cmlsn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
iyii geceler ekran kapanma sürelerinde bende 40 saniye de var sanki eskiden yoktu güncelleme mi oldu da farketmedim sizde var mi acaba ???
Ben de yok. 30 Saniye variyii geceler ekran kapanma sürelerinde bende 40 saniye de var sanki eskiden yoktu güncelleme mi oldu da farketmedim sizde var mi acaba ???
iyii geceler ekran kapanma sürelerinde bende 40 saniye de var sanki eskiden yoktu güncelleme mi oldu da farketmedim sizde var mi acaba ???
Almanyaya gelmiş Oreo. Bize tahminen ne zaman gelir ki?
Geç geliyor diye öyle oluyorsanırım herkeste 8.0 oreo sessizliği var
Ciddi ciddi geldi.Merhaba,
Oreo geldi, güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.
iyi forumlar.
Oreodan ile çalışıyor ayrıca oreo için başka kamera modları da var diye biliyorum. Ama yine de biri söylemeden hareket etmeEvet yükleyenlerden yorumları bekliyorum güncellemeye değermi hız artışı vb varmı. Bir de bu google ın portre mod için kamerası oreo ile de çalışıyormu?
Yok portre gelmemiş. Yakında gelebilir.peki camerada portre modu varmı? yada şöyle söyleyim bu mod oreo güncellemesiylemi gelecekti?
en çok beklediğim özellikti. oreonun gelmesi bile çok zaman sürdü.portreyi unutalım gitsin bence.Yok portre gelmemiş. Yakında gelebilir.
Google Kamera'dan yapılıyor portre modu. O kadar büyütülecek bir şey değil. Çift kameraya sahip telefonlara yakın buğulama yapıyor.en çok beklediğim özellikti. oreonun gelmesi bile çok zaman sürdü.portreyi unutalım gitsin bence.