emirhannnnnnnn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben 7,8 ay önceki eski sevgilimle konuşmak için özledim diye hesap açmıştım. İstek attım konuştuk biraz soğuk yaptı bıraktım konuşmayı. Ardından birkaç tane arkadaşıma istek attım trolledim küfür, hakaret tehdit etmedim hiçbir şekilde normal sohbet ettik fake olarak. Atarken ismini vermeyim çok yakın olmadığım kıza istek atmışım ve sevgilisi geri istek atmış bana. Biraz trolleyip özür dileyip salacaktım. (kızın ismi)mi nasıl çalarsın *argo kelime yaz dedi bir arkadaş yazdım ardından bir anda beni tehdit etmeye ve küfürler etmeye aramaya başladı. Bende şurdayım geliyorsan gel şeklinde geri küfür edip bir yer söyledim Google'dan o yerin fotoğrafını attım ama fotoğrafın sağ tarafı beyaz Full Google'dan alındığı belli o da anladı zaten Google'dan mi aldın dedi. Durmadan telefon numarası isteyip küfürler etmeye devam etti (büyük ihtimal panelci) ve evime gel evime gel şeklinde beni tuzağa çekmeye çalışıp durdu. Evine gelip şunu şunu yapacağım tarzı şeyler dedirtmeye çalıştı tehdit anlamında. Bende sıkıldım bıraktım. Bugün dava kağıdı fotoğrafı atmış, kağıtta sahte hesap ile zorbalık küfür tehtidden dava açtığı yazıyor. Ve kağıdın fotoğrafını attıktan sonra şu şekilde tehdit etmeye devam ediyor. "seni ilk savcılık sonra ben bulacağım dua et sadece savcılık bulsun " tarzında. Dava açılırsa geri dava etsem sizce sonuç ne olur? İlk hakaret eden *argo kelime yazan benim ama direk tehtid etti seni bulursam ağzını yüzünü bilmem ne yapıcam seni delik deşik edicem tarzı tehtid.
Son düzenleyen moderatör: