Herkese selamlar. Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2019 da babama J730GM/DS modelini satın almıştım. Ancak 3,4 ekran değişiminden sonra bu böyle olmayacak diye yeni telefon aldım J7 pro da bir yılı aşkın süredir çekmecede duruyordu. geçenlerde lazım olur diye ekran aldım taktım, ancak ekran kilidini hiç kimse hatırlayamadı. Nasıl olduysa Home tuşu da çalışmıyordu. Ben de sıfırlarken en güncel romu değerlendireyim belki yazılımsaldır diye düşündüm. Home tuşu çalışmadığından download jig i satın alarak bu kısmı hallettim ve SM-J730GM_BRI_J730GMDXUCCWD2 stock romunu sorunsuzca yükledim. Ama şebeke problemi çıktı içinde çizgi olan yuvarlak bir simge. Simkartı taktım değişen bişy olmadı. Sonra csc bölümüne home csc ile başlayan dosyayı yükledim. Şebeke simgesi normal haline (çizgi çizgi olan) geldi ancak yine ağ hatası verdi.
İnternetteki bazı şeyleri uyguladım; imeilerin kayıtlı olduğunu teyit etmek gibi, sim kartı önce başka telefona tak sonra bu telefona tak gibi, başka sim kartlar dene gibi, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla gibi. bazıları rootlayınca şebeke düzeliyor diye yazmışlar ancak benim home tuşu çalışmadığından twrp filan yapamadım. En iyisi nougat ı geri yükleyeyim problem gidecektir çünkü o sürümde en son sağlam çalışıyordu diye düşündüm ancak onu da yapamadım güvenlik sürümünün yükselmesinden dolayı.
Telefon yurtdışı modelinden anlaşılıyor zaten. Sonradan atılan imeiler rom yükleme sonrası silinmedi sorgulattım sağlamlar. Ya bu rom üzerinde şebeke problemini çözmek gerekecek ya da nougat a geri dönmek. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Home tuşu çalışmıyor download jig var. Download sayfa görüntüsünü de yüklüyorum.
İnternetteki bazı şeyleri uyguladım; imeilerin kayıtlı olduğunu teyit etmek gibi, sim kartı önce başka telefona tak sonra bu telefona tak gibi, başka sim kartlar dene gibi, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla gibi. bazıları rootlayınca şebeke düzeliyor diye yazmışlar ancak benim home tuşu çalışmadığından twrp filan yapamadım. En iyisi nougat ı geri yükleyeyim problem gidecektir çünkü o sürümde en son sağlam çalışıyordu diye düşündüm ancak onu da yapamadım güvenlik sürümünün yükselmesinden dolayı.
Telefon yurtdışı modelinden anlaşılıyor zaten. Sonradan atılan imeiler rom yükleme sonrası silinmedi sorgulattım sağlamlar. Ya bu rom üzerinde şebeke problemini çözmek gerekecek ya da nougat a geri dönmek. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Home tuşu çalışmıyor download jig var. Download sayfa görüntüsünü de yüklüyorum.