SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Guti tam gaz gidiyor!

Beşiktaş, 3 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Guti Hernandez çift kalede bir gol atarken, antrenmandaki performansıyla göz doldurdu.

Guti'nin çalışmanın ardından da teknik direktör Carlos Carvalhal ile özel bir görüşme yaptığı ve Kayserispor maçında görev yapmak istediğini söylediği öğrenildi.

İspanyol futbolcunun, Carlos Carvalhal'a "Oynayacak durumdayım. Bana görev vermenizi bekliyorum" dediği ifade edildi. (Lig Tv)

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
S%C4%B0VOK706_1.jpg

Başarılı defans oyuncumuz Sivok, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Futbol Takımımız'ın başarılı defans oyuncusu Tomas Sivok, "Beşiktaş'tan ayrılacağıma dair yapılan haberler tamamen yalan. Beşiktaş'ta olmaktan son derece mutluyum ve kendimi bu kulübün bir parçası olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncumuz Tomas Sivok, önümüzdeki günlerde başlayacak olan yoğun maç trafiği ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Yoğun bir maç trafiğine giriyoruz ve bunu avantaja çevirebiliriz. Kadromuz çok geniş, haftada 1 maç oynamaktansa 2 maç oynamamız rotasyon açısından bizim için avantajlı olabilir. Böyle bir maç trafiği herkesin oynamasını sağlayabilir."

Çek oyuncumuz Tomas Sivok, Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda olası bir Çek Cumhuriyeti- Türkiye eşleşmesini de değerlendirdi.

Sivok şöyle konuştu: "Türkiye ve Bosna Hersek ile eşleşmeyi istemiyoruz. Türkiye'yi istememizin sebebi ise taraftarın yarattığı atmosfer ve son iki maçta kaybetmiş olmamız."

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/49942/

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
al%C4%B1n3.jpg

Beşiktaş A2 takımı, A2 Ligi’nin ikinci haftasında bugün Bucaspor’u BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde konuk etti.

A2 Ligi’nin ilk haftasında Akhisar Belediye Gençlikspor deplasmanından Ali İhsan Şahin’in golleriyle 2-1 galip ayrılan Beşiktaş A2 takımı, A2 Ligi'nin ikinci hafta maçında BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Bucaspor'u Mehmet Akyüz, Alves ve Mehmet Erkut Şentürk'ün attığı goller ile 3-1 yendi.

Haber Kaynağı: Haber1903

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[h=1]Başkan futbolcuları sevindirdi[/h] 14 Ekim 2011 Cuma 18:43

baskan_futbolculari_sevindirdi_1318607604.jpg
Beşiktaş Kulübünde yaşanan mali sıkıntıya Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören el attı.

Yıldırım Demirören'in kendi cebinden 11 milyon TL vererek, futbolcuların alacaklarını ödettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Ne güzel bir haber değil mi!!!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta sıkıntılı bir sezon yaşayan ve uzun süre sonra ilk kez Kayserispor maçında forma şansı bulan Guti'nin bireysel jest girişimi hayata geçemedi!

Guti'nin Kayserispor maçında formasının içine tişört giydiği ve tişörtün üzerinde de "Serdar Adalı - Tayfur Havutçu" yazdığı ortaya çıktı! Hemen belirtelim bu tişörtten sadece Guti'de vardı...

Ancak Guti'nin atılacak bir golden sonra formasını çıkararak tribünlere ve kameralara tişörtünü gösterme planı hayata geçemedi. Maçın 70. dakikasında Beşiktaş 1-0 mağlup durumdayken oyundan alınan ve hatta bu esnada ıslıklanan İspanyol yıldız, formasının içine giydiği tişörtü gösteremedi. (Lig TV)

guti_tisort1.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
logokkk_18.jpg

Kulübümüz, Van'da yaşanan deprem felaketi için seferber oldu.

Van'da dün meydana gelen depremden sonra zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın acil olarak ihtiyaç duyduğu 3 bin 500 parça çeşitli giyecek eşyası, depremzedelere ulaştırılması için Türk Kızılayı'nın Beşiktaş'taki şubesine teslim edilecek.

Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Beşiktaş JK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Metris'te bulunan Serdal Adalı'yı HABER1903 okurları için ziyaret ettik. Oldukça fazla kilo veren Adalı, HABER1903 vasıtasıyla Beşiktaş'lı taraftarlara çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Adalı'nın HABER1903'e yaptığı açıklamalar:

- BURADA OLMAK ÇOK ZOR -

Cezaevindeki günlerini HABER1903'e anlatan Adalı, ''Allah kimsenin elinden özgürlüğünü almasın. Tamam, burada şartlar kötü değil. Bol bol kitap okuyorum, spor yapıyorum ama genede burada olmayı kendime yediremiyorum''

- LİMON BU KADAR KOLAY SATILMAZ -

Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfükaroğlu'nun kendisi için bittiğini açıklayan Adalı, ''Çok üzüntülüyüm. Bir insan bu kadar kolay satılmaz, böyle yalnız bırakılmaz. Benim için hem Başkan hem de Cengiz Zülfikaroğlu bitmiştir. Duyuyorum dışarda ortada hiçbir şey yokmuş havası estiriliyor. Hatta buradan çıkınca yönetimdeki görevimin başına döneceğim konuşuluyormuş. Ben bir daha onlarla aynı masaya bile oturmam. Cengiz Zülfikaroğlu'nu bir buçuk aydır görmedim. Pazarda portakal limonu bu kadar kolay satamazsınız. Bu arada taraftarlara da mesaj vermek istiyorum. Ben onlara bozuk değilim. Bana adliyede küfür edenler, transfer döneminde ellerinde sahte kulüp belgesi ile kulübe futbolcu satmaya çalışan kişilerdir. İşlerini bozunca bana orada saldırdılar.''

- BEN AF İSTEMİYORUM -

Mecliste sporda şiddet yasasının değiştirilmesine karşı olan Adalı, ''Meclise, sporda şiddet yasasında değişiklik için önerge sunmuşlar. Ben af, maf istemiyorum kardeşim. İnsan bir suç işlemişse affedilir. Affedilecek ne yapmışım? Bir an önce iddianamenin verilip mahkemeden suçsuzluğumu kanıtlayarak çıkmak istiyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bunu burada değil genel bir başlıkta paylaşmak gerek... Alem Trivela görsün

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1631_3.jpg

Maç öncesinde Beşiktaş yedek kulübesinin hemen yanında Tayfur Havutcu’yu gördüğümde çok şaşırdım.

Tayfur Hoca dediysem, kendisi değil tabii ki, maketi.

Beşiktaş yönetimi yine kendi aklınca jest yapmış, sözde ihmal ediliyor diye yazılan Tayfur Hoca’ya sahip çıkmış?

Tayfur Havutcu’nun gerçek ebatlarda bir maketi, aynı canlı gibi, ne yalan söyleyeyim irkildim.

Tamam Tayfur Hoca’ya inancım her Beşiktaşlı gibi tam. Bu takımın gerçek hocası da o, kabul ama bu kadarı biraz fazla.

Her kötü sonucun ardından yerle bir edilen ve bu takımın teknik direktörü olarak kabul edilmeyen, dışlanan, her fırsatta ezilen bir insan var hemen o maketin yanında. O da, Carlos Hoca!

Karşıdan baktığınızda hangisi canlı, hangisi maket anlaşılmıyor aslında.

Yanına yaklaştığınızda hangisi bu takımın başında hangisi tutuklu o da çok belli değil bana kalırsa.

Tayfur Havutcu, Serdal Adalı, Ahmet Ateş. Birinin diğerinden farkı mı var yoksa? Tayfur Beşiktaş’ın çocuğu da diğerleri üvey evlat mı oluyor bu durumda?

Ya Serdal Adalı? Onun maketi nereye asılacak statta? Sahi Ahmet Ateş nerede duruyordu maçlarda?

O vakit şeref tribününe de bir 'Serdal Adalı Heykeli' koysaydınız ya?

Tayfur Hoca’nın maketini kulübeye dikenler Carvalhal’i görmezden geldiler. O ses çıkarmıyor. Hatta yanında durup poz veriyor. Ama yüzü gülmüyor.

Carvalhal her şeyi aşmış bir hoca, kompleksleri, ihtirasları yok. Aslına bakarsanız kaybedecek de bir şeyi de yok.

Hocalığı bir tarafa, o bu dünya da yaşanabilecek her türlü acıyı yüreğine gömmüş bir baba.

İki evladını bir trafik kazasında kaybetmiş.

Bir oğlu olay yerinde ölürken diğeri hastanede kollarının arasında can vermiş. Canı çok acımış, nasır bağlamış. Bir ara her şeyden vazgeçmeyi istemiş ama pes etmemiş.

