Değil 50 TL vermek, 3 ay bedava çalışmaya razıyım pesimist. Ben razıyım da kaç kişi benim gibi acaba? En az 15 milyon taraftar var deniliyor. 10 milyonu öylesine, kalan 5 milyonu doğru düzgün taraftar olsun, onların da 1 milyonu destek versin yeter ama nerde... Sözde taraftar bunlar. Her sene forma alıyorum, her sene neredeyse ofisin kırtasiye alışverişini dahi kartal yuvasından yapıyorum. 30 yaşında adam, saçma sapan çocuk kalemleri, anahtarlıklar kullanıyorum. İşime yarar ne varsa almaya çalışıyorum. Evimin perdesinden halısına, çantasından yatak yorgan takımına kadar. 2 sene öncesine kadar tek maç için senede 2-3 defa Ankara'dan İstanbul'a giderdim günübirlik. Hatta bazen yalnız. Ancak neticeye bakalım; ben de Beşiktaşlıyım 50 TL vermeyen de... Veremeyen demiyorum bak; vermeyen..! Hiçbir farkımız yok yani. Kulübü şu duruma düşürmeden adam gibi destek verseydi taraftarlar, hiç bu konuma düşmeyecektik. Fi tarihinin bir kibrit çak meselesi hala rakip taraftarın dilinde. Kendilerinin halka arzları, mesaj kampanyaları sayılmıyor tabi... Yazacak söylenecek çok şey var ama insan boşa çaba harcadığını hissedince her şey büsbütün anlamsızlaşıyor.
AlintiBasketbolda "Beyaz",futbolda "Siyah", bize yine kalan Beşiktaş
bence yanlış düşünüyorsun ben 2001-2002 beri futbolu takip ederim yaşım daha 18 olduğundan eskileri bilmem hadi 100.yılı geçelim ondan sonraki hangi sezonda adam akıllı top oynadı bu takım?ben 50 lira felan vermem demirörenin bizden daha çok 50 liraları vardı o savurdu harcadı kovdu tazminat ödedi demirörenin pisliğini biz mi temizleyeceğiz tüm suç bunu başkan yapanlarda oy verenlerde bu da bizim elimizde olmayan bişey artık bu takımım maçalrını izlemeye utanıyorum rakipler her geçen gün kendini geliştirirken biz hep geriye gidiyoruz bu böyle olmaz bizim vereceğiz 50 tl ile hiç olmaz
Beşiktaş'ta flaş gelişme
Seçim sürecine giren Beşiktaş'ta, başkan adaylarından Yalçın Karadeniz'in adaylıktan çekildiği bildirildi.
Almeida lig bitmeden 13 gole ulaşmış.
13 golü vurgulamak istedim.
Bizim taraftarın hayran olduğu BOBO her sene 13 gol atardı KRAL ADAMDI...
Almeida 13 gol atınca gidecekler listesinin en başına yazılıyor...
Bu BOBO'da ne vardı benim göremediğim anlamıyorum :S
![]()
Dalga mı geçiyorsun?Al sana yıl yıl Bobo'nun golleri.
Şu anki duruma göre play-off'a başlama durumu:
1 Galatasaray -----35 (70)
2 Fenerbahçe -----31 (61)
3 Trabzonspor ----27 (53)
4 Beşiktaş --------27 (53)
3 maç lig, 6 maç Play off toplam 9 maç kaldı. Yeni yönetim inşallah Beşiktaş için hayırlı günlerin doğmasına vesile olur. Şampiyonluk için olmasa da Şampiyonlar ligi şansımız hâlâ var. Fakat Carvalhal kaldığı müddet hayal hayal...
32. Hafta
25.03.2012 GALATASARAY A.Ş. TRABZONSPOR A.Ş.
25.03.2012 FENERBAHÇE A.Ş. BURSASPOR
25.03.2012 İSTANBUL BB BEŞİKTAŞ A.Ş.
33. hafta
01.04.2012 GALATASARAY A.Ş. ORDUSPOR
01.04.2012 TRABZONSPOR A.Ş. FENERBAHÇE A.Ş.
01.04.2012 BEŞİKTAŞ A.Ş. SAMSUNSPOR
34. hafta
08.04.2012 FENERBAHÇE A.Ş. MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
08.04.2012 KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR BEŞİKTAŞ A.Ş.
08.04.2012 MANİSASPOR GALATASARAY A.Ş.
08.04.2012 ORDUSPOR TRABZONSPOR A.Ş.
53'ün yarısı 26,5, bu da play-off için 27 eder.
Ligi kaç puanla bitirirsen onun yarısı alınıyor.
Fakat öncelik Fenerbahçe'yi geçmek olmalı. Şampiyonlar Ligi'nden gelecek para güzel olur.
Fikret Orman:
Demirören listesinde olan hiç kimse ile çalışmayacağım. L.Erdoğan 2004 te listemde vardı. Fakat 2004-2006 ile alakalı yollarımızı ayırdık. Levent Erdoğan hakkında net bir şey söyleyemiyorum. 2 gün içerisinde listemi herkes görecek.