Soru 20-30k arası monitör önerisi istiyorum

Uygarfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

20-30k arası bir bütçe ile bilgisayarımdan görüntü almak istiyorum, tek monitör olmak zorunda değil iki monitör ve monitör tutacağı gibi öneriler de çok ilgimi çekiyor.

Öneriniz tek monitör kullanmam mı olur çift monitör kullanmam mı olur? Nedeniyle açıklarsanız çok sevinirim, linklerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

İyi forumlar.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
685
Hocam boyut ne?
Oled mi istersin IPS mi?
Rekabetçi online oyunlar mı oynuyorsun yoksa AAA büyük hikayeli oyunlar mı?

Yukarıda bıraktığım linkteki bir monitör işini görür. Bilerek Oled yerine miniled seçtim. Yanma patlama çatlama riski yok.

Bence 2. bir monitör de tercih etmelisin. Bir ekranda oyun oynarken diğerinde arkadaşlarınla konuşabileceğin sekmeyi koyarsın. Birçok alanda daha kullanabilirsin.

Monitör kolu iyi olabilir ancak aciliyeti olan bir konu değil.

Şimdiden hayırlı olsun.

Uygarfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ne boyutta almam gerektiğini bilmiyorum, genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. Film vesaire izlerken veya oyun oynarken güzel bir görüntü izliyor olmak istiyorum. 27" mi 32" mi tercih etmeliyim bilmiyorum tam olarak

Alex Mercher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne boyutta almam gerektiğini bilmiyorum, genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. Film vesaire izlerken veya oyun oynarken güzel bir görüntü izliyor olmak istiyorum. 27" mi 32" mi tercih etmeliyim bilmiyorum tam olarak
27 olmalı hocam. 32" ile oyun deneyimim oldu ve mide bulandıracak kadar büyük olduğunu söyleyebilirim.

Yukarıda arkadaşın önerdiği samsung odsey monitör olabilir ya da aşağıdaki ürünlere bak.