Sanırım Firefox'u bırakacağım

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Firefox en iyisi siz ne derseniz diyin :)
By efsane: Firefox setup indir.Usb üzerine kur.Eğer yanında taşımıyorsan kur sistemine :wink:
Öyle yaptım zaten:thumbup1:bencede en iyisi firefox
21tnuo.gif

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
bence ya chrome yada ie8...firefox beceremedi bu işi...

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Rami ve işlemciyi çok yesede firefox hepsinden iyi.Google chrome tavsiye etmem çöküp duruyor bende:D.Bide hata olarak şöyle diyor ''Eyvah Chrome Çöktü.Tekrar başlatılsınmı?'' demişti:D.Bu hata ilk karşıma geldiğinde noluyo lan felan dedim:tt2:

Reaksiyon puanı
189
firefox gittikçe batıyo bence. bir an önce alt yapısını düzeltmesi gerekiyor. bir arkadaşıma opera'yı gösterdim hayran kaldı. o arkadaşım da firefox hastasıydı ama gelin görün kü firefox'un bu yavaşlığı hakikaten kullanıcıları canından bezdiriyor. ben chrome kullanıyorum. eklenti anlamında da çok güzel şeyler var. web tasarım ile uğraştığım için sistemimde 5 tarayıcı (IE8, Opera, Chrome, Firefox, Safari) birden kurulu. Test için hepsini kullanmam gerekiyor çünkü. Fakat aralarındaki en yavaş tarayıcı maalesef firefox...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Chrome: Her türlü bilgi google amcaya götürülür :D
Opera: Kullan kullanabilirsen hiç kolay değil :D
Safari: Kullanmadım
Konqueror: Kardeşim çökmeden dur şurada :D
İnternet exploler: Ağır kanlıdır :D

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
ben bırakalı aylar oldu.sen de bırak git.chrome'dan sonra ff'yi açmak attan inip eşeğe binmek gibi geliyor.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
tarama hızında ff daha hızlı ama IE açılırken daha hızlı açılıyo :D

Aşkım senden bunu beklemezdim. :) IE nasıl daha hızlı açılıyor? Firefox hem açılma hem de tarama hızında IE'ye fark atmış durumda. :) Piyasanın en yavaş tarayıcısı IE. Şimdi burada Firefox düşmanlığı yapma. :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Aşkım senden bunu beklemezdim. :) IE nasıl daha hızlı açılıyor? Firefox hem açılma hem de tarama hızında IE'ye fark atmış durumda. :) Piyasanın en yavaş tarayıcısı IE. Şimdi burada Firefox düşmanlığı yapma. :)
Sen geldin susmuş şükür :D Konudan konuya koşuyoruz buna yetişmek için :D

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Xp de firefox geç açılıyordu.Win 7 de firefox daha hızlı açılıyor.

Reaksiyon puanı
189

aşkım ben firefox düşmanlığı yapmıyorum ki aksine çok seviyorum ama bi de şu xulrunner'ı değiştirip yenileseler daha da çok sevicem. nedenlerini sen çok iyi biliyosun zaten :)

bu arada hemen bir test yaptım. ilk önce firefox'a sonra IE ye tıkladım.

IE 2 saniye sonra açılırken, firefox 11 saniye sonra açıldı...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
aşkım ben firefox düşmanlığı yapmıyorum ki aksine çok seviyorum ama bi de şu xulrunner'ı değiştirip yenileseler daha da çok sevicem. nedenlerini sen çok iyi biliyosun zaten :)

O halde bile IE'ye fark atan bir tarayıcıya daha çok saygı göster o zaman aşkısı. :) Ki bir de şu var, Linux dağıtımlarında Firefox asla şişmez. :) En azından ben şu güne kadar şiştiğini görmedim.

Reaksiyon puanı
189
O halde bile IE'ye fark atan bir tarayıcıya daha çok saygı göster o zaman aşkısı. :) Ki bir de şu var, Linux dağıtımlarında Firefox asla şişmez. :) En azından ben şu güne kadar şiştiğini görmedim.

bir ara ekran görüntüsü gönderirim o zaman :) linux dağıtımı veya windows olması bir şeyi değiştirmiyor aşkım. her yerde şişiyo meret. ama ben firefox'dan umutluyum. ileride daha iyi bir tarama motoru ile piyasayı tekrar ele geçireceğini düşünüyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
bir ara ekran görüntüsü gönderirim o zaman :) linux dağıtımı veya windows olması bir şeyi değiştirmiyor aşkım. her yerde şişiyo meret. ama ben firefox'dan umutluyum. ileride daha iyi bir tarama motoru ile piyasayı tekrar ele geçireceğini düşünüyorum.

O zaman bende neden şişmediğini açıkla?

berkay_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
crome hem hız olarak mükemmel hem de anında türkçeye çeviriyor yabancı sitelere girerken.yetmez mi..:DDD

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Firefox'a durmadan çöküyor şişiyor diyen arkadaş şu an 24 sekme açık rami resmen sömürüyo ama çökme vs.. yok.canavar gibi çalışıyor.Nazar değdirmeyin bak:D

Ayırca desperado64 haklı arada geçmişi temizleyin yoksa şişiyo firefox ve daha çok ram yiyo.ben pc yi kapatmadan önce bugünkü geçmişi silerim öyle kapatırım.

Reaksiyon puanı
189
chrome sadece adres çubuğuna yazılan verileri google aramalarında sorgudan geçirir. geri kalan hiç bir veriniz google'a gitmez. ki zaten google böyle bir şey yapıp kendini küçük düşürmek gibi bir riske girmez. akıl var mantık var.