SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1200X900_1356145829.jpg

1200X900_1477565639.jpg

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Basket'te finaldeyiz. :)
3te 3 olabilir bu sezon basket'te.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bıyığı anladık da saçı niye kesmiş? :D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Besiktas, Braga karsinda kazanirsak biyiklerimi ve saclarimi keserim dedi Sureyya abi, vede sozunu tuttu. :)

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yaz şu kitabı Süreyya abi...
İki sezon önce Denizli'ye şampiyonluk için uçarken söylemiştim bunu sana..Öyle hikayeler anlatmıştın ki o gün bana, gülmekten uçağı düşürecektik.Bir kere dünyanın en çok seyehat eden adamı olarak tarihe geçmelisin.Hani bu gezegendeki 184 ülkenin 120 tanesini gören kaç kişi vardır acaba?İşin garip tarafı, 120 ülkede görebildiğin tek şey, o ülkeye ait havaalanı ve kamp yapılan otel olsa da.Dün gece Quaresma'nın golden sonra sana koşması, işlerin çok doğru gittiğinin göstergesiydi bana göre..
Çünkü yıllar önce Pascal Nouma'nın da her golden sonra koştuğu da sendin.Dün gece Quaresma ile sarılırken sen, Alan Walsh'u düşündüm ben.Attığı bir golden sonra o da sana koşmuş ama dayak yemişti ya hani.
Gordon Milne dönemi... Haftalardır gol atamayan Beşiktaş bir gol için aylarca beklerken, Süreyya kendi kendine verdiği bir sözün ızdarıbını yaşıyordu.Kaçan gollerde kendinden geçmenin nedeni, o günlerde dünyaya gelen oğluna ilk golü atacak futbolcunun ismini vermek istemesiydi.
O dönem 22 günlük Kıbrıs kampında bulunan Karakartal hazırlık maçlarını gol atamadan geçiyor Süreyya Abi gün geçtikçe şişiyordu.İstanbul'dan gelen telefonlar ise bu büyük adamım ızdırabını katlıyordu."SÜREYYA OĞLAN YÜRÜMEYE BAŞLAYACAK HALA ADI YOK"
Bundan sonrasını ise kendi ağzından dinleyelim.
"Mesela benim iki çocuğum dünyaya geldi, ben hep yurtdışındaydım. Onlar da hep olaylı oldu zaten. Kıbrıs'a gitmiştik, Gordon Hoca vardı. Eşim de o zaman hamileydi. Biz gittik, bir gün sonra doğum yaptı. Bizim de 22 gün orada kalmamız lazım. Ekol olsun diye Metin, Ali, Feyyaz 'dan birini koy dediler bana. Ben de hanımı aradım, çocuğun adını koymayın da maçlar başlayacak, ilk gol atanın ismini koyarız dedim. Sonra geldik İstanbul'a, aradan 15 gün daha geçti. Gol yok. Tam 1,5 ay oldu. Eşim sabırsızlanıyor tabii artık. Araya Milli Takım girdi, 15-20 gün de öyle bekledik. Sonra bu kez de İnönü'de Trabzonspor'la berabere kaldık. Diğer hafta Bursa'ya gittik, orada da berabere kaldık. Sonra geldik burada Karabükspor'la oynayacağız artık. Karabük de yeni çıkmıştı lige. Artık 5-6 olur diyoruz. Metin, Ali, Feyyaz hepsi atar diyoruz. Birinci devre özlenen golü attık. Herkes havalarda ben ise sus pus.Çünkü o golün sahibi Walsh idi. İkinci devre oldu ama gol olmuyor. Son dakikalara geldik artık, Walsh girdi yine sol taraftan, Metin'le Feyyaz'a çıkarsa bom boş gol olacak. Bomboşlar, kimse yok. Kaleci zaten ayaklarını uzatmış. Orada yine kendi vurmaz mı kalecinin altından yine gol oldu. Herkes sevinçten çıldırıyor. Walsh gol sevincini benimle yaşamak için koşa koşa geldi ve boynuma sarıldı. Ben ise onu yumrukluyordum sinirimden.Garibim azıcık Türkçesi ile 'Neden Süreyya neden' diyordu bana...Maç bitti 2-0, Hanımı aradım 'Babamın ismini mi koyacaktık ne koyacaksak koyalım artık şu çocuğun ismini' dedim.
"
Bir keresinde de sürekli kulübede oturan bu Efsane'ye kötü giden maçta bir Beşiktaş taraftarı şöyle sitem etmişti."Ulan bıyıklı !!! 25 senedir her hafta maçlara geliyorum her hafta yedeksin, bir kerede çık oyna be kardeşim"İşte böyle bir adam Süreyya Soner.
O yüzden, Yaz şu kitabı Süreyya abi.
Sayfalar adam görsün.Yaz şu kitabı Süreyya abi...Tarihe en kral "malzemeyi" yine sen ver.
Erdem Ulus / HABER1903

