia ediyor. Gelmezse bırakır giderim diyor vs.

Her ne olursa olsun bu taraftara yazıktır. ADamı deli etmeyin işte yahu.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw bu ROBİNHO Mcity nin elinde kalacak mı?

Milan İbra yı aldı

Barcelona Robi yi almaz gibi geliyor bana

Başka bir aday da şu anda yok...

Son güne kadar bekleyelim bakalım...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
şu rıdvan'ı severdim eskiden, şimdi nedense taraftarlığı iyice abarttı gibi geliyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yırtıcı bi forvet isteyenler parmak kaldırsın :)

---------- saat 00:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:51 eklenmişti ----------

Key sen onlarımı izliyon, asıl makara kanalTürkte :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ya rıdvan zorlama tamam, adam dişlerini sıkıyor beşiktaş'a eksik söylemek için. :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
artık biri gelsin.sıradan biri gelmesin ama.herkesin aklından geçen aynı kişi ama artık ihtimal vermiyo kimse.

yönetimden duyum alan yazsın yine :) bakalım ne olucak

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar facebook beşiktaş sayfasına ulaşamıyorum. Beğenilenlerden de kaybolmuş arama kısmında da 1.6milyon kişilik sayfa yok.. Maç oynanırken golleri felan veriyorlar diye silinmiş olabilir mi? Ciddi ciddi yok ya! Saat sabah 6,19 bi girip bakayım dedim sayfa kayıp canım sıkıldı :huh::unsure::mellow::crying:

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim üye olduğum Beşiktaş sayfası en son facebook yönetimine sövüyordu Beşiktaş sayfalarını kapatmışlar diye. Sanırım bahsettiğin kapatılanlardan biri.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Arkadaşlar facebook beşiktaş sayfasına ulaşamıyorum. Beğenilenlerden de kaybolmuş arama kısmında da 1.6milyon kişilik sayfa yok.. Maç oynanırken golleri felan veriyorlar diye silinmiş olabilir mi? Ciddi ciddi yok ya! Saat sabah 6,19 bi girip bakayım dedim sayfa kayıp canım sıkıldı :huh::unsure::mellow::crying:
O Bahsettıgın Besıktas Sayfası Kapatıldı..

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yaw bu ROBİNHO Mcity nin elinde kalacak mı?

Milan İbra yı aldı

Barcelona Robi yi almaz gibi geliyor bana

Başka bir aday da şu anda yok...

Son güne kadar bekleyelim bakalım...

İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'i kiralık olarak kadrosuna katan AC Milan'ın Manchester City'de forma giyen Brezilyalı yıldız Robinho'yu da benzer bir yöntemle kadrosuna katacağı iddia edildi.

Sky Sport 24'ün haberine göre Robinho AC Milan ile her konuda anlaşma sağladı. Manchester City yönetimiyle pazarlıklarını sürdüren Milano ekibi, Robinho'yu da opsiyonlu olarak kiralayacak. Robinho'nun bonservisiyle AC Milan'a gelmesi için Marco Boriello'nun İngiliz kulübüne verilebileceği söyleniyor. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

26 yaşındaki Robinho ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Barcelona'nın da ilgilendiği konuşuluyordu.

Robinho'ya da kiralık formülü - Goal.com

-----------------------------------------------------------

Benim tahminim Robinho'nun ilk tercihinin bu takımlar olması, eğer son güne kadar bu takımlarla anlaşamazsa Beşiktaş devreye giricek. O yüzden son güne kadar bekleyeceğiz :bored:

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bana öyle geliyor ki kimse alınmıcak bu takıma alen abi robinho tamamken bu işi birileri engelledi dedi konu para değil başka bişey var dedi

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Transfer falan istemiyorum artık. Şu takım defansını oturtsun önce Şuşter.. Kalp krizi geçiriyorum her maç. Açık ve net söylüyorum; Bursa-Trabzon-Fener 5 atar. Maçlar 5-5 biter.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Transfer falan istemiyorum artık. Şu takım defansını oturtsun önce Şuşter.. Kalp krizi geçiriyorum her maç. Açık ve net söylüyorum; Bursa-Trabzon-Fener 5 atar. Maçlar 5-5 biter.
aynen hocam defansı acilen oturtmamız lazım

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
`BEŞİKTAŞ`IN İŞÇİSİYİM`
Beşiktaş A2 Takımı`nın Rezerv Lig`in ikinci haftasında Bucaspor ile oynadığı karşılaşmada doksan dakika forma giyen siyah beyazlı takımın tecrübeli yıldızı Yusuf Şimşek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı. Karşılaşmanın ardından Erhan Barış Karakuş ve Alaaddin Orhan`ın sorularını yanıtlayan Şimşek karşılaşmada forma giymesini teknik direktör Bern Schuster`in istediğini söyledi.

Alman Hoca`nın kendisi ile yakından ilgilndiğini belirten Şimşek,"Schuster Bucaspor ile oynanan A2 maçında forma giymemi istedi. Haftasonu da A Takıma geçeceğim. A2 takımda bir seferlik forma giydim. Schuster beni kadroda düşündüğünü ve önem verdiğini söyledi. Ben de bu maçta elimden geleni yaptım ve mücadelemi sürdürdüm. Ben Beşiktaş`ın işçisiyim ve kulübüm için her şeyi yaparım. Türkiye`de bu tip konulara farklı yaklaşılıyor. `Koca Yusuf A2 takımla maça mı çıkar` diyenler olacaktır. Profesyonel bir futbolcuyum ve bunun gereğini yapıyorum. Olması gereken de bu. Tabii bu bilince biraz geç ulaştım ama olsun. Kendimi iyi hissediyorum. Beşiktaş`ın çok iyi bir kadrosu var. Eğer bana bir görev verilirse elimden geleni yapacağım. Böylesi önemli yıldızlar ile birlikte oynamak büyük keyif olacak. Schuster oynamam konusunda bana umut verdi. Bugün de maçın tamamını izledi." dedi.

