SDN Beşiktaş Kulübü

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Lucescu gelsin başka bir şey istemem.

Ama ben devamlılıktan yanayım. Geçen sene Shuster gitmesin dedim. taraftarlarımız bana demediğini bırakmadı. Şimdi millet ah Shuster zamanında yenilsek de rakibi boğuyorduk atak futbol oynuyorduk güzel futbol izliyorduk yenildiğimize üzülmüyorduk demeye başladılar.

Bizim sorunumuz işte bu. Her sene 1-2 teknik adam değiştirmek.

Bana kalırsa Carvalhal bu sene en suçsuz kişi.

Bu takım onun takımı değil. Tayfur içeri girince son anda Carvalhal ortaya çıktı. Adamın transferi bile yok.

Bana kalırsa Carvalhal kalmalı. Tepesindeki Tayfur uzaklaştırılmalı.
transfer döneminde Carvalhal'in raporu doğrultusunda gidecek gitmeli, kalacak kalmalı.

Millet Carvalhal'i beğenmiyor.

Tayfur Guti'yi oyundan almaya cesaret edemiyordu.
Carvalhal Guti'yi takımdan kesti ve gönderdi (doğruluğu yanlışlığı ayrı mevzu)

Fernandes ligin başında berbat durumdaydı. Magazin haberlerinden başka yerde göremiyorduk.

Carvalhal o adamı herkes isyan ederken oynatmadı oynatmadı formanın değerini gösterdi.
Bu gün takımın tartışmasız en faydalı oyuncusu Fernandes.
Formanın değerini anladığı için her maçta Fernandes var. Diğerleri maç seçiyorlar!

Carvalhal olmasaydı devre arası 2,3 milyona aldığımız Fernandes'i 1 milyona gönderirdik.

Carvalhal Tayfur hapisten çıkana kadar çok iyiydi.

Ligde GS'nin hemen arkasında 2. sıradaydık. Avrupa'da gruptan lider çıktık...
İlk yarıyı Lider bitirme şansımız vardı.

Sonra Tayfur hapisten çıktı ondan sonra tepe taklak olduk. 2004 yılında 5 Kırmızı Kart olayından sonraki çöküşün neredeyse aynısını yaşıyoruz.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tayfur haipsten çıktı da ne oldu? Ne alakası var anlayamadım?

Madem Carvalhal iyi adam, neden yanlış kadro kuruyor? Neden adamları gerçek mevkiilerinde oynatmıyor? Saçma sapan oyun düzeniyle çıkmaya başladı son haftalarda.

Bilmem farkında mısınız ama Carvalhal yüzünden Braga'ya eleniyorduk.

--- Mesaj Güncellendi ---

Trabzon maçında da defansın pazara dönmesi yine kendisinin hatasıdır..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bizim taraftar kadro kurmaya bayılır zaten.

Beşiktaş sitelerine, haber portallarındaki yorumlara bakın hepsi kadro kuruyor.

Adam gönderiyor, adam getiriyor.

Anrenmanlardaki olanları biz bilmiyoruz. Sakatlık durumlarını tam olarak bilmiyoruz.

kimi oyuncu sakat değildir ama dinlenmesi gerekir. haftada 3 maç yapıyoruz.

Arkadaşımızın da dediği gibi sakatlanan adam 1 ay yok.

rakiplerimizde en uzun sakatlık 2 hafta. Bizde 1 aydan önce dönen yok.

Ersan 6 ay sakat. Quaresma 2 ay sakat, Hilbert 3 ay sakat. Almedia 1,5 Ay sakat. Rüştü yine 2 ay olacak Bebe daha maçını görmedik kiraladık tek maç oynamadan gidecek...

Diğer takımlar için 2 hafta sakatlık 2 maç demek

Bizde 2 hafta sakat demek. 2 lig 2 avrupa maçı demek.

1 ay sakat oyuncu Beşiktaş'ta 4 lig maçını, 2 avrupa maçını en az 6 maçı kaçırıyor.

Sonra Hoca niye yanlış kadro kuruyor?

kadro kurmaya bayılıyoruz.

Ahmet yerine Mehmet olsaydı demek çok kolay.

Ahmet yerine Mehmet'i oynat. Maçı kaybet aynı adam çıkar niye Ahmet'i oynatmadın da Mehmet'i oynattın der.

teknik adamların kaderi bu.

Başarıyı herkes sahiplenir. Taraftar bile çıkar bizim sayemizde kazandınız der.

Başlarısızlığın ise tek suçlusu HOCADIR...

