Samsung S4 Ahize sesi yükseltme

Cihan Gülseren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sim kart yuvasını değiştirdim ama konuşma da karşıdaki kişinin sesini çok az alıyorum. Telefonu kulağıma iyice dayıyorum anca idare ediyor o derece. Ahize sesini nasıl yükseltebilirim bilgilendirirseniz sevinirim. Samsung galaxy s4, lolipop, rootlu telefonum var.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sim kart yuvasını nasıl değiştirdin? Benim s4 vardı sim kart yuvası bozuldu diye cihazın sınırını vermişlerdi analara entegre diye.

Cihan Gülseren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sim kart yuvası modülü var internette. Sd kart yuvası ile birleşiktir hatta. Telefonun garantisi yok zamanı doldu

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar sim kart yuvasını değiştirdim ama konuşma da karşıdaki kişinin sesini çok az alıyorum. Telefonu kulağıma iyice dayıyorum anca idare ediyor o derece. Ahize sesini nasıl yükseltebilirim bilgilendirirseniz sevinirim. Samsung galaxy s4, lolipop, rootlu telefonum var.
bende s4 kullanıyorum benim bildigin kadar yazılım olarak artıramassın ahize sorunlu olabilir bir tamirciye götür ilk önce arama ayarlarına bak bi belki bişey bulursun birde başka hatlarla dene belki düzelir....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
*#*#197328640#*#* veya *#*#889988#*#* bu tür kodlarla servis moduna girilip ses arttırıyordu. Bunlar samsung servislerine verilen kodlar sanırım sürekli değişiyor. Artık olmuyor değiştirilmiş sanırım. Xposed framework ün bitane modülü vardı adı aklımda yok şimdi ama xposed de offical rom lara kurulmuyor şuan.