senigidibenibilmez
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Kurtul gitsin hocam. En hızlısı Google Chrome.![]()
+1 aynen :thumbup1:
Kurtul gitsin hocam. En hızlısı Google Chrome.![]()
Hayır: Firefox hayattır+1 aynen :thumbup1:
Öyle yaptım zaten:thumbup1:bencede en iyisi firefoxFirefox en iyisi siz ne derseniz diyin
By efsane: Firefox setup indir.Usb üzerine kur.Eğer yanında taşımıyorsan kur sistemine![]()
Firefox forever!Öyle yaptım zaten:thumbup1:bencede en iyisi firefox![]()
İe8 hiç güleceğim yoktubence ya chrome yada ie8...firefox beceremedi bu işi...
Fakat aralarındaki en yavaş tarayıcı maalesef firefox...
aralarında en yavaş firefox derken?İE'den bilemi yavaş:mellow:.Buna ancak gülerim aha gülüyorum:biggrin::clap:
Tek kelime: loltarama hızında ff daha hızlı ama IE açılırken daha hızlı açılıyo![]()
Hızlı olabilir.Fakat bilgiler uçuyorben bırakalı aylar oldu.sen de bırak git.chrome'dan sonra ff'yi açmak attan inip eşeğe binmek gibi geliyor.
tarama hızında ff daha hızlı ama IE açılırken daha hızlı açılıyo![]()
:thumbup1:Kurtul gitsin hocam. En hızlısı Google Chrome.![]()
Sen geldin susmuş şükürAşkım senden bunu beklemezdim.IE nasıl daha hızlı açılıyor? Firefox hem açılma hem de tarama hızında IE'ye fark atmış durumda.
Piyasanın en yavaş tarayıcısı IE. Şimdi burada Firefox düşmanlığı yapma.
![]()
Aşkım senden bunu beklemezdim.IE nasıl daha hızlı açılıyor? Firefox hem açılma hem de tarama hızında IE'ye fark atmış durumda.
Piyasanın en yavaş tarayıcısı IE. Şimdi burada Firefox düşmanlığı yapma.
![]()
aşkım ben firefox düşmanlığı yapmıyorum ki aksine çok seviyorum ama bi de şu xulrunner'ı değiştirip yenileseler daha da çok sevicem. nedenlerini sen çok iyi biliyosun zaten![]()
O halde bile IE'ye fark atan bir tarayıcıya daha çok saygı göster o zaman aşkısı.Ki bir de şu var, Linux dağıtımlarında Firefox asla şişmez.
En azından ben şu güne kadar şiştiğini görmedim.
bir ara ekran görüntüsü gönderirim o zamanlinux dağıtımı veya windows olması bir şeyi değiştirmiyor aşkım. her yerde şişiyo meret. ama ben firefox'dan umutluyum. ileride daha iyi bir tarama motoru ile piyasayı tekrar ele geçireceğini düşünüyorum.
O zaman bende neden şişmediğini açıkla?
O zaman bende neden şişmediğini açıkla?
sen, bende neden şiştiğini açıkla, ben de sana sende neden şişmediğini açıklayayım![]()
önbellekten dolayı olmasın internet kurtlarıarada belleğinizi boşaltın![]()
![]()
Chrome kullanıp bütün bilgilerimi göndereceğime gider mis gibi firefox'umla sefa sürerim :devil2:şakasınız siz![]()