Yıllardır Beşiktaş'a Hoca Beğendiremedik...

En iyisi en kariyerlisi de geldi...

6 ayda İstifa dedik gönderttik....

Yemin ederim Morinho Guardiola gelse Beşiktaş taraftarı onlara Kadro Kurmayı Öğretir, 2 yenilgi sonra küfreder, 5 yenilgide takımdan kovdurur. üstüne de trilyonlarca tazminat öderiz.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
elburz katılmıyorum...

Q7 forvette tek başına oynatmak nasıl bir teknik anlayıştr çözemedim ben.

Tamam oyuncu değişikliklerinde haklısın ama forvetsiz maça çıkmak intihardır. Üstelik Q7 forvetn göbeğinde oynuyor.. Kanat adamı

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Q7 Maccabi Maçında ortaya gelip maçı kurtarınca kral oluyor ama...

Hocanın aklında bir taktik vardır ve bu taktiği en iyi o bilir.

Biz elimizdeki kadroya göre bakıyoruz. Hoca karşı takımın durumunu vs de dikkate alıyor.

Dedim ya biz çok meraklıyız Hoca Olmaya...

Harcanıyoruz buralarda...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] Hocam, önerdiğim seyi birdaha dusun, burdaki yazdiklarina aynen katiliyorum ve katilanlar cok vardir, haftada bir kere yaz super olur, burdaki yazdiklarin yeterli bile. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Q7 Maccabi Maçında ortaya gelip maçı kurtarınca kral oluyor ama...

Hocanın aklında bir taktik vardır ve bu taktiği en iyi o bilir.

Biz elimizdeki kadroya göre bakıyoruz. Hoca karşı takımın durumunu vs de dikkate alıyor.

Dedim ya biz çok meraklıyız Hoca Olmaya...

Harcanıyoruz buralarda...

Her oyuncu maç anında farklı yerlerde görülebilir. Mesela Almeida zaman zaman forvetten gelip defansa yardım ediyor. Bunun krallıkla bir alakası yok. Taktik denen bir şey var. kanat oyuncusunun o an ortada olması normal ama taktiksel anlamda forvetin göbeğine konması saçmalıktan başka bir şey değildir. Braga maçında da etkisiz olduğunu cümle alem gördü. 2 gol vardı kimler attı?

Tamam herkes kadro kurmaya bayılıyor ama, kadro kuran taraftarların neden büyük çoğunluğu aynı şeyleri söylüyor?

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
"Atletico tarih yazdı, sıra bizde"

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın 3. turda Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, ''Ben ve futbolcularım Beşiktaş için tarihi bir maç olacağının bilincindeyiz'' dedi.

Maç öncesi son antrenmanlarını yapmadan önce Vicente Calderon Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Carvalhal, ''Rakibimiz büyük bir takım, iki yıl önce bu kupayı kazandı. Atletico Madrid tarih yazmış, biz ise tarih yazmak isteyen bir takımız. Yarınki maçı iyi şekilde geçirip, turu İstanbul'a bırakmak istiyoruz. İstanbul'da kesinlikle 12 kişi oynayacağız'' dedi.

''Hedefimiz, Beşiktaş'ı kulübün kuruluşundan bu yana tarihindeki en üst seviyeye çıkarmak'' diyen Portekizli teknik adam, ''Beşiktaş'ı çalıştırmaktan, bu taraftara sahip olmaktan gururluyum. Futbolcularımızın hepsi bu takımda olmaktan gurur duyuyor ve ben de onların yaptıklarından gurur duyuyorum. Takım ile taraftar arasında değişik bir bağ var'' ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın bu sezon UEFA'da başarılı sonuçlar elde ettiğini ve Türkiye tarihinde gruplardan lider çıkmayı başaran ilk takım olduklarını vurgulayan Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi kupasını iki yıl önce kazanan Atletico Madrid üzerindeki baskının Beşiktaş'a nazaran daha fazla olacağını savundu.

Carvalhal, geçmişte çalıştırdığı Sporting Lizbon ile Atletico Madrid'e karşı oynadıklarında, 0-0 ve 2-2'lik skorlarla yenilgi almadan elendiklerini hatırlatarak, ''Umarım bu kez daha şanslı olurum'' diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü, kulüp yönetiminde yaşananların takımı nasıl etkilediğiyle ilgili bir soruya ise ''Takım içinde para veya problem konuşulmaz. Sadece motive edecek konuşmalar yapılır. En büyük motivasyonumuz da taraftarımız'' yanıtını verdi.