`DENİZLİSPOR`A TRANSFERİMİN BOZULMASINDA SİYASETİN DE ETKİSİ OLDU`
Sezon başında Denizlispor`a tansfer olmak üzere olduğunu belirten Yusuf, "Denizlispor`a oyuncu menajer olarak gidecektim. Ancak yönetim değişince transfer yattı. Bu gelişmelerde işin bozulmasında siyasetin de etkisi var. Kısmet değilmiş. Şimdi burada yeniden bir kapı açıldı. Belki de hayırlı oldu." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - `BEŞİKTAŞ`IN İŞÇİSİYİM`

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
27948_109371119109291_100001092094211_67062_2486685_n.jpg

29898_107779349268468_100001092094211_60269_132275_n.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[SDNTV]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-snc4/48467/890/1235557268338_51542.mp4[/SDNTV]

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Fener için yapılan yorumlar 20 senedir değişmemiş iyi mi :D
-ne olmuşu var mıı?? sen her maçta hakemlere para yedir... her maçta bi penaltıı, her maçta bi penaltıı :D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Fener için yapılan yorumlar 20 senedir değişmemiş iyi mi :D
-ne olmuşu var mıı?? sen her maçta hakemlere para yedir... her maçta bi penaltıı, her maçta bi penaltıı :D

Siz kendi işinize baksanıza. Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışarak mı büyük kulüp olacaksınız?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hemen de alınganlık yapma :) Fener' e laf attığım felan da yok, şakadan da anlayın biraz canım, aaa... Videoyu izlemedin sanırım. Art niyetli algılamayın hemen...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beyler bizimkiler durdu millet 2'şer 3'er transfer yapıyor. :unsure: Yok mu bir haber bizde? :ohmy:

Alın size transfer! :P

Potaya dev transfer!

z5780857x.jpg

30 Ağustos 2010 Pazartesi * 21:31

Beşiktaş Cola Turka, Polonyalı oyuncu Michal Ignerski'yi kadrosuna kattı.

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka, Polonyalı oyuncu Michal Ignerski'yi kadrosuna kattı.

Beşiktaş Basketbol Şube Direktörü Hasan Bozkurter, Polonya Milli Takımı forması da giyen 2.07 metre boyundaki Michal Ignerski'yi transfer ettiklerini belirtirken, 3 ve 4 numara pozisyonlarında görev yapabilen oyuncunun kadrolarına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.

Öte yandan, siyah-beyazlı takımda geride kalan sezonda ödemelerde yaşanan sorunlar nedeniyle zaman zaman forma giymeyen Mire Chatman'ın da yeni sezonda kadroda yer alacağı öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Ya Santa Cruz ya Huntelaar

Beşiktaş transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala golcü için atağa kalktı. İlk tercih Santa Cruz... Paraguaylı olmazsa, Huntelaar için kesenin ağzı açılacak.

Beşiktaş’ta transfer rüzgarları bir an olsun dinmek bilmiyor... Benfica’nın teklif ettiği Rodrigo’yu geri çeviren Siyah-Beyazlı yönetim, Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Paraguaylı Roque Santa Cruz için görüşmelere başladı. Beşiktaş’ın bu futbolcuya senelik 3.5 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Ancak tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ın teklifine ilginç bir yanıt verdi: 10 gün sonra eşim doğum yapacak. İngiltere’den en fazla bir saat uzaklıktaki bir mesafeye gidebilirim. Bu durumda eşimi getirmem mümkün değil. Ben de ailemden uzaklaşmak istemiyorum... Yönetim, ‘gidiş dönüş için özel uçak ayarlarız’ demesine rağmen, oyuncu tam olarak “Evet” demedi. Görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.

Yıldız olmazsa olmaz!
Kartal’ın B planı da hazır. Milan’ın İbrahimoviç’i transfer etmesiyle birlikte takımdan ayrılması neredeyse kesinleşen Huntelaar gündeme geldi. İtalyan kulübüyle masaya oturan Siyah-Beyazlı yetkililere, İtalyan kulübünün yöneticileri, “Huntelaar’ı satışa çıkardık. Schalke 13 milyon Euro teklif etti” yanıtı verildi. Hem Robinho, hem de Raul transferlerinde Beşiktaş’ın karşısına çıkan Schalke, bir kez daha Kartal’a rakip oldu. Başkan Yıldırım Demirören ise transferdeki gelişmeleri şu cümlelerle özetledi: Quaresma ve Guti ile çıtayı yükselttik. Bunun altına inemeyiz. Ya bize yakışır yıldız bir golcü olur, ya da hiç olmaz...

Ya Santa Cruz ya Huntelaar - www.fanatik.com.tr

At yalanı ....... :flowers::clover: 500 futbolcu söylediler hangisi gelirse biz söyledik diyecekler :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
At yalanı s.....m inananı diyor yani fanatik. :) Hep aynı hikayeler, farklı şeyler değil.
Sanırım transferin son saatlerine kadar da sağlıklı bir haber alamayacağız. Ayrıca transfer olup olmayacağı da net değilmiş. Neyse ney artık takılmamak lazım bunlara. Beni en çok sevindiren şey, Çarşamba'dan sonra artık kesin olarak belli olacak mevcut kadrolar üzerinden, sadece teknik-taktik konuşacak olmamız. Sıkıldım bu transfer işlerinden.