Arkadaşlar kısa süre önce ben portable olarak firefox kullanmaya başlamıştım.eklentiler filan çok hoşuma gitmişti.ama girerken donuyor takılıyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor lütfen yazdım edin firefoxu bırakmak istemiyorum
Önce portableı bırak.Güzelce kur bilgisayarına Firefox'u, sonra da sil Google Chrome'a geç![]()
Önce portableı bırak.Güzelce kur bilgisayarına Firefox'u, sonra da sil Google Chrome'a geç![]()
zaten son sürüm eklenti de 5 tane:crying:O zaman sürekli güncelle son sürümünü kullan gerekirsede eklentiler ve tema kullanma. Lazım değilse çok.
zaten son sürüm eklenti de 5 tane:crying:
valla normal sürümü kurdumBana göre firefox eklentileriyle kullanıcı ne isterse yapabileceği bir tarayıcı ama senin yaşadığın sorununda çözülmesi gerekli.Eklentini çalıştırır mı bilmem ama winrar kurulumu yapılmış firefoxu kendin portable yaparsan belki sorunun çözülür
Firefox birakilir mi arkadaslar![]()
Firefox ile alakalı her konuya "sil, Chrome kullan" diyen arkadaşlar.
Neden Chrome kullanmalıyız sorusuna cevap verebilirler mi acaba?
Firefox'ı bıraktıracak kadar üstün özellikler varsa bizde bilelim ki sonrasında da hemen Firefox'ı bırakıp Chrome geçelim.
Bakalım Chrome'un ne üstün özellikleri varmış!
Çok daha hızlı bir kere ki bence en önemli özelliği bu.. Eklenti desteği de gün geçtikçe büyüyor, ben firefox da kullandığım bütün eklentileri chrome dada kullanmaktayım ve çok daha hızlı olarak..
Firefox varken diğerlerine ne gerek varAsıl tarayıcı olmasa bile Altarnatifin, aternatifi olarak bir köşeye koyayım. Belki ileride kullanırım.