Elbruz46
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 1,338
Lucescu gelsin başka bir şey istemem.
Ama ben devamlılıktan yanayım. Geçen sene Shuster gitmesin dedim. taraftarlarımız bana demediğini bırakmadı. Şimdi millet ah Shuster zamanında yenilsek de rakibi boğuyorduk atak futbol oynuyorduk güzel futbol izliyorduk yenildiğimize üzülmüyorduk demeye başladılar.
Bizim sorunumuz işte bu. Her sene 1-2 teknik adam değiştirmek.
Bana kalırsa Carvalhal bu sene en suçsuz kişi.
Bu takım onun takımı değil. Tayfur içeri girince son anda Carvalhal ortaya çıktı. Adamın transferi bile yok.
Bana kalırsa Carvalhal kalmalı. Tepesindeki Tayfur uzaklaştırılmalı.
transfer döneminde Carvalhal'in raporu doğrultusunda gidecek gitmeli, kalacak kalmalı.
Millet Carvalhal'i beğenmiyor.
Tayfur Guti'yi oyundan almaya cesaret edemiyordu.
Carvalhal Guti'yi takımdan kesti ve gönderdi (doğruluğu yanlışlığı ayrı mevzu)
Fernandes ligin başında berbat durumdaydı. Magazin haberlerinden başka yerde göremiyorduk.
Carvalhal o adamı herkes isyan ederken oynatmadı oynatmadı formanın değerini gösterdi.
Bu gün takımın tartışmasız en faydalı oyuncusu Fernandes.
Formanın değerini anladığı için her maçta Fernandes var. Diğerleri maç seçiyorlar!
Carvalhal olmasaydı devre arası 2,3 milyona aldığımız Fernandes'i 1 milyona gönderirdik.
Carvalhal Tayfur hapisten çıkana kadar çok iyiydi.
Ligde GS'nin hemen arkasında 2. sıradaydık. Avrupa'da gruptan lider çıktık...
İlk yarıyı Lider bitirme şansımız vardı.
Sonra Tayfur hapisten çıktı ondan sonra tepe taklak olduk. 2004 yılında 5 Kırmızı Kart olayından sonraki çöküşün neredeyse aynısını yaşıyoruz.
Ama ben devamlılıktan yanayım. Geçen sene Shuster gitmesin dedim. taraftarlarımız bana demediğini bırakmadı. Şimdi millet ah Shuster zamanında yenilsek de rakibi boğuyorduk atak futbol oynuyorduk güzel futbol izliyorduk yenildiğimize üzülmüyorduk demeye başladılar.
Bizim sorunumuz işte bu. Her sene 1-2 teknik adam değiştirmek.
Bana kalırsa Carvalhal bu sene en suçsuz kişi.
Bu takım onun takımı değil. Tayfur içeri girince son anda Carvalhal ortaya çıktı. Adamın transferi bile yok.
Bana kalırsa Carvalhal kalmalı. Tepesindeki Tayfur uzaklaştırılmalı.
transfer döneminde Carvalhal'in raporu doğrultusunda gidecek gitmeli, kalacak kalmalı.
Millet Carvalhal'i beğenmiyor.
Tayfur Guti'yi oyundan almaya cesaret edemiyordu.
Carvalhal Guti'yi takımdan kesti ve gönderdi (doğruluğu yanlışlığı ayrı mevzu)
Fernandes ligin başında berbat durumdaydı. Magazin haberlerinden başka yerde göremiyorduk.
Carvalhal o adamı herkes isyan ederken oynatmadı oynatmadı formanın değerini gösterdi.
Bu gün takımın tartışmasız en faydalı oyuncusu Fernandes.
Formanın değerini anladığı için her maçta Fernandes var. Diğerleri maç seçiyorlar!
Carvalhal olmasaydı devre arası 2,3 milyona aldığımız Fernandes'i 1 milyona gönderirdik.
Carvalhal Tayfur hapisten çıkana kadar çok iyiydi.
Ligde GS'nin hemen arkasında 2. sıradaydık. Avrupa'da gruptan lider çıktık...
İlk yarıyı Lider bitirme şansımız vardı.
Sonra Tayfur hapisten çıktı ondan sonra tepe taklak olduk. 2004 yılında 5 Kırmızı Kart olayından sonraki çöküşün neredeyse aynısını yaşıyoruz.