Samsung S5620 Monte kullanan varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan risale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Su anda bir kampanya var 3 ay ertelemeli 12 ay taksitle 550 tl.
Wi-fi 3G google map var ve mağazada gördüğüm kadarıyla i phone tütü dokunmatik
Montesi olan arkadaşlar varmı görüşlerini yazarlarmı

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Ben kullanmadım ama BURADA yorumlar var. İşine yarar umarım

Edit : Kamerasının flash'ı yok. Ayrıca ekran 256k

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Canım kardeşim sağolasın vazgeçtim birde sony ericsson C903 var duydunmu

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Hepsiburada.com dan bak bence. Oradaki yorumlar sağlamdır.

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ya b..ekste kampanyası var wifi haricinde herşeti varda doğubankta dahiyok bütün dükkanlara baktım

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tasarımı çok hoşuma gitti beniç Çok karizma duruyor. Turuncu renk iç açar :) Onun dışında teknik özellikleri oldukça tatmin edici. Fiyatını hak ediyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu gün saturn'de samsung jet ile samsung monte'yi karşılaştırma şansım oldu. yan yana koydum ekran konusunda çok ciddi fark göremedim.

samsung jet 16 milyon renk 480x800 çözünürlüklü ekranı ile samsung monte'nin 262.144 renkli 240x400 çözünürlüklü ekranı arasında bir fark göremedim. dokunmatik ekran olarak monte çok daha iyi tepki veriyordu.

daha da önemlisi monte'de touchviz 2.0+ sürümü kullanılmakta. bu sürüm samsung'un diğer dokunmatiklerinden daha farklı bir arayüz sunuyor.

özetle samsung jet almayı planlıyordum fakat monte tasarım, incelik ve ekranı ile beni cezbetti.

özellikle samsung Jet'in ekranına ciddi baskı uygulamak gerekiyorken monte tam anlamıyla dokunmatik sıfatını hakkediyor. multi-touch olsa iphone ile bile yarışabilir.

samsung jet nokia 5800 gibi basmatik sınıfına girer ancak

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Dün Bimekste baktım aynı iphone gibi dokunmatiği var herhalde bu gün kampanyada son bi bakacağım

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
gittim aldım :) tasarımı çok hoş fakat gps için internet bağlantısı gerekiyor. ses kalitesi gayet iyi, bass lar biraz zayıf. widget'ları bol kullanımı kolay.

flash olmamasına rağmen gece çekimleri oldukça başarılı.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
ben araştırdım çok şık bir telefon ama nokia 5800 express music ile karşılaştırılınca hem kötü hemde pahalı. o özelliklere sahip hesaplı ve kaliteli telefon nokia 5800

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
wifi yok sanırım o telefonda internet kullanıyorsan cepten alma.

Xaser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alalı yaklaşık 1 hafta oluyor. mei wifi konusunda yanlış monte de wifi var. ve gayet güzel çalışıyor. eğer tasarımı hoş bağlantı seçenekleri bol bi telefon istiyorsan kesinlikle öneririm. dokunmatiği 5800 gibi basmatik deil gayet hızlı ve kolay. çook nadirde olsa algılama sorunu oluyor ama çok çok nadir. flash benim için sorun deil zaten foto çeken biri deilim. ama wifi + 3g bence önemli benim için. en hoşuma giden özelliği ise ekrana harf çiziyorsun ve o harfe atadığın programı açıyor yada o kişiyi arıyor. rehber numara vs uğraşmıyorsun sürekli aradığın kişileri harflere atayabiliyorsun. bunun dışında opera + ebuddy ile neredeyse bütün işlerini görebiliyorsun. tek sorun youtube açamıyorsun ve telefon rehberini turkcell e yedekleyemiyorsun gibi küçük ayrıntıları var onun dışında hız ve pil ömrü olarak bi çok telefona göre çok çok başarılı bir telefon. umarım yakın zamanda daha fazla widget çıkarırlar böylece daha fazla seçeneğimiz olur. iyi akşamlar

Bursasporlu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
5800 xm kullanıyorum çokta memnunum pişman olacağını sanmıyorum kötü denen kamerasıyla 8 mp makinama taş çıkartıyor :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ekranı 5800 gibi bastırmatik değilmiş, rezistif-okunuş da yanlışlık olabilir- deniyor o bastırmatik dediklerinize..

Monte kullandım, ekranın kapasitif olması büyük avantaj. Bence fiyatı ekranı sayesinde fazla, diğer özellikleri de şu bastırmatik 5800e fiyat hafif dengelensin diye düşürülmüş, yoksa işletim sistemi dışında iphonea rakip olabilirdi heralde.

GPS varsa bu telefon ne diye internet bağlantısı istiyor? Sorum 5800 kötü diyenlere..

Flaş bence çok önemli, 560tl verip flaş olmaması kötü, işletim sistemi de belli zaten.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende bugün aldım güzel telefon arkadaşta gördüm çok şık bir telefon gps sorunu var ama olsun ankarada kaybolacak değilim yaa yada Türkiye de :D wi-fi gayet iyi

bu arada ilk samsung telefonum sony E. kullandım hep değişiklik güzeldir

yakında firmware gelir gps i çözerler

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şu an a101 lerde 375 tl ye satılıyor...

almayı düşünüyorum...

internet sitelerinde 550 civarında...

almak isteyenlere duyurulur...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
media mart, saturn gibi mağazalara gidip kolayca karşılaştırabilirsiniz. monte'nin 5800 dan eksiği işletim sisteminin java olması ve ses kalitesinin çok yüksek olmaması. onun dışında ekranı tasarımı dokunmatiği inceliği çok üstün

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar samsung monte gerçekten orjinal bir telefon...

2 gün önce aldım...

tavsiye ederim...

dokunmatikliği gerçekten güzel...

çok hassas...

5800 var arkadşaımda asla onun gibi değil...

sesi çok harika...

gerçekten güzel...

Belki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Monte mükemmel bir telefon. Tavsiye ederim.

host

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung monte iyi tercih olur guzel telefon

eren123321

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
offffffffff yaa ben o telefondan kullanıyorum bisiklete binerken telefon la düştüm telefon kapandı acılmadı eve götürdüüm şarja taktım pil resmi çıktı yükleme ye başladı ama çeyrek kala yüklemeye tekrar baştan yüklüyo ne yapmam gerekiyo lütfen cevap verirmisiniz :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bişe sorcam samsung s5620 monte kullanıyorum tango indirilebiliryor mu veya önerebileceğiniz herhangi bir görüntülü sohbet uygulaması var mı çok uğraştım fakat bulamadım ?????