Sanal dava nasıl açılır

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,259
bi platformda birisi bana malmisin dedi ardından bende ayn malım ve sonuna küfür koydum sonrada sana dava acicam dedi bilgisi olan varmı yaşım 17
Korkutma amaçlı da demiş olabilir. O kişiden özür dile en iyisi bir şey yapmaması için. :)

Reaksiyon puanı
1,766
Muhtemelen dava açmaz kim uğraşacak mahkemeyle savcılıkla
Ama ağır küfür ettiysen değişir ya da ettiğin küfür onun sinirini bozduysa

Bende bu olayın paranoyası var o yüzden dediklerimi hep yayımlanmadan bi gözden geçiririm

Nv_eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ağır bi küfür etmedim hata ztn dedim şeyden sonra direk sana dava acicam dedi

Reaksiyon puanı
1,766
Dava açacağını sanmıyorum ama arada bir e devletten bak dava açmış mı diye

Nv_eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Peki acarsa dava nasıl ilerliyor yani pek bi bilgim yok

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ogün bi polis abimiz diyodu, çocuğun teki birine küfür etmiş hapis cezası yada tazminat davası açmış, benimxe başıma çok böyle şeyler geldi ama açmiyorlar, bu yaşta pek önemsemiyorlar galiba :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ogün bi polis abimiz diyodu, çocuğun teki birine küfür etmiş hapis cezası yada tazminat davası açmış, benimxe başıma çok böyle şeyler geldi ama açmiyorlar, bu yaşta pek önemsemiyorlar galiba :D
Aile işin içine girerse ayrı, ne biliyim annesi babasına felan sovduysen iş sıkıntı olabilir ama ona hitaben bise dediysen sorun olmaz bence

Nv_eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aile işin içine girerse ayrı, ne biliyim annesi babasına felan sovduysen iş sıkıntı olabilir ama ona hitaben bise dediysen sorun olmaz bence
bana malmisin diye yazan oydu hakaret eden o sayılmıyor mu?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Yav küçük çocuğun teki yazmıştır, salla gitsin aga, bundan hicbise olmaz inan bana

Nv_eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Peki yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim az da olsa sitersim giti ?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Şöyle diyim eğer senin ev adresini tel no nu ifşa ederse yüzünü falan illegal yerlerde kullanırsa ve seni öldürmekle tehdit ederse (Ta evinin önüne kadar gelirse) bu durumlarda dava açabilirsin

Nv_eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Şöyle diyim eğer senin ev adresini tel no nu ifşa ederse yüzünü falan illegal yerlerde kullanırsa ve seni öldürmekle tehdit ederse (Ta evinin önüne kadar gelirse) bu durumlarda dava açabilirsin
Sanmıyorum dava acicam dedikten sonra engelledim daha önce hiç konuşmadım o kişiyle