Nv_eren
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
bi platformda birisi bana malmisin dedi ardından bende ayn malım ve sonuna küfür koydum sonrada sana dava acicam dedi bilgisi olan varmı yaşım 17
Korkutma amaçlı da demiş olabilir. O kişiden özür dile en iyisi bir şey yapmaması için.bi platformda birisi bana malmisin dedi ardından bende ayn malım ve sonuna küfür koydum sonrada sana dava acicam dedi bilgisi olan varmı yaşım 17
Aile işin içine girerse ayrı, ne biliyim annesi babasına felan sovduysen iş sıkıntı olabilir ama ona hitaben bise dediysen sorun olmaz benceOgün bi polis abimiz diyodu, çocuğun teki birine küfür etmiş hapis cezası yada tazminat davası açmış, benimxe başıma çok böyle şeyler geldi ama açmiyorlar, bu yaşta pek önemsemiyorlar galiba![]()
bana malmisin diye yazan oydu hakaret eden o sayılmıyor mu?Ogün bi polis abimiz diyodu, çocuğun teki birine küfür etmiş hapis cezası yada tazminat davası açmış, benimxe başıma çok böyle şeyler geldi ama açmiyorlar, bu yaşta pek önemsemiyorlar galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aile işin içine girerse ayrı, ne biliyim annesi babasına felan sovduysen iş sıkıntı olabilir ama ona hitaben bise dediysen sorun olmaz bence
Muhtemelen sayılmazbana malmisin diye yazan oydu hakaret eden o sayılmıyor mu?
Sen çok ağır bişe yazdın mıbana malmisin diye yazan oydu hakaret eden o sayılmıyor mu?
nasıl yaMuhtemelen sayılmaz
Tdk ya gore hakaret değil sadece bir soru![]()
Hyr malmisin dedi bende malim m.k dedimSen çok ağır bişe yazdın mı
İşin sakasıda o sen annesine felan bişe demediysen sorun yoktur, bir kelimeden bişe olmaz bencenasıl ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hyr malmisin dedi bende malim m.k dedim
Benim dayım eski avukat dava acarsa o yardımcı olabilir mi pekiİşin sakasıda o sen annesine felan bişe demediysen sorun yoktur, bir kelimeden bişe olmaz bence
İlk gün aklına geldikçe tedirgin olursun, 2.gun üstüne gulcen bak garantide veriyorumPeki yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim az da olsa sitersim giti ?
Sanmıyorum dava acicam dedikten sonra engelledim daha önce hiç konuşmadım o kişiyleŞöyle diyim eğer senin ev adresini tel no nu ifşa ederse yüzünü falan illegal yerlerde kullanırsa ve seni öldürmekle tehdit ederse (Ta evinin önüne kadar gelirse) bu durumlarda dava açabilirsin