Carvalhal, kendini en çok üzen konunun Beşiktaş'ın ligde bulunduğu konum olduğunu da ifade ederek, ''Ama bu kadar sakatlığa ve fazla maç oynamamıza rağmen bulunduğumuz yerin yine de iyi olduğunu düşünüyorum'' değerlendirmesini yaptı.

Carvalhal ayrıca, Atletico Madrid'e karşı ilk maçta gol yemeden gol atmayı hedeflediklerini belirterek, ''Topu kalemizden uzak tutmalıyız. Atletico Madrid, bizi şaşırtmayacak bir takım. Onları iyi tanıyoruz. İyi noktaları fazla. Biz ise Atletico'nun az olan zaaflarından yararlanmak istiyoruz. Bir iki sürprizimiz olabilir. Eğer yapabilirsek yarın Simeone'yi şaşırtmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Simao: ''Çok önemli, zor bir maç olacak''
Öte yandan, 4 yıl Atletico Madrid formasını giydikten sonra Beşiktaş'a gelen Portekizli Simao da maçla ilgili ''İki takımın da kazanmak isteyeceği, çok önemli, zor bir maç olacak. Süper önemli bir maçta gol atmak tabii ki beni çok mutlu eder. Bu maçlarda profesyonellik her şeyin üstündedir, umarım gol atarım. Simeone ile daha güçlü bir Atletico var, zor bir maç olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Atletico Madrid ile kazandıkları UEFA Kupası'na da atıfta bulunan Simao, ''Atletico ile ilk yola çıktığımızda kimse bize inanmıyordu, ama maç maç giderek, sonucu herkes gördü'' diyerek, Beşiktaş'ın da aynı düşüncelerle hareket ettiğini ve benzer başarıyı arzuladığını kaydetti.

''Sana göre Atletico ile Beşiktaş arasındaki fark ne?'' sorusunu ise Simao, ''Aslında benzerlikler daha fazla. Mücadeleci, kazanmayı isteyen, tarihleri başarılarla dolu iki kulüp'' diye yanıtladı.

Beşiktaş'ın Atletico Madrid karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

''Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Necip Uysal, Ernst, Simao, Quaresma''

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
cehennemordusu.jpg

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
galibiyet beklemiyorum. quaresma da oynamayacakmış.

İyice batacağız.

Q7 olsa adamın korkusu yeter. Rakip şöle bir geri durar. Ama nerdeee!

Herkes 2-0 yeneriz diyo ama golleri kim atacak? Son yıllarda kaç defa 5 farklı skor elde edindik. Her maçta 2.golü görmemiz bile mucize olmaya başladı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fikret Orman aday oluyor

Fikret Orman, yaptığı açıklamada;

" Şuan itibari ile Beşiktaş başkanlığına adaylığım konusunda çalışmalara başlamış bulunmaktayım. Yarın arkadaşlarım ile bir araya gelip konu ile ilgili açıklamayı yapacağım. " diyerek sözlerini tamamladı.

Seba'dan başkanlık açıklaması

Beşiktaş Kulübü'nün efsane başkanı Süleyman Seba, yaptığı yazılı açıklamada camianın Yalçın Karadeniz etrafında birleşmesi gerektiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[video=youtube;w5Cd8mOkhpo]http://www.youtube.com/watch?v=w5Cd8mOkhpo[/video]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sevgili Bonney, Toroğlu hakemliğinden beri nefret ettiğim, tiksindiğim bir şahsiyet olmasına rağmen, maalesef taraftarla ilgili sözlerine büyük ölçüde katılıyorum. İçim buna elvermese de... Bu durum önceden böyle değildi, ancak son dönemde ne olduysa ya da nasıl olduysa artık bilmiyorum; kendine oynayan ''şov'' taraftarı olup çıktık. Bunu çok basit şekilde son yıllarda iç saha maçlarımızda aldığımız sonuçları, rakiplerimizin iç saha maç sonuçlarıyla kıyaslayarak görebilirsin... Üzücü ama gerçek bu. Onlar kendi sahalarında bilmem kaç maç galibiyet serisi, ya da yenilmeme serisi hesabı yaparken, biz kendi sahamızda büyük maçı geçtim, vasat maç kazanamaz olduk. Buyur, babadan Beşiktaşlı, bana göre şu an medyada bulunan en temiz, en dürüst yazarlardan biri olan Güntekin Onay'ın son yazısı. (özellikle son paragrafı oku)
http://www.haber1903.com/futbol/eski-besiktas-taraftari-yok-h11203.html

Taraftar olarak şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz, ciddi bir özeleştiri yapmamız gerek.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sevgili Bonney, Toroğlu hakemliğinden beri nefret ettiğim, tiksindiğim bir şahsiyet olmasına rağmen, maalesef taraftarla ilgili sözlerine büyük ölçüde katılıyorum. İçim buna elvermese de... Bu durum önceden böyle değildi, ancak son dönemde ne olduysa ya da nasıl olduysa artık bilmiyorum; kendine oynayan ''şov'' taraftarı olup çıktık. Bunu çok basit şekilde son yıllarda iç saha maçlarımızda aldığımız sonuçları, rakiplerimizin iç saha maç sonuçlarıyla kıyaslayarak görebilirsin... Üzücü ama gerçek bu. Onlar kendi sahalarında bilmem kaç maç galibiyet serisi, ya da yenilmeme serisi hesabı yaparken, biz kendi sahamızda büyük maçı geçtim, vasat maç kazanamaz olduk. Buyur, babadan Beşiktaşlı, bana göre şu an medyada bulunan en temiz, en dürüst yazarlardan biri olan Güntekin Onay'ın son yazısı. (özellikle son paragrafı oku)
http://www.haber1903.com/futbol/eski-besiktas-taraftari-yok-h11203.html

Taraftar olarak şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz, ciddi bir özeleştiri yapmamız gerek.

Katiliyorum ustad son zamanlar icin, ama bu video eski zamanlar icin hazirlanmis.
Belki yeniden bir Besiktas taraftarini gorebiliriz persembe gecesi, hazirliklar o yonde.
Her Besiktasli farkinda tribunun hali ne durumda, icip icip geliyorlar cogu, bolumleler oldu, bir yanda forza diger yanda serefbey forumu. (oncebesiktas falan), habersiteleri bile ayri ayri taraftarin, zaten bu taraftarin bolumlesinde en buyuk neden onlarda.
Son zamanlarda ne takim ne taraftar nede yoneticiler istedigimiz gibi degil, ama insAllah guzel gunler gorecegiz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Murat Aksu'nun daha evvel listesinde bulunan arkadaşları ile yarın saat 10:00'da toplanacağı ve kesin kararını bu toplantıdan sonra vereceği öğrenildi.

Aksu'nun yakın çevresinden aldığımız bilgi kendisinin çok istekli olduğu yönünde.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tek umudum Murat Aksu, Fikret Ormanin yaninda cikarcilar var. Levent Çifter ....

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş'ta kongre öncesi başkan adayı olmaya hazırlanan Murat Aksu, kararından vazgeçti.

Listesindeki isimlerle toplantı yapan Aksu, kongrede aday olamayacağını açıkladı.

Ne oluyor bu külpte :S

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Laf söyleyecek takat bırakmadınız adamda!!!

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Demirören başkanken lap lup konuşanlar, atıp tutanlar... Neredesiniz? N'oldu gizlendiniz? kararları geri çekiyorsunuz bir bir...

ne olacak bu kulüp böyle? Battı iyice...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Beşiktaş batmaz, gerekirse her taraftar cebinden çok değil 50 TL verse yine toparlanmaya yeter. Lakin Beşiktaş'ı bu duruma getiren adam şu an TFF başkanı ve etliye sütlüye karışmıyor. Biz adaylığını koyan ve geri çeken kişilere kızmaya başlamışız. Ne hakla kızıyoruz onu da anlamıyorum. Kulübün görünenden çok daha fazla borcu var.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Derin Beşiktaş Devrede... Kulüp resmen birilerinin elinde oyuncak olacak! Kim talip olsa bir anda karşılarına ADINI DİLE GETİREMEDİKLERİ BİR ENGEL ÇIKIYOR!

"Aslında ben ve arkadaşlarım yönetime taliptik. Gerçekçi olmak gerekirse bir ön çalışma da yaptık. Gördük ki Beşiktaş ayaklarının üzerinde durabilecek bir kulüp.
Fakat derine inince bazı güçlerin orada bizi rahat bırakmayacağına kanaat getirdik ve çekildik"
İBRAHİM ALTINSAY

Biz kulüp için çalışmalarımızı sürdürürken gördüm ki kişisel hesaplar dönmeye başlamış. Ben, “Beşiktaş’ a maddi manevi katkı sağlayacak vizyon sahibi yöneticilere ihtiyaç var” derken karşıma “Benim şu kadar oyum var” diye çıkan karakterlerle karşılaştım.

Bugüne kadar hayatımda hiç kimsenin emanetçisi olmadım, kendi bildiğim doğrulardan da şaşmadım.

Serdal ADALI

Bu olağanüstü ve kaotik dönemde her fırsatta Beşiktaş’ın geniş tabanlı konsensüse ihtiyacı olduğunun altını çizmeye çalıştım, ancak ben ve benim gibi düşünenlerin önüne yine aynı odaklar çıkarak Beşiktaş’ın bu halinde bile menfaat odaklı bir birliktelik oluşturdular.

Beşiktaş için böylesine hayati bir döneminde dahi önce ben diyenleri, bugün camiamızın en çok ihtiyacı olan birlik ve bütünlüğü bozmak adına ellerinden geleni ardına koymayanları, Sayın Süleyman Seba’yı dahi bu oyunların aktörü haline getirenleri, kendi hırslarını Beşiktaş sevgisinin önüne koyup hayatında birkez dahi muhalefet etmeden, ediyormuş gibi yapan sonra da emanetçiliğe soyunmuş her daim başkan adaylarını ne ben ne de yüreğinde Beşiktaş sevgisi olan hiçbir taraftar unutmayacaktır
Murat AKSU

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beşiktaş batmaz, gerekirse her taraftar cebinden çok değil 50 TL verse yine toparlanmaya yeter. Lakin Beşiktaş'ı bu duruma getiren adam şu an TFF başkanı ve etliye sütlüye karışmıyor. Biz adaylığını koyan ve geri çeken kişilere kızmaya başlamışız. Ne hakla kızıyoruz onu da anlamıyorum. Kulübün görünenden çok daha fazla borcu var.

Değil 50 TL vermek, 3 ay bedava çalışmaya razıyım pesimist. Ben razıyım da kaç kişi benim gibi acaba? En az 15 milyon taraftar var deniliyor. 10 milyonu öylesine, kalan 5 milyonu doğru düzgün taraftar olsun, onların da 1 milyonu destek versin yeter ama nerde... Sözde taraftar bunlar. Her sene forma alıyorum, her sene neredeyse ofisin kırtasiye alışverişini dahi kartal yuvasından yapıyorum. 30 yaşında adam, saçma sapan çocuk kalemleri, anahtarlıklar kullanıyorum. İşime yarar ne varsa almaya çalışıyorum. Evimin perdesinden halısına, çantasından yatak yorgan takımına kadar. 2 sene öncesine kadar tek maç için senede 2-3 defa Ankara'dan İstanbul'a giderdim günübirlik. Hatta bazen yalnız. Ancak neticeye bakalım; ben de Beşiktaşlıyım 50 TL vermeyen de... Veremeyen demiyorum bak; vermeyen..! Hiçbir farkımız yok yani. Kulübü şu duruma düşürmeden adam gibi destek verseydi taraftarlar, hiç bu konuma düşmeyecektik. Fi tarihinin bir kibrit çak meselesi hala rakip taraftarın dilinde. Kendilerinin halka arzları, mesaj kampanyaları sayılmıyor tabi... Yazacak söylenecek çok şey var ama insan boşa çaba harcadığını hissedince her şey büsbütün anlamsızlaşıyor.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Derin Beşiktaş Devrede... Kulüp resmen birilerinin elinde oyuncak olacak! Kim talip olsa bir anda karşılarına ADINI DİLE GETİREMEDİKLERİ BİR ENGEL ÇIKIYOR!

siz daha iyi bilirsiniz tabi kendi takımınızın iç yapısını ama dışarıdan bakınca "birileri" nin "Demirören" olduğu çok açık ..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yaklaşık 200 siyah-beyazlı taraftar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek, yarınki maç öncesi yapılan son antrenmanda futbolculara, teknik direktör Carlos Carvalhal'a ve teknik heyete sevgi gösterilerinde bulundu.

Ümraniye Alev Alev
[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/30b5cac4-b401-4963-aee5-3583540234be.flv[/SDNTV]

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Quaresmayı oynatmayacakmış. Umarım haklı çıkarsın carvalhal!

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Serdal Adali, Quaresma ile konusmus ve Carvalhal'dan ozur dilemesini rica etmis.
Quaresma'da Carvalhal'den ozur dilemis ama bu macta oynatmiyicakmis Carvalhal. (via Hakan Gundogar)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Quaresma için aslında bu dönüm noktası olabilirdi. Böyle krizleri fırsata çevirmeyi de bilmek gerek.