Süreyya abi bir tanedir bu adam neler yapmamış ki beşiktaş için saçı sakalı kesmiş çok mu :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
bjklogo3_RDLH2.jpg

Beşiktaş yönetimi bu akşam yaptığı toplantı sonrası toplu olarak istifa etti. Siyah-beyazlı yönetim kurulu üyelerinin istifası, 26 Şubat'ta yapılacak mali kongre sonrası geçerli olacak.

Buna göre, 31 Ocak 2010 tarihinde göreve gelen başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurul üyelerinin, 26 Ocak'taki Mali ve İdari Olağan Genel Kurul'un ardından bugün verdikleri istifaları geçerli sayılacak.
KAYNAK

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bjklogo3_RDLH2.jpg

Beşiktaş yönetimi bu akşam yaptığı toplantı sonrası toplu olarak istifa etti. Siyah-beyazlı yönetim kurulu üyelerinin istifası, 26 Şubat'ta yapılacak mali kongre sonrası geçerli olacak.

Buna göre, 31 Ocak 2010 tarihinde göreve gelen başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurul üyelerinin, 26 Ocak'taki Mali ve İdari Olağan Genel Kurul'un ardından bugün verdikleri istifaları geçerli sayılacak.
KAYNAK

http://inciswf.com/cingencevat.swf

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu Yönetim Giderken Bile İş Beceremiyor!

Ulan En Önemli Maçtan Saatler Önce İstifa Edilir mi?

Ertesi Gün Et Ediyorsan...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
PFDK kesmiş yine cezayı. Trabzon maçı seyircisiz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Portekiz A Milli futbol takımının 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi 29 Şubat'ta deplasmanda Polanya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna Beşiktaş'ta forma giyen üç futbolcu çağrıldı.

Portekiz milli takımı teknik direktörü Paulo Bento, Siyah Beyazlı takımdan Ricardo Quaresma, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'i Polonya maçının aday kadrosuna dahil etti.

Portekiz'in 21 kişilik Polonya maçı kadrosuna şu isimler yer aldı:

Rui Patricio, Eduardo, Beto, João Pereira, Bruno Alves, Fabio Coentrao, Pepe, Nelson, Ricardo Costa ,Carlos Martins, Moutinho, Manuel Fernandes, Miguel Veloso, Raul Meireles, Ruben Micael, Ronaldo, Hugo Almeida, Nani, Nelson Oliveira, Quaresma ve Varela.

Haber Kaynağı: Haber1903

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
D-Will'den canlı yayın sürprizi

Sezon başında Beşiktaş Milangaz forması giyen Deron Williams Lig TV 3'e telefonla bağlanarak Türkiye Kupası şampiyonu olan takım arkadaşlarını kutladı.

VİDEO

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sinan Vardar: 25 Mart'taki başkanlık seçimi için aday olmayı düşünüyorum. Vardar ailesi olarak her zaman Beşiktaş'ın hizmetinde olacağız.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Serdal Adalı büyük ihtimal yarın adaylığını açıklıyormuş...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Polonya - Portekiz maçı var. İkinci yarıda açtım maçı Fernandes oyunda. 10 numarayı giymiş. :)

Dk.50 şu an.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Serdal Adalı Yarın Adaylığını Açıklıyor