Ölmenin kolay olduğu bir zamanda yeniden doğmayı seçmiş. İki çocuğunun acısını yüreğine gömüp Beşiktaş’a gelmiş ve bu anlattığım hikayeyi de takımla yaptığı ilk toplantıda
futbolcularına kendisi anlatıp yardım istemiş. Bana yeniden yaşama şansı verin. Ben buraya ölmeyi reddederek geldim.

Beni üzen, o yokmuş gibi davranmak, her başarısızlıkta acımasız eleştiriler yapıp en ufak başarıda başkasının adını haykırmak.

Sahi sen kimsin Carvalhal? Neden geldin İstanbul’a? Burası senin yeniden doğacağın yer değil anlayamadın mı hala?

Mağlup bitirilen bir maçın ikinci yarısında Rüştü’nün de takım arkadaşlarına seni göstererek isyan ettiği gibi. “Şu adamın hırsının yarısı bizde olsa kazanılmadık kupa kalmaz ortalıkta!”

Senin yeniden var olma savaşı verdiğin bu takımda, yürümekten aciz yıldızlarla gökyüzüne uzanamazsın hoca!

Senin yaşam mücadelesi olarak gördüğün bu takımda ruhunu teslim etmiş futbolcular olursa, yeniden doğmak imkansız bu topraklarda.

Hani bir sabah Metris'e gidip Tayfur Hoca’ya anlattın ya “Bu takım senin takımın, başarılı olursam bu senin başarın ama başaramazsam tüm suçlu ben olacağım”

Kendi tabirinle ikinci hayatında, ikinci bir şansın olmayacak bu takımda. Adın, yangında en son kurtarılacakların arasında.

Unutma sen bu takımın emanetçisisin. Var ile yok arasında.

Beşiktaş’taki geleceğini bilmem ama bundan sonraki hayatında yüzün her golden sonraki gibi gülsün.

Sonuç ne olursa olsun, sen emanetine asla ihanet etmedin.

Ve tüm bunları kazandığın bir maç sonrası bilmeni istedim.

Sen belki çocuklarını kaybettin ama şimdiden Beşiktaş'ın çocuğu olmayı hakkettin.

Selam sana Carlos Hoca. Tüm kaybettiklerin adına...

Erdem ULUS

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[video=youtube;4nogvXTWn7U]http://www.youtube.com/watch?v=4nogvXTWn7U[/video]

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
kazanacağımızı zannetmezdim bu takıma karşı şansımız hep kötü gidiyordu.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
[video=youtube;e1sB2KB2JBU]http://www.youtube.com/watch?v=e1sB2KB2JBU[/video]
[video=youtube;RxiK_AHlGpw]http://www.youtube.com/watch?v=RxiK_AHlGpw[/video]

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[video=youtube;YrdSj-DTQc0]http://www.youtube.com/watch?v=YrdSj-DTQc0[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Carvalhal, Fernandes'i kadroya almamış yine.

Antrenör Carvalhal, son haftalarda olduğu gibi maç kadrosuna Fernandes, Edu ve Alves'i dahil etmedi.

Siyah-beyazlı takımın, Galatasaray karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor; Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Simao, Quaresma ve Almedia.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Besiktas taraftarinin Van depreminden sonra yaptigi atki kampanyasi FIFA World Magazine de yer bulmus.

453163735.jpg

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Irkçılıkmış milletin derdi

Karalamakmış..

Yapamazsınız ki bunu

Ne yüreğiniz yeter ne hayata bakışınız.

Siz bu felsefeyi anlayamazsınız

Ne tarzınız yeter, ne tavrınız .

Beşiktaş'ı anlamadan tribünün hayatını yaşamadan çözemessiniz

Ruhunuz yetmez Siyaha Beyaz diye bağırmaya

Şaşkınlıkla izledim olanları

Rengini sadece siyah beyaz yaşayan bir topluma Siyahın hesabını soramazsınız.

Biz sizin karalamanızdan daha kara olabilecek kadar kara

Yüreğinizde olmayacak aklıktan daha beyazız.

Ebue onu demiş bu bunu demiş

Çok ta dert değil

Ebue bilse bizim ondan daha Siyah ve Yüreğinden daha beyaz olduğumuzu

O bile af dilerdi İnönü'de.

Ona çok takılmadım

Sadece ülkemizde hala bizi anlayamayacak kadar kör olanlara kızdım.

Sağ duyuyu unutup tersten vurmaya çalışanlara sitemim.

Kaz dağlarının ALTI değerlidir bizde

Tıpkı orkinos balıkları gibi

Hayatınının yarısını Siyah yarısını Beyaz yaşayan

Michael Jackson'a yolladık sevgimizi

Körmüsünüz bunları görmeyecek kadar

Yargılayamazsınız bizi ırkçılıkla

Asla Ve Kat'a

Müjde müjde size Ferdinand'tan müzde size diye bağırıken yıllar önce

Tombala oyununu Pascal'da mı afaroz etiniz hayatınızadan acaba.

E ne diyim artık

Tarzınıza bi bakın kimle neyi konuşuyorsunuz.

Kime neyi yakıştırıyorsunuz.

Takdir edin edebiliyorsanız.

Edemessenizz eğer bizim üşüyecek daha çok soğuklarımız var.

Sizin yüreklerinizdeki çok renkli sıcaklara inat.

Alaaddin Orhan/kartalbakisi.com

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Metris cezaevinden önce takımı Carlos Carvalhal'e emanet eden Tayfur Hatutçu, Portekizli çalıştırıcı ile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde biraraya geldi.

Beşiktaş'ın, Metris Cezaevi'nden, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş ile birlikte çıkan Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, dün tesislere gelerek futbolcular, teknik heyet ve personelle birlikte hasret giderdi. Kendisinin yokluğunda takımın teknik sorumluluğunu üstlenen Carlos Carvalhal ile biraraya gelen Havutçu, bir süre Portekizli hocayla başbaşa görüştü.
Şike soruşturması nedeniyle yaz kampından beri tam 152 gününü Metris Cezaevi'nde geçiren, bu zaman zarfı içerisinde takımdan uzak kalan Tayfur Havutçu'nun, Carlos Carvalhal'ı ligde ve Avrupa'daki başarısından dolayı kutladığı bildirildi. Futbolcular, teknik heyet ve personel tarafından büyük bir özlemle karşılanan Tayfur Havutçu'nun bu ani ziyareti, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki herkesi bir hayli mutlu ettiği öğrenildi.

Futbolcuların tamamının "Hocam hoşgeldiniz" şeklinde karşıladığı genç teknik direktörün uzun bir süre sonra tesislere gelmesi nedeniyle bir hayli duygulandığı belirtildi. Tesislerdeki herkesle tek tek selamlaşarak hasret gideren Tayfur Havutçu daha sonra Carlos Carvalhal ile bir araya gelerek sıcak bir şekilde hem sohbet ettikleri hem de takımın son durumu hakkında görüş alış verişinde bulundukları bildirildi.

Destek verdi
Havutçu'nun, Carvalhal ile başbaşa kaldığı bölümde, Portekizli hocaya "Kafan çok rahat olsun. Ben her konuda senin yanındayım. Hep birlikte bu takımı şampiyon yapacağız. Senden sadece işine konsantre olmanı istiyorum. Biz hepimiz iyi bir aile olduk. Bu pozitif ortamı çok iyi değerlendirerek camianın bizden beklediği hedeflere yavaş yavaş ulaşacağız. Size Samsunspor maçı öncesi hem iyi yolculuklar hem de bol şans diliyorum. Kalbim sizinle birlikte olacak. Samsunspor maçı sonrası yine bir araya geliriz" diye konuştuğu öğrenildi.

Sporx

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ligin ilk yarısına şöyle bir bakalım...

Liderden 5 puan geride bitirdik...

Ama lider ile oynadığımız maçta 2 puanımız çalındı! Almeida'nın 0 golü iptal edildi...
Liderden 1 puan düş 36, bize 2 puan ekle 34...

Neyse 5 puan büyük fark değil 3 puanlık sistemde...

Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray bu sene Fikstür Sıkışıklığından HİÇ UTANMADAN Şikayet ettiler!

Onların 17 Maç yaptığı bu dönemde biz 25 Maç yaptık...
Haftada 3 maç yaptığımız dönemler oldu!

Avrupa'da grubumuzdan lider çıktık...
Süper ligde talihsiz sakatlıklara rağmen Lider ile aramızdaki fark sadece 5 puan...

Rakiplerimiz olan FB ve GS ile oynadığımız maçlarda rakiplerimize tartışmasız üstünlük kurduk ne yazık ki maçların hakkı olan galibiyeti alamadık...

Eğer lig 2. sezon da bu şekilde devam ederse Play Off'ta rakiplerimize nazaran Şampiyonluğa en yakın takım Beşiktaş'tır...

Reaksiyon puanı
2,148
dikkat çekerim 16.00 da oynadığımız maçları kazanamadık, neden iki hafta üstüste bize gündüz maçı verdiler