Mart ayında tanıtılacak.Ne zaman çıkacak s8 bilgisi olan varmı
Yoruma katılıyorum ama bende şu an 6S Plus kullanıyorum. Memnunum. Ama eski bir Lumia kullanıcısı olarak gözüm halen Windows' ta. Lumia' da olmayan bir çok özellik Iphone' de yok. Ama Iphone kalite gerçekten.Kusura bakmayın iphone laf atanlar, İphone değeri samsungla eş değer kimisi android seviyor kimisi İos ama şöyle bişey var bakın bende bir İp6 kullancısıyım. Ama eğri oturup doğru konuşalım. Samsungdaki çoğu özellik İphonede yok. En basitleri
-Hızlı Şarj
-2K ekran
-Kablosuz şarj desteği
En basiti bu üçü daha nitekim öok fark var ikisi farklı yönlerde kişiden kişiye değişecek güzel telefonlardır. Ama benim fikrim artık Apple ürünü kullanmamak. Bir telefon benim isteklerimi karşılamıyorsa o telefonda değiş ıstırılmış elma isterse elma ağacı olsun ne fark eder. Hatta huawei telefonlara çok ısındım değişiklik yaparsam ona geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler![]()
Yoruma katılıyorum ama bende şu an 6S Plus kullanıyorum. Memnunum. Ama eski bir Lumia kullanıcısı olarak gözüm halen Windows' ta. Lumia' da olmayan bir çok özellik Iphone' de yok.Kusura bakmayın iphone laf atanlar, İphone değeri samsungla eş değer kimisi android seviyor kimisi İos ama şöyle bişey var bakın bende bir İp6 kullancısıyım. Ama eğri oturup doğru konuşalım. Samsungdaki çoğu özellik İphonede yok. En basitleri
-Hızlı Şarj
-2K ekran
-Kablosuz şarj desteği
En basiti bu üçü daha nitekim öok fark var ikisi farklı yönlerde kişiden kişiye değişecek güzel telefonlardır. Ama benim fikrim artık Apple ürünü kullanmamak. Bir telefon benim isteklerimi karşılamıyorsa o telefonda değiş ıstırılmış elma isterse elma ağacı olsun ne fark eder. Hatta huawei telefonlara çok ısındım değişiklik yaparsam ona geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler![]()