Beşiktaş'taki başkanlık yarışında adı sıkça dile getirilen isimlerden biri de eski Asbaşkan Serdal Adalı. Şike soruşturması nedeni ile gözaltına alınan ve uzun süre tutuklu kaşan Adalı serbest bıralıdıktan sonra yöneticilikten ayrılmıştı.Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı olması sonrası muhtemel adaylar arasında adı geçen Adalı'nın uzun süredir kararı bekleniyordu.Camianın bir kesiminden gelen aday ol isteklerine karşın ailesinin olumsuz görüş beyan ettiği bilinen Adalı nihayet karar verdi. Bugün (2 Mart) itibari ile Beşiktaş'taki beşinci üyelik yılını doldurduğu için adaylığı için hiç bir engel kalmayan Adalı'nın Başkanlığa talip olduğu öğrenildi.Adalı'nın yakın çevresine göre kararın yarın basın açıklaması ile duyurulması bekleniyor. Beşiktaş eski asbaşkanının bu aşamadan sonra camianın önde gelen isimlerinden destek istemek için görüşmelere başlayacağı belirtiliyor.Kartalbakisi.com özel haberi

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Beşiktaş'ımız için hayırlısı olsun ne yaptığı bilen bizi Türkiye ve avrupada başarıya taşıyacak istikrarlı bir başkan gelir inşallah.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ÖRNEK AL CARVALHAL! KORKAKLIĞIN ESİRİ OLMUŞSUN.

"Kimseden korkmuyoruz"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi olan Atletico Madrid hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı ekibin Atletico Madrid ile oynayacağı mücadele öncesi Marca gazetesine bir röportaj verdi.

Yıldız futbolcu Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone hakkında övgü dolu sözler sarfederken; rakiplerinde korkmadıklarını fakat saygı duyduklarını sözlerine ekledi.

İşte Q7'nin Marca'ya verdiği röportaj:

Atletico Madrid ile eşleştiğiniz zaman neler hissettin? Rakibiniz hakkında ne düşünüyorsun?

Atletico saygı duyduğum bir ekip. Çok büyük bir kulüpler ve ne kadar güçlü bir ekiple eşleştiğimizin farkındayız.

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone hakkında neler düşünüyorsun?

Simeone kazanmayı bilen, genç ve başarılı bir teknik adam. Atletico Madrid kaptanlığını da yapmıştı ve bu kulüple özdeşleşmiş bir isim. Atletico ile başarılı olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş taraftarının idolüsün. Takımın tur şansını nasıl değerlendiriyorsun?

Bu turlar gerçekten çok zor ve karmaşık. Şüphesizki, çok iyi bir takıma sahibiz ve çok çalışıyoruz. Kazanabileceğimizi kanıtlamak istiyoruz ve bunu başarabilecek yeteneğe ve cesarete sahibiz.

Porto, Barcelona, Inter ve Chelsea... Mourinho'nun oyuncu hali gibisin. Tüm bu tecrübeler seni Türk ekibinin ana silahı yaptı. Şu anda işler nasıl gidiyor?

8 hafta boyunca beni sahalardan uzak tutan bir sakatlıktan yeni döndüm. Fiziksel olarak %100 hazır olmasam da yavaş yavaş formumu yakalamaya başlıyorum.

Sana göre Atletico Madrid'in en güçlü yanı nedir?

Herşey. Özellikle hücum hattında çok kaliteli herkesin tanıdığı güçlü oyunculara sahipler. Hepsi saygı duyulacak isimler ama bir tanesi gerçekten çok özel. Oyun içinde fark yaratabilecek bir oyuncu: Radamel Falcao

Atletico'da en çok korktuğunuz oyuncu kim?

Korku mu? Biz kimseden korkmuyoruz. Saygı duyuyoruz fakat korkmuyoruz. Futbol bir takım oyunudur ve bir ya da iki oyuncuyla alakalı değildir.

İstanbul'da ateşli bir atmosfer bekliyorum. Taraflarınız rakipler için oldukça zor bir atmosfer yaratıyor.

Doğru, Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyisi, bu konuda herhangi bir tereddüt yok bence. Stadımızdaki atmosfer gerçekten inanılmaz, bir çok kulüp orada bu atmosferin korkusuyla oynuyorlar. Onların bize verdiği kayıtsız şartsız destek bizim tutkuyla oynamamızı sağlıyor ve bizi çok güçlü kılıyor. Bu tip şeyler biz futbolcular için çok önemli. Böyle bir ortamda oynamayı dünyanın bütün futbolcuları ister. Beşiktaş'ta oynamak en iyisi!

La Liga'da iki Türk oynuyor: Nuri Şahin ve Arda Turan. Bu oyuncular hakkında ne düşünüyorsun?

Evet insanlar onları takip ediyor. Güzel şeyler yapabileceklerini tahmin ediyorum. İkisi de çok iyi oyuncular. Birini tercih etmem çok zor.

kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Carvalhal'in yerine kim gelecek acaba çok merak ediyorum.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kim gelecek Tayfur gelecek.

Tayfur'u eskiden çok severdim ama iddianamedeki Tapelerden sonra tüm fikrim değişti.

Şike falan değil.

Guti ile Ersan'ın hakkında bel altı dedikodular.

İsmal'i karalamalar.

Bir teknik adam kendi takımının oyuncuları hakkında sağda solda dedikodu yapar mı?

İsmail' kötü olabilir. İsmail kötüyse rapor yazarsın yönetime bana sol bek lazım diye. Sağda solda oyuncuyu kötülemek ile iş olur mu?

Ersan hakkındakiler zaten tam bir felaket.

Adamın özel hayatı hakkında demediğini bırakmayacaksın sonra bu adamın bonservisi alınırken ses çıkarmayacaksın!

Tapelerden sonra gördüğüm şu. Takım içinde Tayfur oyuncuların güvenini kaybetmiştir. Kim hocasının kendisi hakkında sağda solda dedikodu yapmasını ister ki?

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Carvalhal'in yerine kim gelecek acaba çok merak ediyorum.

Tayfur tabiki... Sportif direktörlük hikaye idi... Carvalhal belki yardımcısı olur.

Bu arada Almeida oyanamaycakmış. Gazetelerde şok haber diye geçiyor. La ne şoku. Süper haber;)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tayfur Havutçu'nun o sözlerinden haberim yoktu. Hakkındaki tüm düşüncelerim değişti.

Bu saatten sonra ne Carvalhal ne de Tayfur Havutçu. İkisinden de hayır gelmez Beşiktaş'a. Carvalhal haftalardır fikstürden şikayet ediyor. Adama demezler mi "Hoca, kulübede bak Burak Kaplan var, Mehmet var, Muhammed var" diye.

Bu geçici yönetim de 25 Mart'a kadar ancak oturur.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ne Carvalhal ne de Tayfur Havutçu. İkisinden de hayır gelmez Beşiktaş'a.

Bu geçici yönetim de 25 Mart'a kadar ancak oturur.

Fenerbahçeliyim ama son iki sezondur en beğendiğim kadro Beşiktaş'ınki. Maalesef mali ve yönetimsel sorunlar ve kişilerin reklam hevesleri uğruna bu takım potansiyelini tamamen sahaya koyamadı. Carvalhal yine de birçok süper lig teknik direktörüne göre kenara bir heyecan getiriyor. tamam belki çok büyük hoca olmayabilir ama burada onu yönlendirenlerin de hataları var. UEFA'da yoluna gayet güzel devam ediyor. Atl. Madrid'i eleyebilir se (ki onların durumu da ortada) kupayı alabileceğine inanıyorum ben. İnşallah şu UEFA kreiterleri sorunun çözüp artık sahadaki başarılarıyla konuşulur. Bu kaliteli kadroyu da gerçek potansiyelinde oynatırlar. Artık sahada futbol izlemeyi özledik.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hepinize merhaba. teknik direktör konusunu görünce aklıma geldi, sorayım dedim. siz beşiktaşlıların aklında, gönlünde yatan teknik direktör(ler) var mı? yerli veya yabancı? :)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Onca sakatliklara ragmen yinede iyisik ve gayet basariyiz!
Hangi mac tum kadro oynadik hatirlayan var midir ?
Genc oyuncular oynamiyor demeyi birakalim bence, TD ve yanindakiler birseyler biliyorda oynatmiyorlar,(performans, disiplin sorunlari vardir) Mesela: Burak Kaplan, Batuhandan cok disiplinsiz ama bir o kadarda yetenekli, hersegin bir nede vardir.
Bizde en buyuk sorun Doktorlarimiz, sakatlanan 1 ay'dan once cevrilmiyor :(.